Facebook Üye Çekimi (Sayfa Beğendirme ) 10k 50 TL

• Kullanıcı feyza
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Facebook Sayfa Alış - Satış

feyza

Kayıtlı Üye
Facebook Üye Çekimi (Sayfa Beğendirme ) 10k 40 TL

10bin like 40 TL
20bin like 75 TL
30bin like 110 TL
40bin like 150 TL
50bin like 180 TL

NOT:youtube videolarınızda izlemede ve tıklamada etkisi baya oluyor arkadaşlar

Siparişleriniz için sadece özel mesaj veya skype dan ulaşabilirsiniz

İletişim : [email protected]

[email protected]

Ödeme yollar : Eft , Paypal

NOT: paypal + eft ödememi vardır

Cevap: Facebook Üye Çekimi (Sayfa Beğendirme ) 10k 150 TL

fiyatlarınızın çok yüksek olma sebebi nedir?

hespaları kendi açıp beğenicek galiba

çok pahalı kardeşim 1k beğeni 1tlden yapanlar var ve 700tlye 50k değil 300k sayfa alınır hemde organik

sende çok abartmışsın .300 k organik sayfa 3 bin liradan aşağıya alamazsın.

Daha geçende bir arkadaş 10 bin facebook organik sayfa beğenisini 10-20 tl arası bir ücrete satıyordu. 150tl neyin kafasıdır arkadaşım!?

Arkadaşlar tartışmaya gerek yok yani. Bu fiyatlar nedir böyle demenizede gerek yok. Kimse size zorla aldırmıyor sonuçta. Arkadaş ya acemi yada başka bir taktik uyguluyor ki fiyatlar yüksek vardır bi nedeni. Hayırlı satışlar

çok pahalı kardeşim 1k beğeni 1tlden yapanlar var ve 700tlye 50k değil 300k sayfa alınır hemde organik

300k sayfa minumum 4 5 bin tl arası hocam fiyatlarımızı yt paraya özel düşürdüm

---------- Mesaj saat 14:02:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:00:44 civarında gönderildi. ----------

Daha geçende bir arkadaş 10 bin facebook organik sayfa beğenisini 10-20 tl arası bir ücrete satıyordu. 150tl neyin kafasıdır arkadaşım!?

aktif degildir fiyatları yt paraya özel düşürdüm

---------- Mesaj saat 14:02:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:02:12 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar tartışmaya gerek yok yani. Bu fiyatlar nedir böyle demenizede gerek yok. Kimse size zorla aldırmıyor sonuçta. Arkadaş ya acemi yada başka bir taktik uyguluyor ki fiyatlar yüksek vardır bi nedeni. Hayırlı satışlar

teşekkürler hocam

300k sayfa minumum 4 5 bin tl arası hocam fiyatlarımızı yt paraya özel düşürdüm

---------- Mesaj saat 14:02:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:00:44 civarında gönderildi. ----------

aktif degildir fiyatları yt paraya özel düşürdüm

çok pahalı bu işi tek sen yapıyor olmalısın :)

elinizde hazır çocuk ,araba yada film sayfası varmı

fiyatlar uygun hale gelirse ben düşünüyorum. fiyatlar çok yüksek 4/1 oranında düşmesi lazım. olursa pm atabilirsiniz

elinizde hazır çocuk ,araba yada film sayfası varmı

hazır yok ama yapmaya başlayabiliriz

---------- Mesaj saat 14:26:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:26:25 civarında gönderildi. ----------

fiyatlar uygun hale gelirse ben düşünüyorum. fiyatlar çok yüksek 4/1 oranında düşmesi lazım. olursa pm atabilirsiniz

son fiyat düşüşü yapıldı başka indirim yapılmıcaktır

300k yı 1 milyara alacağıma 20 liraya domain alırım, ücretsiz script bulurum. birazda reklam forumlara dağıtma işlemi. Sonra daha fazla bile yaparım. Harbi abartmışsın

aklıma gelmişken sorayım bu tokenli beğeni scriptleri ücretsiz host lara kurulmuyor değilmi ? hostinger.web.tr sitesindeki ücretsiz hosta kurmayı denedim olmadı kendi bilgisayarıma localhost a kurmayı denedim olmadı sanırım ücretli olması gerekiyor veritabanı ayarlarını doğru yaptığımdan eminim

aklıma gelmişken sorayım bu tokenli beğeni scriptleri ücretsiz host lara kurulmuyor değilmi ? hostinger.web.tr sitesindeki ücretsiz hosta kurmayı denedim olmadı kendi bilgisayarıma localhost a kurmayı denedim olmadı sanırım ücretli olması gerekiyor veritabanı ayarlarını doğru yaptığımdan eminim

scriptte sorun vardır yada bi hata yapmış olabilirsiniz bakmak lazım

hayır oluyor bu scripti piyasaya servis eden blogspottan yapıyor.

scriptte sorun vardır yada bi hata yapmış olabilirsiniz bakmak lazım

Büyük ihtimalle scriptte sorun vardir genelde saglam cikmiyo facebook scriptleri.

Ayrica fiyatlar gercekten cok fazla bu fiyatlarla grup sayfasinin reklamını facebook ta yaparsin en güzel organik kulllaniciyi cekip direk verim alırsın

Büyük ihtimalle scriptte sorun vardir genelde saglam cikmiyo facebook scriptleri.

Ayrica fiyatlar gercekten cok fazla bu fiyatlarla grup sayfasinin reklamını facebook ta yaparsin en güzel organik kulllaniciyi cekip direk verim alırsın

fiyatlar düşürüldü şu anki fiyatlar son fiyattır arkadaşlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri