öyle hiç gelmez hocam gelmiyorda denedım çünkü 1 haftalı reklam verdım 10 kişi begenmış sayfayi 1 haftada sadece bide insanlara diyorlar güncelleme geldi işte 1k üye 7 8 TL diyorlar sanki üyeler gerçek üye de hepsi fake üye ayıptır yaptıklari insanları kandırıyorlar... Gerçek diye bir sürü para alıyorlar.. Hepsi fake bana gerçek üye çekecek birisi varsa verım parasını çeksın ama o üyeler silinirse mahkemeye verrim sözleşme yapacam bundan sonra... fake ise gerek yok ama magdem gerçek oldugunu iddaa edip birde üstüne siliniyorsa götürecem avukata dilekçeyi vercem... bu nedir ya herkes para göz olmuş insanlar 2 kurusun hesabını yaparken bunlar fake üyeye gerçek üye diyip milletın hakkını yiyorlar
Ben reklamla çekmiştim günlük bütçenin tamamı tükeniyordu filitrelerden çok daraltmış olabilirsin, uygun üye olmadığı için beğeni az geliyordur.
Ayrıca Reklamla çektiğim 400 organik üyeli sayfada yaptığım paylaşımları 8-10 kişi görüyordu maksimum.En iyisi üye arayıp senin sayfanı bulacak, kendi kendine üye toplayan sayfalarda dönüş çok daha fazla oluyor.