Facebook'tan yeni haberler var..

Sosyal medya devi Facebook kendisini her anlamda geliştirmeye ve büyümeye devam ediyor. İlerleyen zamanlarda video reklamlarının çıkacak olmasıyla birlikte bir çok kişinin yeni gelir kapısı olacak olan facebook yeni girişimleriyle kullanıcılarını heyecanlandırmaya devam ediyor.

İşte facebook'ta yaşanan en son gelişmeler..

Şampiyonlar Ligi maçları Facebook'ta | NTVSpor.net

Facebook, 2 Milyar Kullanıcı Sayısına Ulaştı!

Facebook Hollywood ile anlaştı - 1 | NTV

Facebook, yeni video sekmesini test etmeye başladı - Sosyal Medya

Video Yaratıcıları için Facebook Mentions Yayınlanacak

Spotify ile Facebook ortak oldu! - ShiftDelete.Net

Facebook’taki Reklamlardan Sıkıldıysanız Hazır Olun: Daha Beteri Geliyor!
Reklama açılacağını ben hiç sanmıyorum kaç senedir söylenti devam ediyor

Son düzenleme:
Açıldı hocam şuan ABD de bazı büyük sayfalarda video reklamından para kazanma var, ilerleyen zamanlarda genel olarak tüm ülkelerde açılacak. Yalnız şunuda belirtiyim facebook spama karşı, özgün içerik istiyorlar..

Örnek olarak bu sayfada video reklamları çıkıyo https://www.facebook.com/pg/Insiderdessert/videos/?ref=page_internal

Ama ne zaman geleceği belli değil mantıklısı özgün kanalının sayfasına reklam bize gelince gömme yapmak

Ama ne zaman geleceği belli değil mantıklısı özgün kanalının sayfasına reklam bize gelince gömme yapmak

Evet zamanı belli değil bununda nedeni çok fazla korsan yayın yapıldığı için yani özgün dışı video yüklendiği için dünya genelinde açmadılar, ABD de bazı sayfalarda test ediliyor. Telif hakları vs. öncelikle bunlarla ilgili çalışma yapıyorlar ilerde sorunlarla karşılaşmamak için..

Evet zamanı belli değil bununda nedeni çok fazla korsan yayın yapıldığı için yani özgün dışı video yüklendiği için dünya genelinde açmadılar, ABD de bazı sayfalarda test ediliyor. Telif hakları vs. öncelikle bunlarla ilgili çalışma yapıyorlar ilerde sorunlarla karşılaşmamak için..

Bu gelişmeye hazırlıklı olmak lazım, ne zaman gelir bilinmez ama, eğer gelirse içerikleriyle hazır olanlar pastadan büyük pay alır.

Bu gelişmeye hazırlıklı olmak lazım, ne zaman gelir bilinmez ama, eğer gelirse içerikleriyle hazır olanlar pastadan büyük pay alır.

Kesinlikle hocam, facebook video reklamlarından para kazanmayı duyurduğundan itibaren yani abd de test etmeye başladığından buyana tam 3 tane sayfa kastım :) Ben hazırlığımı yaptım bakalım hayırlısı..

facebookda ciddi takipciler, özgüncüler var. spamda var biliyoruz tabi ama o bakımcan şuan o ortamlara giripde iyi kazanç yapmak çok zor olur.

Facebookdan biz ekmek yiyemeyiz bu kadar heves etmeyin bence

Konuda da belirttiğim gibi fb özgün içerik istiyor, büyük sayfası olanlar ve özgün çalışacaklar için iyi kazanç kapısı olur ama spam yaparım diyenler için facebook çok zor..

Facebook'un youtube gibi olduğunu düşünsenize. böyle her şey yeni başlamış. tabi biz hücum edince ne olur bilinmez. ama o sırada iyi para kaldırrız.

Kesinlikle hocam, facebook video reklamlarından para kazanmayı duyurduğundan itibaren yani abd de test etmeye başladığından buyana tam 3 tane sayfa kastım :) Ben hazırlığımı yaptım bakalım hayırlısı..

Farkettim bi sen paylaşıyorsun gelişmeleri yakından.Biz oldu olacak acaba nasıl olur , youtube yerini alamaz onun gibi olamaz derken başkaları parayı kaldırmasında.Güçlü bir pazardan söz ediyoruz, bu kadar küçümsemeyin facebook'u.Zaten hali hazırda devamlı video paylaşımı var ve otomatik oynatma özelliği ile izlenmeler katlanıyor.

Konu arama motoru olsa, söyleyebilirim ki kim çıkarsa çıksın Google'ı yerinden edemez.Ama zaten video olayı facebook içinde hali hazırda uzun süredir kullanılan bir sistem, ve geliştiriliyor.Facebook'un kendi kazancını katladığı garanti, mesele kar ortaklığı yapar mı yapmaz mı.Çok katı kurallar koyarsa kendi kaybeder.Ve kötü bir sistemle bu işe başlarsa kendileri için çok kötü reklam olur tam tersi youtube'un değeri anlaşılır.

Kar ortaklığı yapacaksa , piyasaya müthiş bir strateji ile girmesi lazım.

Farkettim bi sen paylaşıyorsun gelişmeleri yakından.Biz oldu olacak acaba nasıl olur , youtube yerini alamaz onun gibi olamaz derken başkaları parayı kaldırmasında.Güçlü bir pazardan söz ediyoruz, bu kadar küçümsemeyin facebook'u.Zaten hali hazırda devamlı video paylaşımı var ve otomatik oynatma özelliği ile izlenmeler katlanıyor.

Konu arama motoru olsa, söyleyebilirim ki kim çıkarsa çıksın Google'ı yerinden edemez.Ama zaten video olayı facebook içinde hali hazırda uzun süredir kullanılan bir sistem, ve geliştiriliyor.Facebook'un kendi kazancını katladığı garanti, mesele kar ortaklığı yapar mı yapmaz mı.Çok katı kurallar koyarsa kendi kaybeder.Ve kötü bir sistemle bu işe başlarsa kendileri için çok kötü reklam olur tam tersi youtube'un değeri anlaşılır.

Kar ortaklığı yapacaksa , piyasaya müthiş bir strateji ile girmesi lazım.

Hocam fb doğal olarak körü körüne girmek istemiyor kar ortaklığı işine, spamın önüne geçmek için kulanacağı algoritma, özgün video yayıncılarının haklarını koruma gibi özellikleri tam oturtmadan piyasaya dalsaydı çok zorlanırlardı. Youtube bile yeni yeni spamın önüne geçmeye başladı, en azından ilk zamanlarda olduğu gibi youtube de artık spamdan kolay para kazanma devri bitti. Yani işin özü fb çok zorlanırdı, işin içinden çıkamazlardı o yüzden emin ve yavaş adımlarla ilerlemeyi tercih ediyorlar.

Hocam fb doğal olarak körü körüne girmek istemiyor kar ortaklığı işine, spamın önüne geçmek için kulanacağı algoritma, özgün video yayıncılarının haklarını koruma gibi özellikleri tam oturtmadan piyasaya dalsaydı çok zorlanırlardı. Youtube bile yeni yeni spamın önüne geçmeye başladı, en azından ilk zamanlarda olduğu gibi youtube de artık spamdan kolay para kazanma devri bitti. Yani işin özü fb çok zorlanırdı, işin içinden çıkamazlardı o yüzden emin ve yavaş adımlarla ilerlemeyi tercih ediyorlar.

Sayfa kasma anlamında nasıl bir hazırlık yapıyorsun.Kaç beğenili sayfalar kasıyorsun , minimum hedeflediğin beğeni rakamları ne? Ben haber sayfası kasıyorum şuanda bir tane.

Sayfa kasma anlamında nasıl bir hazırlık yapıyorsun.Kaç beğenili sayfalar kasıyorsun , minimum hedeflediğin beğeni rakamları ne? Ben haber sayfası kasıyorum şuanda bir tane.

Sıfırdan sayfa kasmak baya zor hocam, yani sadece paylaşım yaparak kendi kendine büyümesi çok zor. Ya facebook reklamlarını kullanacaksın, yada sayfalara reklam yaptıracaksın ücret karşılığı. Benim elimde 140k sayfa vardı bu sayfa aracılığıyla büyüttüm diğer sayfalarımı. Tabii ki paylaşacağın içeriklerde önemli, ilgi çeken paylaşımlar yapmalısın fotoğraf yerine video paylaşımlarına ağırlık verirsen sayfanın erişimini daha çok artırır, insanlar video izlemeyi seviyor. Çok sık paylaşım yapma 2 saat aralıklarla yapman makul. Video kullanırken telif hakkı gelebilecek videolardan uzak durun. Düzenli şekilde çalışırsan sayfan zamanla büyür. Benim sana tavsiyem sıfırdan başlamak yerine eğer bütçen varsa sayfa satın alman daha iyi olur. R10 da satılık sayfalara bakabilirsin..

Bir yahudinin kolay kolay yahudi olmayana para verecegini sanmıyorum.

Valla o gevur dediklerinin teknolojisini kullanıyor bulduğu ilaçları sağlık teknolojilerini kullanıyor hatta bu yorumu bile onlar sayesinde yazıyorsun.Bizde ise ne bir yardım ne dünyaya zerre katkı var microsoftmuş facebookmuş dünyanın yardımını yapıyorlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri