Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Uygulama hakkındaki görüşlerinizi buradan veya google playdan yazarsanız 2. güncellemede ekleyeceğim, ilgiye ios içinde hazırlanacaktır.
ya arkadaşım nasıl bir yüzsüzsün sen ios için hazırlanacaktır diye mesaj atıyorsun birde http://codecanyon.net/item/advanced-social-network-app-multipurpose/11479963/comments/11479963 asıl sahibi yayınlamadan ios için hazırlada görelim
linkte bişi yok page not found
Linki düzelttim arkadaşın yerine Mobile - Advanced Social Network App - Multi-Purpose | CodeCanyonya arkadaşım nasıl bir yüzsüzsün sen ios için hazırlanacaktır diye mesaj atıyorsun birde http://codecanyon.net/item/advanced-social-network-app-multipurpose/11479963/comments/11479963 asıl sahibi yayınlamadan ios için hazırlada görelim
ya arkadaşım nasıl bir yüzsüzsün sen ios için hazırlanacaktır diye mesaj atıyorsun birde http://codecanyon.net/item/advanced-social-network-app-multipurpose/11479963/comments/11479963 asıl sahibi yayınlamadan ios için hazırlada görelim
Linki düzelttim arkadaşın yerine Mobile - Advanced Social Network App - Multi-Purpose | CodeCanyon
Bende bir kaç şey söylemek isterim yaptığı photoshop projelerini logoları takip ettim gördüğüm şey genelde nette dolaşan hazır psd dosyalarının harmanlanarak veya.direk aynısını editleyerek arkadaslara satması yani yakışmıyor insanları kandırmak. Ben editliyorum diyebilirsin çok mu zor gerçekleri söylemek.
varsa şikayetiniz gidip şikayet konusu açın kardeşim milletin konusunu niye baltalıyorsunuz isteyen istediğini yapar varsa sıkıntın gidip şikayet edersin.
[MENTION=23371]sontorun[/MENTION] her ne kadar haksızda olsanreport ederdim senin yerinde olsam
Kodlar sıfırdan yazılmamıştır, Sıfırdan yazmak aylar alır zaten, konu baltalamaktan başka yaptığınız bir şey yok. Destek vereceğiniz yerde yaptığınız yorumlara bakınız.Uygulama İçerisindeki birçok yer editlenebilir haldedir. Ayrıca sontorunla aramızda hiçbir para alışverişi olmamıştır. . İstesem 2 gün içerisinde ios'u da yayına sokarım bilip bilmeden konuşmayınız .Sizinle hiçbir muhabbetim yok Seviyeli bir şekilde davranın lütfen
Kodlar sıfırdan yazılmamıştır, Sıfırdan yazmak aylar alır zaten, konu baltalamaktan başka yaptığınız bir şey yok. Destek vereceğiniz yerde yaptığınız yorumlara bakınız.Uygulama İçerisindeki birçok yer editlenebilir haldedir. Ayrıca sontorunla aramızda hiçbir para alışverişi olmamıştır. . İstesem 2 gün içerisinde ios'u da yayına sokarım bilip bilmeden konuşmayınız .Sizinle hiçbir muhabbetim yok Seviyeli bir şekilde davranın lütfen
varsa şikayetiniz gidip şikayet konusu açın kardeşim milletin konusunu niye baltalıyorsunuz isteyen istediğini yapar varsa sıkıntın gidip şikayet edersin.
[MENTION=23371]sontorun[/MENTION] her ne kadar haksızda olsanreport ederdim senin yerinde olsam
Ben seviyemde bir sorun oldugunu düşünmüyorum. O zaman konuda kaynak belirtmeniz gerekir. İnsanlar tebriklerini sunuyor sizde sanki sıfırdan yazmıssınız gibi cevaplar veriyorsunuz. Ben bu uygulamaya kod yazdıgını düşünmüyorum öyle hazır projeyi alıp title info değiştirip türkçeleştirip android geliştirici olunmuyor. Üstüne eklediğin bi özellik söyle özür dileyeceğim
Adamın emeğini çalmışsınız yazık.Bari yazsaydınız iletinize biz yapmadık editledik diye.Böyle yapınca ha cebinden para çalmışsın ha kodları çalmışsın ne farkeder ?
Adamın emeğini çalmışsınız yazık.Bari yazsaydınız iletinize biz yapmadık editledik diye.Böyle yapınca ha cebinden para çalmışsın ha kodları çalmışsın ne farkeder ?
Androidle Uğraşanlar bilir zaten bir çok sdk dosyasını google hazır olarak veriyor. Sontorun acele ettirdiği için kodlara sadece bildirim özelliği eklendi, Pack ismi değiştirildi, Türkçeye Çeviri Yapıldı, Şu an İçin Uygulama İçi Fotoğraf Çekme, Fotoğraf Düzenlemesi Scripti Eklemeyi planlıyorum.
uzun süredir bu işin içerisindeyim.
https://play.google.com/store/apps/developer?id=uzzy+games kendi market hesabım 5k indirilmiş uygulamalarım mevcut.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.