facebook'a daha önce reklam veren var mı?

Ayteking

Kayıtlı Üye
Arkadaslar az önce facebookta sayfamda bi videomun reklamını yaptim 14 TL 1 günlük seçtim.kart bilgimi girdim onaylandı.para kesilmediği benden borç kısmına girdiğimde ise 0.14 -0.22 diyerek artıyordu borç öde diye bastığında ise 30 TL altında borç odeyemezsiniz yazıyordu.bende 16 TL daha ekleyip 30 TL yaptım. Fakat benden para kesilmesi olmadı.borç kısmı 30 TL oluncami ödeme yapacağım.Facebook onu uyarlayıp 1 günde 30 TL yapmazsa benden yine reklam yapmamı isteyecekler yani orayı 30 TL yapmadan ödeme yapamayacagim doğru mu? Daha önce boyle bisey yasayan varsa bilgi verirse sevinirim.

sen önce harcarsın sora ödeme yaparsın 30 TL den sonra reklamı durdurabilirsin. belli dönemlerde facebook o tutarı fatura ediyor. faturan çıkınca ödersin.

sen önce harcarsın sora ödeme yaparsın 30 TL den sonra reklamı durdurabilirsin. belli dönemlerde facebook o tutarı fatura ediyor. faturan çıkınca ödersin.

Yani bi sıkıntı olmaz demi

---------- Spam Engelliyici 21:07 ---------- Önceki Mesaj 21:00 ----------

Peki orasi 30 TL olmazsa yeniden reklam vermek zorunda mi kalacağım ben

Daha önce siz yapmismiydiniz

çok uzun süredir kullaıyorum ama artık meblağlarım büyük olduğu için tam bişe diyemedim daha önce ilk kullandığımda 14 liralık fatura çıkmıştı ondan sonraki faturalarım hep yüksek. yani 30 TL altı fatura çıktı bana ilk kullandığımda.

paypal desteklemez sadece kredi kartiyla calisiyorlar.
borclara bakmaya bile gerek yok facebook zamani gelince karttan cekiyor odeme yapmasaniz dahi..

paypal desteklemez sadece kredi kartiyla calisiyorlar.
borclara bakmaya bile gerek yok facebook zamani gelince karttan cekiyor odeme yapmasaniz dahi..

Ama ben normalde karttan alışveriş yaparken SMS şifresi giriyorum o nasıl olacak

---------- Spam Engelliyici 05:56 ---------- Önceki Mesaj 05:38 ----------

Hocam bide ben 30 TL bütçeyle öne çıkardım harcanan 0.27 şuanda bu aksam sona erecek reklam sona erdiğinde harcanan kısım kadar mi ödeme yapacagm yoksa öne cikardigim kadar mi

Ama ben normalde karttan alışveriş yaparken SMS şifresi giriyorum o nasıl olacak

---------- Spam Engelliyici 05:56 ---------- Önceki Mesaj 05:38 ----------

Hocam bide ben 30 TL bütçeyle öne çıkardım harcanan 0.27 şuanda bu aksam sona erecek reklam sona erdiğinde harcanan kısım kadar mi ödeme yapacagm yoksa öne cikardigim kadar mi

ben kisa sure once reklam verdim facebook a reklam bitince de kesmediler, epey sure farkli reklamlar verdim sonra kac para biriktigini borcumu ogrenmek.isterken karttan paranin cekildigini gordum.
orda olusturulan butce karttan kesilmez.
sadece harcanan kadari belli bir sure sonra kesilir.
sms ile alis veris yapiliyor ise facebook size borcunuzu odeyin der heralde.
kendileri cekemezse sizden odeme isterler.
sisten saglam, zarar ettirecek magdur edecek bir sistem degil

ben kisa sure once reklam verdim facebook a reklam bitince de kesmediler, epey sure farkli reklamlar verdim sonra kac para biriktigini borcumu ogrenmek.isterken karttan paranin cekildigini gordum.
orda olusturulan butce karttan kesilmez.
sadece harcanan kadari belli bir sure sonra kesilir.
sms ile alis veris yapiliyor ise facebook size borcunuzu odeyin der heralde.
kendileri cekemezse sizden odeme isterler.
sisten saglam, zarar ettirecek magdur edecek bir sistem degil

Hocam 430 kişiye erişildi durdu aksamdan beri öyle harcanan 0.29 kuruş daha neden durdu acaba

Hocam facebook otomatik her hafta o borcu çeker merak etme belli bir günde çekiyorlar. 30 tl yapma zorunluluğuda yok. Ayrıca reklamda degisiklik yaparsan yayından kalkar bir müddet sonra değişikliğin onaylanıp tekrardan yayınlarlar.

Hocam facebook otomatik her hafta o borcu çeker merak etme belli bir günde çekiyorlar. 30 tl yapma zorunluluğuda yok. Ayrıca reklamda degisiklik yaparsan yayından kalkar bir müddet sonra değişikliğin onaylanıp tekrardan yayınlarlar.

Hocam harcanan 0.29 ama karttan 3 TL kesilmiş.kimin kestiği belli değil reklamda hic artmiyor.erisilmiyor

1 kere paypaldan vereyim demiştim dolandırıcılık şüphesinden hesabınızı kapattık dediler reklam verme yöneticisini.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri