facebook sayfası alırken nelere dikkat edilir

• Kullanıcı navy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Alışveriş

navy

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar ben facebook sayfası almayı düşünüyorum ama daha önce hiç sayfa lmadım ve alırken nelere bakılır nelere dikkat edilir hiç bilmiyorum bana yardım edebilirmisiniz

Hocam Facebook cıvıttı artık paylaşımlarınızı sayfayı bwğenen herkese göndermiyor. Ayrıca ücret istiyor :)

Sayfanın gönderi erişimine bakman gerekir.

Sayfa otolike ise zaten erişim fazla kişiye ulaşmaz.

Bazı organik sayfalarda bile erişim problemi yaşanmaktadır. çünkü facebook artık işi paraya dökmüştür.

Sayfada yapılan bir paylaşımı kaç kişi beğenmiş kaç kişi paylaşmış ne yorum atılmış? zaten sayfa kendini belli eder.

ama emin olmak için alacağınız kişden istatisliği yollamasını, veya size sayfada istatislik yetkisi vermesini isteyebilirsin.

Almak istediğin sayfa olursa bana danışabilirsin al veya alma derim. Elimde milyonluk sayfalar vardı.. şimdi yine 300 400 binlik bir kaç tane var ama Facebook sayfalarının artık eskisi kadar getirisi olmuyor gönderi erişimi ve etkileşim sorunları yüzünden.

Bazı organik sayfalarda bile erişim problemi yaşanmaktadır. çünkü facebook artık işi paraya dökmüştür.

Sayfada yapılan bir paylaşımı kaç kişi beğenmiş kaç kişi paylaşmış ne yorum atılmış? zaten sayfa kendini belli eder.

ama emin olmak için alacağınız kişden istatisliği yollamasını, veya size sayfada istatislik yetkisi vermesini isteyebilirsin.

Almak istediğin sayfa olursa bana danışabilirsin al veya alma derim. Elimde milyonluk sayfalar vardı.. şimdi yine 300 400 binlik bir kaç tane var ama Facebook sayfalarının artık eskisi kadar getirisi olmuyor gönderi erişimi ve etkileşim sorunları yüzünden.

Yazdıklarına katılıyorum arkadaşın. ayrıca satarken öncesinde aktif sayfalarda paylasıp erişimi yükseltiyorlar sonrasında siz alınca paylasımı kesip erişimler dip yapıyor. buna da dikkat edin

Yazdıklarına katılıyorum arkadaşın. ayrıca satarken öncesinde aktif sayfalarda paylasıp erişimi yükseltiyorlar sonrasında siz alınca paylasımı kesip erişimler dip yapıyor. buna da dikkat edin

haklısın dolandırıcılar her yerde mevcut malesef.. geriye dönük incelemek lazım, istatisliği alıp atılan gönderi kaç kişiye ulaşıyor panelden bakmak lazım fakat oda değişken..

mesela www.facebook.com/vidyon benim sayfalardan biri o kadar değişkenlik gösteriyorki. bir gün bakıyorum 20.000 kişiye erişmiş 800 begeni var. bir gün bakıyorum sadece 100 kişiye gitmiş 1 kisi beğenmiş. FAcebook algoritmasını hala çözeedim, ara ara sayfaları spamada sokuyor olabiir. FAcebook sayfasının en iyisi 10.000 civarında olandır. Erişim etkileşim tamamen normal. Beğeni yükseldikce kısıtlama oluyor % 80 organikte olsa.. Facebookun üçkağıdı işte..

teşekkürler hocam

Ne yap et sayfayı satın almadan önce gör. Sakın "Link satıştan sonra gönderilecektir" diyen biriyle alışveriş yapma.

Sayfa Sahipleri mutlaka "Bildirimler Al" özelliğini fan larına tıklatmalılar... Yoksa anca %2- %5 kısmına ulaşır yayınladıkları.... Eski facebook ta bu oran %100 dü , dedikleri gibi facebook artık haklı olarak Dünyayı elinde barındırığı için , istediği gibi at koşturuyo , kim olsa öyle yapar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri