Facebook/Twitter Ortak Sayfa Açacak Var Mı?

Tolga Sezer

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar selam. Yeni vine videoları keşfettim ve artı olarak bazı fikirler var. Bunları Facebook veya Twitter ile yaymalıyım diye düşünüyorum. Ancak bir de bunun takipçi toplaması falan filan... Bana ortak olarak yardımcı olabilecek var mı?

twitter takipçi kolayda facebook biraz sıkıntılı

bu işlerde paylaşacak, retweetleyecek torpilin olması gerek. maalesef bende de o yok. benim gibi düşünenler varsa beraber ortaklık edebiliriz. ortaklık maddiyatı kapsamaz, sadece sayfayı sürdürmek içindir. yani youtube ilişkisini barındırmaz.

hayır twitter takipçi kasmak gayet kolay.ben facebookda daha çok zorlanıyorum

Hocam facebookta bir kişi milyonlarca sayfa beğenebilir.Ancak twitterda 200 hesap takip etsen takipçilerin az olduğu için saçma olacaktır.Twitterda farkettiyseniz #takipedenitakipederim mantığıyl kasılıyor artık hesaplar 300k olan hesap 10k para ediyormuş güya,enteresan.

Hocam facebookta bir kişi milyonlarca sayfa beğenebilir.Ancak twitterda 200 hesap takip etsen takipçilerin az olduğu için saçma olacaktır.Twitterda farkettiyseniz #takipedenitakipederim mantığıyl kasılıyor artık hesaplar 300k olan hesap 10k para ediyormuş güya,enteresan.

haklısın. haklısın da bana ortak lazım :D birde bu yöntem gerçekten işe yarar mı? hile falan kullanmama gerek var mı?

facebookda sayfa beğenmeme gibi huyu olan insanlar dolu mesela ben hiç sayfa beğenmem.ama twitterde 1 kişiyi takip et takipçi sayım fazla oldu aman beni unfollow etmesin bende onu takip edeyim gibi bir düşünce var yani sen önüne gelen herkesi takip et twitterde mesela 1000 kişiyi rahat 900 kişi geri takip yapar

haklısın. haklısın da bana ortak lazım :D birde bu yöntem gerçekten işe yarar mı? hile falan kullanmama gerek var mı?

hile hiçbir işe yaramaz dostum.Yeni çıkan bi dizinin sayfasını gördüm 33k beğeni var yazdıklarını 1 kişi beğeniyor :)
yine aynı dizinin 1k olan sayfasını da gördüm her yazdığı 30-40 beğeni alıyor paylaşılıyor.

---------- Mesaj saat 13:19:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:17:30 civarında gönderildi. ----------

facebookda sayfa beğenmeme gibi huyu olan insanlar dolu mesela ben hiç sayfa beğenmem.ama twitterde 1 kişiyi takip et takipçi sayım fazla oldu aman beni unfollow etmesin bende onu takip edeyim gibi bir düşünce var yani sen önüne gelen herkesi takip et twitterde mesela 1000 kişiyi rahat 900 kişi geri takip yapar
Hayir işte,aktif olarak çıktığından beri twitter kullanıyorum.
Senin takip ettiğin ve geri takip yapan kişiler fenomen felan değil,onlar RT ve TAKİP yapan boş beleş hesaplar.
Sen bugün bi Argostroloji,Pucca,taci_kalkavan,ceriLevis,istiklal akarsu gibi fenomenleri takip et bakayım geri takip görebiliyor musun :)
Mention'lara bile cevap alamazsın :)
100k iken de takip ediyordum çoğu fenomeni,600 700k oldular hala takip ediyorum.Ve inanın bir çoğumuzdan çok kazanıyorlar viral reklam ile ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri