yok hocam olmuyor hep hata veriyor
Bi çaresi kesin vardır ama işte anlatacak birisi çıkması lazım, youtube de olan videolar hep yabancı. Yada wordpress te deniyeceksiniz hocam.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yok hocam olmuyor hep hata veriyor
kac k sayfa hocam tr icerik mi?
Hocam sayfanız kaç k? Bir de başvuru yapabilmek için detaylı anlatım yapan bir yer var mı acaba?
Bu sistem sadece mobil ziyaretler için kazandırıyor herhalde, yanılıyor muyum.
Gün gelir ülkemizde bu özellik aktif hale gelirse para kazanmak için sayfaların takipçi (beğeni) sayısı kaç olmalıdır. Dikkat ettiyseniz günümüzün sayfaları %80'ni span youtube falanca siteden alınmış videolar ile dolu, bu durumda youtube kanalı olanlar facebook platformuna yönelecek ve kendilerine ait olan videoları başka sayfalardan kaldırtacak.
Kısacası Benim 8k Takipçili bir sayfam var özgün kendime ait içerikler barınırıyorum bu durumda fazla bir kazanç elde edermiyim
Sayfalarım değişiyor parça parça irili ufaklı sayfalar. 1k, 25k 50k 100k ama farklı kategorilerde ondan dolayı pek etkileşim olmuyor. Başta arkadaş bi link paylaşmıştı onu deneyin isterseniz.
Gün gelir ülkemizde bu özellik aktif hale gelirse para kazanmak için sayfaların takipçi (beğeni) sayısı kaç olmalıdır. Dikkat ettiyseniz günümüzün sayfaları %80'ni span youtube falanca siteden alınmış videolar ile dolu, bu durumda youtube kanalı olanlar facebook platformuna yönelecek ve kendilerine ait olan videoları başka sayfalardan kaldırtacak.
Kısacası Benim 8k Takipçili bir sayfam var özgün kendime ait içerikler barınırıyorum bu durumda fazla bir kazanç elde edermiyim
Hocam yukarıdaki paylaştiginiz istatistik hangi sayfaya ait 1k olana mı 100k olana mı ? Veya tüm sayfalarınızdan yapılan paylaşımın sonucu mu ?
Hocam günlük kaç içerik paylaştınız?
1 yada 2 içerik.
Günlük 3 içerik ideal gibi. Facebook erişimleri kısmasa aslında 100k lık sayfadan bile güzel kazançlar sağlanır. Facebook ta en iyi erişim videolardan alınıyo, inşallah videolardan kazanç sistemi biran önce başlanır dünya genelinde.
Erişim çok düştü bu sıralar onunda etkisi var 100k sayfada 1k bile erişim olmuyor linklerde.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.