Facebook Sayfalarına Üye Çekimi

Hocam fiyatlar gerçekten çok pahalı. Evet organik üye çekimi diğerleri kadar ucuz olmaz lakin bayağı pahalı. Neyse iyi satışlar.
tessekkürler :)

Ben de pahalı buldum.Kendi görüşümü de belirtmek isterim.Bu fiyatlara müşteri bulamayacağınızı bulursanız da 2 yi geçmeyeceğini düşünüyorum.Ancak fiyatlarda düzenleme yaparsanız müşteri sayınız çok olur.

reklam sayısı yükseldikce fiyatta azalmaktadır 1.000 üye 30lira 10binden hesaplasak 300lira fakat direk 10bin verdiğinizde 190 liradır ucuza geliyor :)

yabancı organik üye çekimi yapıyor musunuz, yoksa sadece Türk mü?

Arkadaş ile anlaşıldı. Günde 1000 kişi alınıyor. Gelen kişiler gerçekten aktif kişiler. Açtığımız sayfa link görmek için pm atabilirsiniz

190 liraya bu adamlar ne sayfalar alır ben ne yapıyorum diye hiçmi düşünmedin :D

190 liraya bu adamlar ne sayfalar alır ben ne yapıyorum diye hiçmi düşünmedin :D
190 liraya hani sayfalar alınır sizce hocam ? bence max 50 bin alabilirsiniz ondan üstü çürük sayfalar verirler. peki aldıgınız sayfa ne şekilde kasıldı ? belki adam 45 bin otolike 5 bin aktif üye çekmiştir ? o 5 bin hitide 20 30 beğeni mesela. ama ben arkadaşa çektirdim 300 beğenide 20 beğeni geliyordu durumlara :) arkadaşı hiçbir şekilde tanımam iş yaptım dün. Bu işlere saygım var bende yaptım bi aralar ama böyle küçümsenecek birşey değil bence. bana otolike ile 200 binlik sayfa versinler birde 5 binlik aktif elle kasılmış sayfa 5 binlik tercih ederim. sizde öyle yapın bence

otoliklı sana 190liraya 10 tane sayfa gine alırım hepside 100k olacak ama 10 gün sonra sayfa kapanır yada yayın hakkı gider yada düşüşler olur sonuçda hile var :)
ucuz etin lahnisi iyi olmaz

Bişeyi unutuyorsunuz ben kayseriliyim ve alacağım sayfaya heralde dikkat eder araştırır pazarlık atarım zaten para kazanmadan haberi olmayan bir çok eski face sahipleri var onlara satıyormusunuz demeniz yetiyor çok aldım 20k lık sayfayı 30 liraya 20 liraya :D

+ olarak 5k ya kadar organik üye çekmek çok basit taktiğini vermiştim buyrun > > http://www.ytpara.com/16243-post2.html

Hayırlı Satışlar

Bişeyi unutuyorsunuz ben kayseriliyim ve alacağım sayfaya heralde dikkat eder araştırır pazarlık atarım zaten para kazanmadan haberi olmayan bir çok eski face sahipleri var onlara satıyormusunuz demeniz yetiyor çok aldım 20k lık sayfayı 30 liraya 20 liraya :D

+ olarak 5k ya kadar organik üye çekmek çok basit taktiğini vermiştim buyrun > > http://www.ytpara.com/16243-post2.html

Hayırlı Satışlar

verdiğiniz taktikden sonra sayfa sapık dolsun :D bende +5 deyil +100k kadar yolu var ;)

Hocam fiyatlarınız aşırı yüksek bu hafta şehirdışına çıkmam lazım dönüşteki bütçeme göre biraz da indirim yaparsanız reklam alabilirim sizden

Hayırlı Satışlar

bu yöntem organik mi şimdi hocam ?

bende 13k sayfa 60 tl burda 10k 190 tl.

hazır sayfadan senin sıfırdan kuracagın sayfayı birmi tutuyorsun ona bakarsan benim satılık sayfalar konumda 50klık hazır sayfa 250 lira 105k lık sayfada 650 lira fark arada ;) hazır sayfadaki üyeler belki 1 senelik ondan verim alamayabilirsin burdakiler yeni üyeler organik üyer :cool:

arkadaşla çalışabiliriz mesajım bulunsun

hazır sayfadan senin sıfırdan kuracagın sayfayı birmi tutuyorsun ona bakarsan benim satılık sayfalar konumda 50klık hazır sayfa 250 lira 105k lık sayfada 650 lira fark arada ;) hazır sayfadaki üyeler belki 1 senelik ondan verim alamayabilirsin burdakiler yeni üyeler organik üyer :cool:

sen kendi organik sayfandamı kasıcan ozaman oyledir

Hayırlı satışlar , yakın zamanda yeni bir sayfa için sizinle alışveriş yapabiliriz umarım, Mesajım bulunsun.. Tekrar hayırlı satışlar..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri