facebook türk veya yabancı sayfa beğenisi satışı

• Kullanıcı madjal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Facebook Abone ve Hayran Çekimi
Bilgiyi vermiş detay eklemişsiniz bunun süresi nezaman başlar? Nezaman biter ? Üyeler nezaman hangi kaynaktan gelir? Düşüş varmı? Hesaplar aktifmi? Bize yararı nedir? Bunlar hep sorulucak sorular siteyi verip fiyati vermekle olmaz bu iş.

Kolay gelsin

50 liraya 1k bot beğeni hmm iyimiş 50 liraya facebook sponsor ile minumum 5000 üye kasar oda minumum :) bu arada konuda detay yok ve sürekli aynı site için farklı başlıklar ile konu açıyorsunuz bu kurallara göre yasak sanırım.

Hayırlı satışlar.

50 liraya 1k bot beğeni hmm iyimiş 50 liraya facebook sponsor ile minumum 5000 üye kasar oda minumum :) bu arada konuda detay yok ve sürekli aynı site için farklı başlıklar ile konu açıyorsunuz bu kurallara göre yasak sanırım.

Hayırlı satışlar.

Geçen r10 da 50 k facebook davet aldım 100 geri dönüş oldu. adwords reklamından 35 tl ye 680 beğeni aldım başka sayfaya nasıl iş anlamadım

Geçen r10 da 50 k facebook davet aldım 100 geri dönüş oldu. adwords reklamından 35 tl ye 680 beğeni aldım başka sayfaya nasıl iş anlamadım

Adwordsu bilmemde eğer dediğiniz facebook arkadaşları davet ise 50k dan 100 geri dönüş olması mümkün değil biz 10-15k hesapla 150 kişi beğendirdik facebook reklamları ile güzel geri dönüş oluyor denemenizi öneririm.

Konuyu dağıtmayın arkadaşlar, sohbetlerinizi özeşden yapın..
Bizim fiyatlarımı bu şekildedir.
İsteyene satış yapıyoruz arkadaşlar zorla satmıyoruz.
Varsa daha iyi fiyatlısı daha kaliteli hizmeti açsın konusunu;)
Burda konu baltalamaya gerek yok.
Ref. Yoktur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri