Facecam ile çekilmiş oyun videoları

• Kullanıcı mehmetd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

mehmetd

Kayıtlı Üye
Üstatlar biraz uzak kaldım yt den.Facecamle çekilmiş özgün oyun videoları organik izlenim ve aboneyle onay alıyor mu?Boşa kürek çekmeyelim..
Teşekkürler

2 ay önce arkadaşın birinden bu tarz bir kanal satın almıştım

İçeriğin sana ait olması yeterli. Video içerisinde konuşmasan ve görüntün olmasa bile onay alırsın

İçeriğin sana ait olması yeterli. Video içerisinde konuşmasan ve görüntün olmasa bile onay alırsın

hocam içerik ful özgün kendi görüntüm ve ses var.İzlenim konusunda veya abone konusunda bir kısmı için bot satın almakta sıkıntı çıkarmı?

Sadece kendi görüntümüz ve oyun sesi olsa, kendi sesimiz olmadan kayıt alsak sorun olur mu?

hocam içerik ful özgün kendi görüntüm ve ses var.İzlenim konusunda veya abone konusunda bir kısmı için bot satın almakta sıkıntı çıkarmı?

Almamanı tavsiye ederim. Para kazanmayı açmak biraz vaktini alsada emin ol kendiliğinden oluşan abone ve kitlen kanalın için en sağlıklısı. İzlenme almak yerine Google Ads kısmından sana ait içeriği reklam yolu ile tanıtabilirsin. Atıyorum kategorin need for speed oyun serisi bu oyunda popüler olmuş kanalların videolarına kadar ince detayla reklam verme şansın oluyor git pewdiepie kanalının videolarına reklam ver veya enes batur onların kitlesinden de izleyici çekebilirsin.

Sadece görüntü ve oyun sesi olsa, kendi sesimiz olmadan kayıt alsak sorun olur mu?

Sıkıntı olmaz neden olsun hiç kimseyi klonlamadığın ve içeriklerin sana ait olduğu sürece problem yaşamazsın. :)

İzlenim ve abone satın alınıp onaylanan bi dünya kanal var hatta şu an yeni trend bu, adam oyun kanalı açıyor 3-5 oyun videosu çekiyor 500 tl ye izlenim ve abone satın alıyor kanal onaylanıncada 2000 tl ye satıyor, ayda 10 kanal satsa 15.000 tl net kâr

en iyisi organik kasmak ama türk milleti sabırsız..bu yüzden kaybediyoruz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri