Facebook'dan dev adım: WhatsApp'i 16 milyar dolara satın aldı

Degerli arkadaslar uyari amaclidir.....

Whatsappi kesinlikle kullanmayin.. Telefonununa kurarken veya girmeye calistiginizda istenilenlere yetki verdiginiz anda sizin telefon rehberinizi ele geciriyor... Ve bu rehberin icindeki telefon numaralarini reklam sirketlerine ucret karsiliginda satiyor... Ondan sonra vay efendim keci boynuzu gergedan boynuzu yok efendim 100 tlye bal gerisini siz dusunun.. Ve birde rehbere kredi karti bankamatik gibi onemli sifrelerini girenler var kesinlikle dikkatli olun

[MENTION=1626]cemocan03[/MENTION] vallahi hocam ben 3-aydir kullaniyorum hic bir sikinti yasamadim.. cok kullanisli bir sistem her kese tavsiye ederim :cool:

[MENTION=1626]cemocan03[/MENTION] vallahi hocam ben 3-aydir kullaniyorum hic bir sikinti yasamadim.. cok kullanisli bir sistem her kese tavsiye ederim :cool:

aynen, ayrıca koca şirket senin benim numaramı gidip üç kuruşluk firmaya satacak kadar basit değildir heralde

adamlar herhalde yapmıştır hesabını kitabını birşey söylemek saçma olur ama bana çok balon bir fiyat gibi geldi.Az buz para değil yani o paraya yüz yaşından bile büyük ne değerli şirketler alınır kazandıracağı garanti olan.yarın öbür gün karşısına çok güçlü bir alternatif çıkmayacak hizmet değil.

adamlar herhalde yapmıştır hesabını kitabını birşey söylemek saçma olur ama bana çok balon bir fiyat gibi geldi.Az buz para değil yani o paraya yüz yaşından bile büyük ne değerli şirketler alınır kazandıracağı garanti olan.yarın öbür gün karşısına çok güçlü bir alternatif çıkmayacak hizmet değil.

aynen çok büyük para kara paramı aklıyo facebook napıyo :D

valla şurdaki The World's Most Valuable Brands List - Forbes markalarla kıyaslayın işte 21. den itibaren.Gerçi doğru karşılaştırma olmaz bilişim sektörüyle böyle sanayi sektörünü ama yinede whatsapp ı çok derin bir firma olarak düşünmüyorum.

Mesela şu yukardaki 20milyar dolar altı firmaların çoğu rakipsiz firmalar gillette,nescafe,visa vs...Gerçi bunlar marka değeri ama yine de 20 milyar dolar nedir lan 45 milyar türk lirası:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri