Farkındamısınız Ama ben üzülüyorum :(

salça ekmek yerdik her mahalle maçından sonra :D

hahaha
bi arkadaşı aklıma getirdin, ramazan ayında teravih bahanesiyle geceleri çıkardık.
uzun sayı diye bir oyun var geceleri oynanır saklambaçın biraz daha geniş kapsamlısı sayılır
çocuk eve gider salçalı ekmekle gezerdi her gece :D:D

Aile terbiyesi olmayınca utanma, sıkılma v.s. olmuyor.
Ne yazık ki mezhep genisledikce saygı,sevgi ve hosgörüde artık olmuyor.
Sosyal medyadan tut diziler, filmler ne varsa hepsi insanları daha bencil olmaya yönlendiriyor.Zaten bugün dizi film takip etmeyen kalmamıs gibi.
Eskiden babaları örnek alırlardı simdi Justin'in fotosu odasında olmayan kendisini insandan saymıyor.
Karı ve koca 2 dizi oyuncusu . .
Adam sabah hanımını film setine bırakıyor orada ne yaptıgı belli degil.Adam desen o da baska film setinde ne yaptıgı belli degil.
Aksam yine aynı eve giriyorlar.

İste bu ve bunun gibi bircok gözlemleyemedigimiz durumlar insanlara artık dogal gelmeye basladıgından beri genclik nane olma yolunda hızla ilerliyor.

hahaha
bi arkadaşı aklıma getirdin, ramazan ayında teravih bahanesiyle geceleri çıkardık.
uzun sayı diye bir oyun var geceleri oynanır saklambaçın biraz daha geniş kapsamlısı sayılır
çocuk eve gider salçalı ekmekle gezerdi her gece :D:D
çok güzel zamanlardı hocam :D
beni hep kaleci yaparlardı maçlarda oynayamıyom diye :D oynama diyemezlerdi :D hele internet cafeye gizli gizli gidip counter oynamak bir başkaydı anlatılmaz keşke hep o dönemde kalsaydım :D

Yararlı bilgiler ve konular paylaştığım bir kaç kanalım var özgün olarak. Aynısının bir benzerinden de yabancı kanalım var. Bizim ergenlerin yorumları hep küfürlü. Ya yararlı bir şey paylaşıyosun adam küfür ediyor. Program paylaşıyorsun, ne biçim anlatmışsın len bilmem nabtımın ..... falan filan. Onu geçtim kızlarda küfür ediyor arkadaş. :) Ama yabancı kanalda bu yok işte. Kanalın içeriği bir şeyler öğretiyorsa adamlar takdir ediyor, teşekkür ediyor. Harika olmuş diyor falan filan. Hakikaten gençlik hiç iyi değil. İyide gitmiyor. Gün geçtikçe çocuklar ahlaktan uzaklaşıyor. Anneleri babalarıda bir şey yapamıyor artık. Yetiştirilmeyle alakalı. Bizim zamanımızda kimse böyle küfürleri rahat rahat edemezdi.

Ülkede küfür prim yapıyor. Filmlerde küfürlü herşey küfürlü. Birazda bu yüzden.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri