Facebook sayfasında link paylaşmak

sp3s1al

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba Facebook da hatrı sayılır takipçili bir spor sayfam var bazı paylaşımlara link ekliyorum ama link ekledigim için anında siliniyor paylaşım.
Bazı spor sayfaları referanslı linkler bile paylaşıyor kalıcı olarak. Ben normal link paylaşsam otomatik kaldırılıyor. Bunun sebebi nedir herhangi bir çözüm yolu yok mudur

Yazım hataları için kusura bakmayın telefondan yazıyorum

sadece fikir olarak belirtiyorum,uzun zamandır ugraşmadım bende facebook ile ama...ekledigin link karalisteye filan girmiş olabilir mi?link kısaltmayı denedin mi yani...

sadece fikir olarak belirtiyorum,uzun zamandır ugraşmadım bende facebook ile ama...ekledigin link karalisteye filan girmiş olabilir mi?link kısaltmayı denedin mi yani...

Evet hocam link kisaltmayi da denedim normal de denedim olmuyor

---------- Spam Engelliyici 00:08 ---------- Önceki Mesaj 00:07 ----------

Yardımcı olmak isteyen varsa el atın beyler bayanlar ️

senin o paylaşımı yaptıgın hesap kara listeye girmiş olabilir mi peki?benimde eski bi spor sayfam var,eski attıgım linkler duruyor.yeni link ekledim test için,o da silinmedi.başka bi facebook hesabından link atmayı dene bide hocam....

senin o paylaşımı yaptıgın hesap kara listeye girmiş olabilir mi peki?benimde eski bi spor sayfam var,eski attıgım linkler duruyor.yeni link ekledim test için,o da silinmedi.başka bi facebook hesabından link atmayı dene bide hocam....

Şimdi şöyle paylaatigim bir link var bu bir referans linki üyelik linki bunu çoğu spor sayfasi sorunsuz kisaltma linki olarak paylasiyor. Aynı şekilde ben deniyorum olmuyor aynı link aynı kisaltma sitesinden üretilmiş ama anında kaldırılıyor. Farkli sayfalarımda da denedim olmuyor

Hocam bazi forum sitelerinde satilan facebook sayfalari icin link engeli diye bir sey goruyordum belki sizde de oyle bi durum olmustur.

Hocam bazi forum sitelerinde satilan facebook sayfalari icin link engeli diye bir sey goruyordum belki sizde de oyle bi durum olmustur.

Hayır şuan denedim mesela herhangi bir site linki paylaştım sorunsuz paylaşıldı kaldırılmadi. Ama dediğim gibi kisaltma referans linki paylaşan sayfalar var hem de her gün ben aynı şekilde kisatla link paylaşınca otomatik kaldırılıyor. Diğer sayfaların paylaştığı aynı linki bile denedim ama kaldırılıyor maalesef

Hayır şuan denedim mesela herhangi bir site linki paylaştım sorunsuz paylaşıldı kaldırılmadi. Ama dediğim gibi kisaltma referans linki paylaşan sayfalar var hem de her gün ben aynı şekilde kisatla link paylaşınca otomatik kaldırılıyor. Diğer sayfaların paylaştığı aynı linki bile denedim ama kaldırılıyor maalesef

o zaman net bir şey söyleyemiyorum hocam facebook bilgim yok çok fazla

Bilen birisi çıkar eminim. Referans linki paylaşan arkadaşlar vardır nasıl yapılıyor anlatırlasa sevinirim

Halen yok mu yardımcı olacak kimse eskiden çok yardımsever bir forumduk hep beraber ne oldu bize ?

belki ugraşan yoktur hocam.herkes biliyorda benden saklıyor moduna girme hemen :) mesela bende onlarca facebook sayfası var.8-10 yıllık sayfalar,hesaplar.bahsettigin gibi ref linki paylaşmadım hiç.normal linklerde sorun yok,onda sorun varsa demekki normalde yasak olan bişey yapmaya çalışıyorsun.o paylaşanlar bi şekilde engeli aşma yolu bulmuştur...

belki ugraşan yoktur hocam.herkes biliyorda benden saklıyor moduna girme hemen :) mesela bende onlarca facebook sayfası var.8-10 yıllık sayfalar,hesaplar.bahsettigin gibi ref linki paylaşmadım hiç.normal linklerde sorun yok,onda sorun varsa demekki normalde yasak olan bişey yapmaya çalışıyorsun.o paylaşanlar bi şekilde engeli aşma yolu bulmuştur...

Ama nasil yani işte bende onu merak ediyorum öğrensem bilgi verecem herkes için özellikle baktım çok büyük 2 sayfa referans linki paylaşıyor sürekli

Arkadaşlar merhaba Facebook da hatrı sayılır takipçili bir spor sayfam var bazı paylaşımlara link ekliyorum ama link ekledigim için anında siliniyor paylaşım.
Bazı spor sayfaları referanslı linkler bile paylaşıyor kalıcı olarak. Ben normal link paylaşsam otomatik kaldırılıyor. Bunun sebebi nedir herhangi bir çözüm yolu yok mudur

Yazım hataları için kusura bakmayın telefondan yazıyorum

benim sayfam vardı hergün link paylaşıyodum link kısaltma servislerini kullan direkt olarak paylaşma belki domaini banlamıştır

benim sayfam vardı hergün link paylaşıyodum link kısaltma servislerini kullan direkt olarak paylaşma belki domaini banlamıştır

Referans linki paylaşan büyük sayfalar var sorunsuz paylaşım yapıyorlar. Bende onlar gibi aynı şekilde kisaltma sitelerinde link kisaltip o şekilde paylasiyorum zaten ama olmuyor işte

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri