Facebook sayfa doğrulama taktiği

sontorun

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar biliyosunuz ki facebook'da sayfa dogrulama islemleri çok yüksek miktarlara yapılıyor taktigini de bilen cok az kisi var suan r10 da arkadaş sayfa başı 4 milyardan onayliyor zaten 100 begenili bile olsa dogrulanmis sayfanin satımı da ortalama o fiyatlar bende yüklü bir miktara bu taktiği zar zor satin aldim biliyosunuz turkiyeye kapalı ben bu taktiği detayli bir şekilde hazırladım ve destek de verecegim alan kişilere

Taktik forumdan sadece 3 kişiye satılacak
Fiyat 200 tl

Pm veya skype iletisime geçin

%100basarili oluyomu hocam 200tl verince yani kesin olacakmi dogrulama alabilecekmiyiz?

GT-I9060I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben şöyle biliyorum kendinize ait Site Youtube Twitter resmi kaliteli hesaplar olmalıdır bu hesaplarda takipçin ve hitin olması lazım

Hocam gerekenler itunes e ve bide spotif e müzik ekleyip bu müziklerin linkini facebooğa atmak değilse pm lütfen

hocam sayfa dogrulamak için tek bir yöntem yok enaz suan benim bildigim 3 yöntem var bu yöntemlerden birini ögrenen hemen sayfa dogrulatmayı ögrendim sanıyo ama o is öyle degil senin o r10da 4 bin tlden satıyo dedin adamlar sayfayı onaylatmak için snn sayfana ne yönetici nede editör olmaları gerekiyo adamlar dısardan onaylıyo snn sayfanı

fırat andıç diye biri vardı 600 tlyi kaptırdım ona ben biliyo sandım bi cacıkta bildigi yok form açıp ıtunese müzik atmak yetmiyo sayfa dogrulamak için

bu arada suan dünya genelinde sayfa dogrulama islemleri iptal oldu suistimal ediliyo diye ve 3 ay sonra Türkiye'yede açılıcak onay sistemi suan kimse onaylatamaz yani para vermeyin saga sola

konuyu açan arkadasla sorunum yok sadece millet bilinclensin istedim benim agzım yandı sizinde yanmasın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri