Openvds den alıyorum sürekli vdsyikullandıgın önereceğin bi yer varmı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Openvds den alıyorum sürekli vdsyikullandıgın önereceğin bi yer varmı
2 aydır tek pcden farklı 3 adsense kullanıyorum hicbir sıkıntı yaşamadım
hesapları farklı pc lerden açmıştın demı hocamhocam sen 2 aydır
ben yıllardır kullanıyorum sıkıntı yok![]()
bulmak isteyen her türlü buluyor zaten.tek pc 3 adsense girerim.ne çerez sildiği var ne de ip yenilerim ne de gizli sekmede açarım...
bulmak isteyen her türlü buluyor zaten.tek pc 3 adsense girerim.ne çerez sildiği var ne de ip yenilerim ne de gizli sekmede açarım...
güzel soru ? takipteymHocam ben şunu sormak istiyorum mesela yurtta olan arkadaşlar aynı interneti kullanıyor. Bu kadar adam aynı ip den giriyor nasıl banlanmıyor? Şimdi benim bi adsensem var bi tane daha almak istiyorum yeni adsenseyi açarken nelere dikkat etmem lazım? Adsensemin birinden çıkıp diğerine girerken ip değiştirme çerez temizleme yapmamız gerekiyor mu?
Bu ikinci 3. adsenseleri neden alıyorsunuz onu sormak lazım önce. Ayda bin tl kazanmayanlar bile 2. adsense açıyor kendinizi neden riske atıyorsunuz? Ya da iyi kazanıyorum o açıdan risksiz olsun diyenler kaç tl civarı kazanıyorsunuz da risksiz olsun diyorsunuz. Birkaç ay 10k tl kazanmak tek adsense'den tehlikeli midir size göre. Ya da 5 neye göre 2. ve 3. leri açıyorsunuz? aksi halde az kazanıp da riske atmanın zaten bir anlamı yok. Ha bir de tek Adsense'den aylarca 10-15 k kazanıp sıkıntı yaşamadan devam edenler var mı?
antre yeni açtıgın adsenseleri nasıl yönetiyorsun hocamselam tek adsensede 10.100 kazandım , 8420 kesinlesti ban yedim. sonra baska bir adsensem vardı oda ban yedi. bu yuzden kazancı bölmek icin farklı adsense acıp , kazancı bölmeyi öğrendim ben..
Ya arkadaşlar adsense politikalarını bilmiyor musunuz??
Forumda bununla ilgili bir sürü konu var !!
Birincisi geçersiz tıklamadan adsenseniz banlanır!
İkincisi eğer bir adsensenizde kesinleşen yüksek miktar tespit edilirse,ve spam çalışıyorsanız-o ip deki bütün adsenseler gidiyor !
Ben aylarca aynı ip den bir sürü adsenseye girdim çıktım,hiç birşey olmadı,tek yanlış bir adsensede yüksek meblağ oldu !!
Başka adsense neden banlanır bilemem,bildiklerim bunlar .
sence sınır ne olmalı bi adsense de hocam 5k 10k
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.