Facebook Sayfamdan İzlenme Gelmiyor

• Kullanıcı Sad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Sad

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar 56 k beğenili komedi sayfam var video paylaşıyorum fakat 10 görüntülenme bile gelmiyor acaba ilgi çekmiyormu?

ilgi çekmem için ne yapmam lazım

enteresan bir durum. sayfayı satın mı aldın acaba? neden sordum. Acaba cekımle yapılan bir sayfamı? normal gönderılere ne gibi izlenim geliyor

organik mi ? güncel mi ? ay da yılda bir paylaşım yaptığın sayfadan hayır gelmez o sayfayı canlı tutmak mesele zaten. organik ve canlı sayfada dediğin şeyin olması mümkün değil sen bu konuların brinde hatalı çalışıyorsun

Hocam öncelikle sitenizin 5'te 1inin anasayfasına düşer bu attığınız paylaşımlar, hatta video ya da dış bağlantı olunca bu oran azalır yüzde 10a kadar. Bu oranı arttırmak için yapmanız gereken öncelikle üyelerin olabildiğince çoğunun sayfadaki gerekli ayarlamayı yaparak tüm sayfanın paylaşımlarının üyenin anasayfasında çıkmasını sağlaması gerekmektedir. Çoğu sayfada bulabilirsiniz paylaşımlarımızı kaçırmamak için lütfen şuraya ekleyin diye bir resimli anlatım. Onu paylaşın birkaç kez bence ve daha ilgi çekici videolar deneyin. Kesinlikle daha çok izleme alacaksınız.

sayfayı yeni aldım genelde gönderileri 100-200 arası beğeniliyor ama videolarda bu ilgiyi göremiyorum direk youtubeden paylaşmasamda link kısaltıpmı paylaşsam acaba?

Hocam öncelikle sitenizin 5'te 1inin anasayfasına düşer bu attığınız paylaşımlar, hatta video ya da dış bağlantı olunca bu oran azalır yüzde 10a kadar. Bu oranı arttırmak için yapmanız gereken öncelikle üyelerin olabildiğince çoğunun sayfadaki gerekli ayarlamayı yaparak tüm sayfanın paylaşımlarının üyenin anasayfasında çıkmasını sağlaması gerekmektedir. Çoğu sayfada bulabilirsiniz paylaşımlarımızı kaçırmamak için lütfen şuraya ekleyin diye bir resimli anlatım. Onu paylaşın birkaç kez bence ve daha ilgi çekici videolar deneyin. Kesinlikle daha çok izleme alacaksınız.

hocam bu ayarlamayı tam olarak nerden yapıyoruz.bilgi verirmisiniz

sayfayı yeni aldım genelde gönderileri 100-200 arası beğeniliyor ama videolarda bu ilgiyi göremiyorum direk youtubeden paylaşmasamda link kısaltıpmı paylaşsam acaba?

Hocam siz yapmıyorsunuz, siz anlatıyorsunuz resim ile, üyeler yapıyor. Şu an bulmam mümkün değil bilgisayarda değilim, ama bir başka sayfaya girip biraz karıştırın sağ üstte bir yerdeydi sayfada paylaşım köşesinde, değişmiş olabilir. Nasıl yapıldığını takipçilerinize anlatıp onların yapmasını sağlarsanız direk tüm paylaşımlarınız onların anasayfasında çıkar.

organik mi ? güncel mi ? ay da yılda bir paylaşım yaptığın sayfadan hayır gelmez o sayfayı canlı tutmak mesele zaten. organik ve canlı sayfada dediğin şeyin olması mümkün değil sen bu konuların brinde hatalı çalışıyorsun

hocam eski sahibi pek ilgilenmemiş ilgilenmediği halde günde ortalama 500 beğeni geliyor sayfa aktif fakat youtube paylaşımları ilgi çekmiyor tıklamıyorlar

hocam eski sahibi pek ilgilenmemiş ilgilenmediği halde günde ortalama 500 beğeni geliyor sayfa aktif fakat youtube paylaşımları ilgi çekmiyor tıklamıyorlar

valla sen pm ıle face sayfanı gönder bı bakayım cıdden 500 begenı alacak dıger her sey ama youtube vıdeoları almayacak hıt mantıklı değil görmek gerek ne desem yalan olur ama dediğinin olmaması gerek

hocam arkadsın anlatmak stedigi olay su üye sizin sayfanızı begendiginde aynı begen butonunun üzerine geldiginde bildirim al sekmesi çıkıyo orayı isaretliyoruz ve bundan sonra sayfa ne paylasırsa hemen bize bildirim olarak geri geliyor bunu kendiniz yapıp resim kaydedip sonrada üzerinde düzenleme yaptıktan sonra kapak resminin bi kenarına koyun bütün üyeler görücek sekilde, emin olun geri dönüs olucaktır

birde sayfanın hakkında konusan kısmı çok önemli sizin sayfanızda bu sayı kaç mesela ? 1000 den az ise o sayfadan pek bi verim alamazsınız, tabi düzenli paylasım ile bu sayı çogaltılabilir aksi taktirde sayfanın size pek faydası olmaz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri