Facebook sayfamda YouTube videosu atıyorum ama

• Kullanıcı Sonk4qy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Sonk4qy

Kayıtlı Üye
Facebook sayfamda YouTube videosu atıyorum ama facebook bunun gösterimini çok az yapıyor dolayısıyla ne beğeni oluyor ne de paylaşım
213k lık sayfamda youtube videosu paylaştığımda 5,10 like alıyorum :/
bu nasıl iştir arkadaş..

varmı bir tavsiyede bulunmak isteyen?

bendede aynı:

youtube olarak paylaştığım videoyu facebook videosu olarak paylaştığımda çok izleniyor.. nedenini hala çözebilmiş değilim.. sırf bu yüzden organik 5k sayfamı satacağım.

Paylaştığınız videoyu sadece sayfanızı takipte olanlar görebiliyorda o yüzden :)

Paylaştığınız videoyu sadece sayfanızı takipte olanlar görebiliyorda o yüzden :)

beğen kişiler zaten otomatikmen takip ediyor, ve gösterim çok az oluyor yani kişilerin ana sayfasına gönderimi.

---------- Mesaj saat 16:12:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:04:02 civarında gönderildi. ----------

güncel..

Abiler size 2 seçenek sunuyorum kendi tecrübelerimden :)

1- videoyu faceye ayrı youtubeye de yükleyin, facenin açıklama kısmnı ve yoruma youtube linki koyun, facede video izlenimi biraz daha yavaş oldugundan youtube seneği daha çok tercih edilir :)

2- sayfanızda videodan ilgi çekici bi screen shot yani bi foto alıp sayfada paylaşın fotonun açıklama kısmına goo.gl den kısaltılmış linki koyun, emin olun daha çok ilgi çekicek..

Direk youtubeden atarsanız face diğer spam link sanıp az gösterim yapíyo durum bu yani saygílar :)

Abiler size 2 seçenek sunuyorum kendi tecrübelerimden :)

1- videoyu faceye ayrı youtubeye de yükleyin, facenin açıklama kısmnı ve yoruma youtube linki koyun, facede video izlenimi biraz daha yavaş oldugundan youtube seneği daha çok tercih edilir :)

2- sayfanızda videodan ilgi çekici bi screen shot yani bi foto alıp sayfada paylaşın fotonun açıklama kısmına goo.gl den kısaltılmış linki koyun, emin olun daha çok ilgi çekicek..

Direk youtubeden atarsanız face diğer spam link sanıp az gösterim yapíyo durum bu yani saygílar :)

o dediklerinin ilk 2 sini yapıyorum zaten kardeş, aslında çok basit ama kabullenemiyoruz, facebook youtubeyi sevmiyor:)

Videonuz ilgi çekici değil yada üyeleriniz aktif değil. Ben 100binlik sayfamda video paylaşında en az 500 kişi paylaşıyor. Çok ilgi çekici video ise 3000 paylaşıma kadar ulaşıyor

Facebook sayfamda YouTube videosu atıyorum ama facebook bunun gösterimini çok az yapıyor dolayısıyla ne beğeni oluyor ne de paylaşım
213k lık sayfamda youtube videosu paylaştığımda 5,10 like alıyorum :/
bu nasıl iştir arkadaş..

varmı bir tavsiyede bulunmak isteyen?

213K olmasından ziyade kaç kişi hakkında konuşuyor sayfanın? oradaki sayı sayfanın az da olsa aktifliğini gösterir.
elimde 70k lık bir sayfa var 6600 kişi hakkında konuşuyor
en son şubatın 10'un yt video paylaşmışım. 4.5K erişim, 431 gönderi tıklaması, 45de gönderi tıklaması görünüyor.

buradaki en önemli faktör sayfa ile paylaştığın video aynı kategoride mi? çünkü klasik müzik sayfasında arabesk paylaşıp geri dönüş beklemek çok yanlış

paylaştığın videonun ismi, ilgi çekiciliği de önemli

ben kendi paylaşım şeklimi söyleyeyim belki bir faydası olur.

yt video linki ve video ismini bu şekilde sayfanın durum güncelle bölümüne yazıyorum. ve paylaşıyorum

Shakira - Can't Remember to Forget You ft. Rihanna
http://www.youtube com / watch?v=o3mP3mJDL2k

bir diğer yöntem ise sayfada foto görünürlülüğü biraz daha fazladır bağlantı paylaşımına göre.

video ile ilgi bir foto ekleyip açıklama kısmına video ismi ve altına video linkini yazıp fotoyu paylaşıyorum.
bunlar benim taktiklerim inşallah faydasını görürsün ki eminim göreceksin ;)

Arkadaşlar sıfır aboneli facebook sayfasında bile videom paylaşıldı. Videoyu atarken "#" işaretiyle etiketler girdim twitterdaki gibi. Oradan buldular videolarımı.

Arkadaşlar sıfır aboneli facebook sayfasında bile videom paylaşıldı. Videoyu atarken "#" işaretiyle etiketler girdim twitterdaki gibi. Oradan buldular videolarımı.

hocam tam olarak anlayamadım o etiketi facebookta paylaşırken bir yere mi yazıyoruz?

---------- Mesaj saat 20:40:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:39:58 civarında gönderildi. ----------

213K olmasından ziyade kaç kişi hakkında konuşuyor sayfanın? oradaki sayı sayfanın az da olsa aktifliğini gösterir.
elimde 70k lık bir sayfa var 6600 kişi hakkında konuşuyor
en son şubatın 10'un yt video paylaşmışım. 4.5K erişim, 431 gönderi tıklaması, 45de gönderi tıklaması görünüyor.

buradaki en önemli faktör sayfa ile paylaştığın video aynı kategoride mi? çünkü klasik müzik sayfasında arabesk paylaşıp geri dönüş beklemek çok yanlış

paylaştığın videonun ismi, ilgi çekiciliği de önemli

ben kendi paylaşım şeklimi söyleyeyim belki bir faydası olur.

yt video linki ve video ismini bu şekilde sayfanın durum güncelle bölümüne yazıyorum. ve paylaşıyorum

Shakira - Can't Remember to Forget You ft. Rihanna
http://www.youtube com / watch?v=o3mP3mJDL2k

bir diğer yöntem ise sayfada foto görünürlülüğü biraz daha fazladır bağlantı paylaşımına göre.

video ile ilgi bir foto ekleyip açıklama kısmına video ismi ve altına video linkini yazıp fotoyu paylaşıyorum.
bunlar benim taktiklerim inşallah faydasını görürsün ki eminim göreceksin ;)

hocam cevabınız için çok teşekkürler bende sizin gibi yapıyorum zaten :)

hocam tam olarak anlayamadım o etiketi facebookta paylaşırken bir yere mi yazıyoruz?

Videoyu paylaşırken üst kısımda veya yorum yaparken bazı kelimelerin başına kare koyarsan, o kelime ile ilgili aramalarda çıkarsın.

Örnek: "Arkadaşlar #JustinBieber in #Believe albümünü dinlediniz mi?" gibi :)

Bende kendi hayranlarımı anlamıyorum videoyu facebook'a yüklersem 50-60 paylaşım geliyor youtube linki ile paylaşınca 1 paylaşım bile gelmiyor :)

Bende kendi hayranlarımı anlamıyorum videoyu facebook'a yüklersem 50-60 paylaşım geliyor youtube linki ile paylaşınca 1 paylaşım bile gelmiyor :)

hocam onda hayranların suçu yok ki, facebookun suçu.
kimse görmüyor videoyu :)

3 gün önce yüklediğim video +400 paylaşım aldı facebook videosuydu youtubeye yükledim linki facedeki videonun içine attım 300 izlenim geldi, adalete bak :)

hocam onda hayranların suçu yok ki, facebookun suçu.
kimse görmüyor videoyu :)

3 gün önce yüklediğim video +400 paylaşım aldı facebook videosuydu youtubeye yükledim linki facedeki videonun içine attım 300 izlenim geldi, adalete bak :)

Dışarı hit vermemtk için elinden geleni yapıyor .)

aynen :)
burda biz madur oluyoruz, ya ama bakıyorum düzenli olarak kendi youtube videolarını paylaşan sayfalar var mesela iPhonedo gibi, adam bir paylaşıyor 200,300 like alıyor 17k lık sayfada bizimki 214k 10 like çıkmıyor :/ bu nasıl iş :D
katagori de aynı yani araba ile ilgil .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri