Facebook Video İle Para Kazanma Devri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

slowloris

Yasaklanmış
Facebook uzun zamandır, büyümesine son vermiş durumda. Artık site için, daha ilginç projeler gündemde. 1.5 milyar üyeye ulaşan site bu sayının üzerine çıkamıyor. Doygunluğu işe çevirmek isteyen yönetim, ellerindeki üyeleri tutmak için uğraşıyor.

Sosyal ağ olarak ortaya çıkan Facebook, kendine direkt rakip olmayan konseptlerin de özelliklerini bünyesine katıp genişlemeyi hedefliyor. Foırsquare (Swarm) ilk ortaya çıktığı zaman hemen, Facebook tarafından bu iş modeli uygulanmıştı.

Facebook şimdi gözünü YouTube’a dikti. Geçtiğimiz aylarda otomatik video gösterme gibi özelliklerle yeni projelerin hazırlıklarını yapan sosyal ağ devi, sonra da reklamlar konusunda düzenleme getirmişti.

Videolu reklam dönemi başladıktan sonra, bir sonraki adım YouTube benzeri sayfalar oluşturmanız üzerine oldu. Bundan sonra, sitede YouTube benzeri bir video sayfası oluşturabileceksiniz.

Günlük ya da haftalık programlar, daha önce yayınladığınız videoların özel bir sayfada toplanmış hali yeni tasarıma eklendi. Oynatma listesi özelliği dışında, Facebook’ta bulunan tüm videolar arasında zevkinize göre videolar tavsiye edecek.
kaynak Facebook’tan YouTube’un Önünü Kesme Hamlesi

CIOTurk sitesi, bilgisayarınızın güvenliğini tehdit edebilir.
Bu uyarıyı yoksay
Elimizdeki verilere göre, sitenin sayfalarına kötü amaçlı program kodu yerleştirilmiş. Bunu sitenin sahibi bilerek yapmış olabileceği gibi, sahibinin haberi olmadan kötü niyetli kişiler de yapmış olabilir.
Burada risk hakkında daha ayrıntılı bilgi ya da sitenin güvenli kopyasını bulabilirsiniz.

hocam sitede sıkıntımı var benim pcdemi proglam var ?

Bu tip olayların bize olumlu yansıyacağını sanmıyorum. Dünya genelindeki reklamların çabuk erimesi bizi olumsuz etkiler diye düşünüyorum.

Edit: Haberi aradım internette bulamadım. Konu kilit.

şimdiden popi hesaplar kasayımda ne olur ne olmaz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri