Fare önerisi

Bir bilgisayar oyuncusu kablosuz mouse asla kullanmaz :=)
Kablosuz oyun mouse'si olmaz yani tamamen saçmalık varsa da.
Eğer kaliteli bir şeyler arıyorsan. İlk sıraya Razer markasını koyman gerekir.
Onun her bütçeye göre bir mouse'si vardır.
Eğer profesyonel düşünmüyorsan. Logitech'in oyun farelerine bakabilirsin.
Ya da microsoft.

Herkes 20-30 liralık kablosuz modeller önermiş. Sakın alayım deme bak. Her gün pillerle uğraşırsın. Kablolu al hayatını yaşa )
Ya da eğer ikisini bir arada barından mouseler var mı bilmiyorum ama bakabilirsin ) (Bu da çok extrem örnek oldu)

Günlük oyun süreni söylersen o da iyi olur

Ya da microsoft.

Herkes 20-30 liralık kablosuz modeller önermiş. Sakın alayım deme bak. Her gün pillerle uğraşırsın. Kablolu al hayatını yaşa )
Ya da eğer ikisini bir arada barından mouseler var mı bilmiyorum ama bakabilirsin ) (Bu da çok extrem örnek oldu)

Aynen benim kafadan arkadaşta masaüstü makine kullanıyorsan özelikler kablolu mause un olacak. Şu mausu yeni aldım çok memnunum. fiyatı 16 tl idi

M100 Optical Mouse - Logitech

hocam benim verdigim maus çok iyi onun kablolo ve kablosuz olanlarıda var ve tam bir oyun mausu vazgeçilmez gibi alışkanlık yapar

logitech g500 güzeldir 7-8 aydır kullanıyorum macro olayı çok işe yarıyor

Logitech'in ucuz kablosuz modelleri var ufak. 25-30 lira arası. Al kullan. Ben geçen yıl öle yaptım hala kullanıyorum.
Önerinizi dusunecegim hocam tesekkurler

logitech tek geçerim.şuan carrefourlarda indirimde 19 tl hemde kablosuz.
Kablolu almayi dusunuyorum hocam . Tesekkurler
oyun oyna hocam farketmez ki kablolu alma bence pişman olmazsın dediğimi alırsan .
Onerinizi degerlendirecegim ama kablolu dusunuyorum hocam tesekkurler

---------- Mesaj saat 19:20:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:16:13 civarında gönderildi. ----------

Ya da microsoft.

Onerileriniz icin cok tesekkurler hocam . Haftada 8 10 saat falan oynuyorum gunde 1 1.30 saat falan . Razer aklimda var hocam onereceginiz bir model varmi acaba Razerden

Aynen benim kafadan arkadaşta masaüstü makine kullanıyorsan özelikler kablolu mause un olacak. Şu mausu yeni aldım çok memnunum. fiyatı 16 tl idi

M100 Optical Mouse - Logitech
Oneruniz icin tesekkurler bunuda listeme aldim .
hocam benim verdigim maus çok iyi onun kablolo ve kablosuz olanlarıda var ve tam bir oyun mausu vazgeçilmez gibi alışkanlık yapar
Bu fareyi kullanan sayisi cok sanirim bunada bakacagim tesekkurler
logitech g500 güzeldir 7-8 aydır kullanıyorum macro olayı çok işe yarıyor

Ne kadara almistiniz hocam acaba ?

80-90 arası birşeydi ^^ ağrılık ayarları vs var ama yeni versionu çıktı g500s diye oda 110 filan onu öneririm aslında verebileceksen

O paralara alırsam razer alırım gibi hocam 110a filan . Ama çok geliyor gözüme o kadar :) Şu parayı kısmetse bi gelecek ay alalımda ona göre alıyım :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri