Facebooka göre 1300 izlenme youtubeye göre 60 izlenme

palipleten

Kayıtlı Üye
Arkadaslar bugün face sayfamdan bir video paylasayım dedim videoyu paylastım facebook istatistiklerine göre 1300 kişi videoyu izlemiş ama youtubede 60 izlenme var.

takılma falan yok 60 da 2-3 saat takılsa anlarım ama 2-3 dk da bir 1-2 izlenme youtube sayacında görünüyor.

faceboktan gelen tüm izlenmeler sayılmıyor mu yoksa bu konu da bir bilginiz var mı

Hepsi sayılmıyor %20'si yansıyo yada %20'si kesintili diye biliyorum Twitter'da bu oran daha fazla yani kesinti kısmı

hemen yansımıyor diye biliyorum youtubeye akışına bırak sayaçlarda sıkıntı olabilir düzelecektir.

Hocam ben 250 binlik facebook sayfasına atıyorum 8 bin 9 bin gösterim durumlara gösterim alan sayfaya ama hemen yansımaz çok test ettim akışına bırak

Bence bunun en büyük sebebi facebooktaki o videoyu izleyen bazı insanların youtube hesabı olmaması ya da oturumunun açık olmamasıdır.

Yok o bağlantıyı gören kişiler 1300 ama videoyu izliyen 60 hata felan yada sorun yoktur ben 107 binlik sayfada paylaşım yapıyorum 15 20 bin kişi görüyo ama 100 150 kişi beğeniyor durumu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri