Facebook Sayfa Beğeni Hizmeti - %100 Türk / SosyalMarkets / * Mükemmel Fiyatlar - Kam

Bu gün deneme kanalı olan bir yazınızı gördüm. sanırım biraz daha eskiydi. oradaki deneme kanalı facebook sayfanızda 140k gibi üye olmasına rağmen son paylaşımı 8 saat önce yapmıştınız ve beğeni yanılmıyorsam 8 di. Eski gönderilerinizi de inceledim. 140 k üyesi olan sayfada paylaşımları 20 30 kişi beğeniyor. Yani sayfada adı üzerinde bir kalabalık var fakat aktif değil. Bu nedenle aktif çekim yazdığınızda sizde samimiyet olduğuna inanmamı beklemeyin lütfen. Biraz gerçekçi olalım. Bu şekilde davranmanız haksız kazanç sağladığınızın bir göstergesi. Kusura bakmayın tabi ki alacak kişiler alabilir fakat yazınızdaki aktif kullanıcı ibaresini değiştirirseniz daha gerçek olur ve hoş durur.

Bu gün deneme kanalı olan bir yazınızı gördüm. sanırım biraz daha eskiydi. oradaki deneme kanalı facebook sayfanızda 140k gibi üye olmasına rağmen son paylaşımı 8 saat önce yapmıştınız ve beğeni yanılmıyorsam 8 di. Eski gönderilerinizi de inceledim. 140 k üyesi olan sayfada paylaşımları 20 30 kişi beğeniyor. Yani sayfada adı üzerinde bir kalabalık var fakat aktif değil. Bu nedenle aktif çekim yazdığınızda sizde samimiyet olduğuna inanmamı beklemeyin lütfen. Biraz gerçekçi olalım. Bu şekilde davranmanız haksız kazanç sağladığınızın bir göstergesi. Kusura bakmayın tabi ki alacak kişiler alabilir fakat yazınızdaki aktif kullanıcı ibaresini değiştirirseniz daha gerçek olur ve hoş durur.

Merhabalar. . .

Sanırım https://www.facebook.com/soylesenesebastian sayfası ile ilgili olan yazıyı gördünüz. . .

Daha önce bu konu hakkında, bir açıklama yapmıştım. Dilerseniz buradan tekrarlayabilirim. . .

Facebook son yaptığı algoritmadan sonra durumlar değişti. Çünkü yeni uygulama ile birlikte sayfaların genel durumu, üye sayısından ziyade paylaşımların değeri baz alınmaya başlandı.

Konuyu biraz açacak olursak…

Yeni algoritmadan sonra paylaşmış olduğun link yada fotoğraf gibi paylaşımlar sayfa ile alakalı olması gerekiyor. Örneğin spor sayfasında bir sanatçıdan yada bir giyim firmasından bahsettiğinizde bu fazla ilgi görmeyecek. Yada bir sanatçının sitesinde çiçek yada bitki ile ilgili paylaşım yaparsanız bu da ilgi görmeyecek ve Facebook bunu anında üyelerin profilinde aşağılara kaydıracaktır. Böylece yüz binlerce üyesi olan sayfanızda paylaşımınız bir kaç beğeni ile kaybolup gidecek. . .

Yani artık 100K ve üzeri sayfalarda verim almaya başlıyoruz diyebilirim. Zamanla zaten sayfa yerine oturuyor. Biz beğeni yaparken, kullanıcı da kendi imkanları ile sayfasına katkı sağlamalı bir nevi. . .

Ancak bu sorun kalıcı olmayacaktır tabikide. Kısa zamanda sayfa istatistiklerinin düzeldiğini göreceksinizdir. . .

Fikrinizi paylaştığınız için teşekkür eder, iyi forumlar dilerim. . .

Merhabalar. . .

Sanırım https://www.facebook.com/soylesenesebastian sayfası ile ilgili olan yazıyı gördünüz. . .

Daha önce bu konu hakkında, bir açıklama yapmıştım. Dilerseniz buradan tekrarlayabilirim. . .

Facebook son yaptığı algoritmadan sonra durumlar değişti. Çünkü yeni uygulama ile birlikte sayfaların genel durumu, üye sayısından ziyade paylaşımların değeri baz alınmaya başlandı.

Konuyu biraz açacak olursak…

Yeni algoritmadan sonra paylaşmış olduğun link yada fotoğraf gibi paylaşımlar sayfa ile alakalı olması gerekiyor. Örneğin spor sayfasında bir sanatçıdan yada bir giyim firmasından bahsettiğinizde bu fazla ilgi görmeyecek. Yada bir sanatçının sitesinde çiçek yada bitki ile ilgili paylaşım yaparsanız bu da ilgi görmeyecek ve Facebook bunu anında üyelerin profilinde aşağılara kaydıracaktır. Böylece yüz binlerce üyesi olan sayfanızda paylaşımınız bir kaç beğeni ile kaybolup gidecek. . .

Yani artık 100K ve üzeri sayfalarda verim almaya başlıyoruz diyebilirim. Zamanla zaten sayfa yerine oturuyor. Biz beğeni yaparken, kullanıcı da kendi imkanları ile sayfasına katkı sağlamalı bir nevi. . .

Ancak bu sorun kalıcı olmayacaktır tabikide. Kısa zamanda sayfa istatistiklerinin düzeldiğini göreceksinizdir. . .

Fikrinizi paylaştığınız için teşekkür eder, iyi forumlar dilerim. . .

Tamam peki. Bunu yaşayarak görelim. Sizi ekliyorum.

Hocam 100k üzeri çekim yaptığınız ve beğenisi yüksek olan 3 4 adet sayfa yollayabilir misiniz ?

Hocam 100k üzeri çekim yaptığınız ve beğenisi yüksek olan 3 4 adet sayfa yollayabilir misiniz ?

Merhabalar. . .

Normalde ,işlem yapılan sayfaları gizlilik gereği paylaşmıyorum ancak bazı müşterilerimin özel izinleri ile +100K işlem yapmış olduğumuz ve henüz işlemde olan sayfalardan bazı örnekler. . .

https://www.facebook.com/Turkiye.iddaa.sayfasi

https://www.facebook.com/yedi24bankocom

https://www.facebook.com/fotosavassilifke

Bu da az evvel paylaştığım 40 önce başladım, şahsıma ait sıfırdan işlem yapılan sayfa;

https://www.facebook.com/soylesenesebastian

İyi forumlar dilerim. . .

14 Temmuz Günlük Kampanya Eklendi. . .

Konu günceldir ve iş alımı devam etmektedir. . .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri