Facebookta reklam verdim parayı çekti geri ödedi

barsgultekin3

Yasaklanmış
Bir videoyu facebookta reklam verdim
Reklamı onaylandı ama hiç bir erişim yok üstelik 2 tl ödedim geri ödedi deneme amaçlı reklam vermiştim sizce sorun neyden kaynaklı ?

h22JT8R.png

v5s4YZv.png

---------- Spam Engelliyici 20:04 ---------- Önceki Mesaj 19:36 ----------

Ödemeyi iade etti reklam devrede şuan 300 kişiye erişti 4 paylaşım aldı çok ilginç bir durum yok bilen daha önce kullanan

Kardeşş ayıp ediyorsun senden de para mı alıcağız demek istemişler.Ben daha önce 12'tllikten vermiştim öne çıkartmak için 2 tl reklamı ilk kez duyuyorum

Ben bi kere öylesine veriyim dedim kayıtlı kredi kartim varmış o yüzden reklamı aktif etmis 16$ olunca farkettim gelen bildirimlerden. Kredi kartında limit yoktu şimdi kart komple yok ama borç hala var :D

bazen uygun bulmuyor sayfa ıcerıgını gerı ıade edıyor etıcaret sıtesınde banada olmustu

Ben bi kere öylesine veriyim dedim kayıtlı kredi kartim varmış o yüzden reklamı aktif etmis 16$ olunca farkettim gelen bildirimlerden. Kredi kartında limit yoktu şimdi kart komple yok ama borç hala var :D

hocam valla az bi bakiyem vardı eğer sınırı aşmazsa kullanırım ben 5 tl sınır koydum günlük

bazen uygun bulmuyor sayfa ıcerıgını gerı ıade edıyor etıcaret sıtesınde banada olmustu

kafasına göre çekiyor mu para ?

Kardeşş ayıp ediyorsun senden de para mı alıcağız demek istemişler.Ben daha önce 12'tllikten vermiştim öne çıkartmak için 2 tl reklamı ilk kez duyuyorum

deneme amaçlı verdim :D

facebook benim reklamı onayladı ama karttan parayı çekemedi , 280 dolar , sonra hesabı kapattılar . Adamlara diyorum ki benim kartta limit var parayı çekemiyorsunuz, hesabı kapatıyorsunuz .

Hesabı açın ödemenizi yapayım , açmıyorlar . Madem parayı alamıyorsun reklamı niye yayınlıyorsun değil mi ?

Google adwrods te de durum tam tersi , 20 tl yatırdım reklamım yayınlanmadı , gösterim bile almadı , 0 tıklama 0 gösterim yani , hesabı bloke ettiler . Ona da cevap vermiyorlar

Neymiş , itiraz edin paranızı geri ödeyelim . Sosyal medya devleri paraya doymuş , tekelleşmek çok kötü , her zaman rakip olmalı ortada

facebook benim reklamı onayladı ama karttan parayı çekemedi , 280 dolar , sonra hesabı kapattılar . Adamlara diyorum ki benim kartta limit var parayı çekemiyorsunuz, hesabı kapatıyorsunuz .

Hesabı açın ödemenizi yapayım , açmıyorlar . Madem parayı alamıyorsun reklamı niye yayınlıyorsun değil mi ?

Google adwrods te de durum tam tersi , 20 tl yatırdım reklamım yayınlanmadı , gösterim bile almadı , 0 tıklama 0 gösterim yani , hesabı bloke ettiler . Ona da cevap vermiyorlar

Neymiş , itiraz edin paranızı geri ödeyelim . Sosyal medya devleri paraya doymuş , tekelleşmek çok kötü , her zaman rakip olmalı ortada

oha hocam ne yapmam gerek şimdi ? parayı çekti geri yatırdı sistem bir sürü sayfam var sayfalar kapanıyor mu bir sürü abone resim falan var :( kaç tllik reklam vermiştiniz
[MENTION=21817]f1b0n4cc1[/MENTION]

Son düzenleme:
bazen her sayfaya rekla vermıyor kabul etmedıgıde oluyor

en az 10-20TL civarı reklam veriliyor olması gerekmez mi? bir alt limiti vardı diye hatırlıyorum.
BReklamı iptaletmesinin farklı bir sebebi olmalı.

"2 lira para mı be? 2 lira ben sana vereyim sen benim reklamı mı yap" demiş olmasın :D

ben günlük reklam giderini 1.5 liraya ayarladım günde ortalama 100 abone geliyor

yok sıkıntı olmaz ustune yatmazlar yanı partner değiller :)

Paypal kartta alınıp geri verilen para hiç görünmüyor şimdi inşallah feysbuk hesabımı kapatmazlar

---------- Spam Engelliyici 04:32 ---------- Önceki Mesaj 04:01 ----------

ben günlük reklam giderini 1.5 liraya ayarladım günde ortalama 100 abone geliyor

bende öyle değil :((
beklediğim gibi değil

"2 lira para mı be? 2 lira ben sana vereyim sen benim reklamı mı yap" demiş olmasın :D

ya deneme amaçlı yaptımm :D olabilir :D

ben günlük 10 tl den verdim 1$ çekti sadece ve gösterimler gelmeye başladı

ne zaman verdiniz hocam gösterimler tamamlandıktan sonra mı çekiliyor para anlamadım ki

Reklam iptali yazıyo.Farkında olmadan yanlışlıkla iptal etmiş olabilir misin?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri