Farklı adsense hesapları

• Kullanıcı xSultanx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

xSultanx

Yasaklanmış
Hocam kanal başı kac adsense kullanmamı onerırsınız ornegın 50 kanala 1 adsense hesabımı kullanmalıyım yada 100 kanala 1 adsense hesabı kullanmalıyım ogrenmek ıcın soruyorum yanlıs anlamayın kımsenın 1gun ıcınde 100 kanal acıcak halı yok birde eger boyle durum soz konusu olursa kredı kart hesablarına hepsını aynı yaparsak bı sorun teşkıl edermi? kanallarlar dıyelım kapandı adsenseye yansırmı adsenın kapatılması soz konusumu ?

Hiçbir sorun olmaz 1 adsens e 500 kanal bağlanılabilir

bılıyorum onuda guvenlı olması acısından bırı ban yedı dıyelık ıcınde gelırlerı dagıtarak daha az zarar ederız dıye dusundum bılmıyorum boyle bıseye gerek varmı kanallardan dolayı adsense sıkıntı yasayabılırmı bılmıyorum bu sonun cevabını

hocam inan şu yazdıgından hiçbirşey anlamadım

youtubedakı kanallarımızdan dolayı telıflerden uyarılardan kanallarımız sıkıntı cekıyor dıyelım yada ıcerıklerle ılgılı sorunlar oldu ılerde bu durum adsenseye yansırmı adsense hesabı kapatılırmı mesela ınternet sıtesı ıcın adsenseyı kullanan arkadaslar cogu kısı ıcerık nedenıyle ban yıyor kopyalama ıcerıklerden bu durumda youtubedakı kanllarımızda kopya vıdeo olur yada sorunlar olusursa adsensemızın ban yeme rıskı varmı eger rısk varsa 50 kanala 1 adsense baglayalım dıyorum bu sekılde ban yersek en azından zararı aza ındırgemıs oluruz diğer sorumda farklı ısımlerde farklı adreslerde adsense aldık dıyelım hesap numaraları aynı olsa bı sorun olurmu?

sultan 50 kanalı bir adsenseye bağlamak mantıklı ama
ikinci bir adsense açarken kendi adına açmamaya bak
evde yakınlarından birisinin adına açtır
bu konuyu bilmiyorum
aynı kişinin birden fazla adsensesi olursa durum nolur bilemiyorum

bide bu bilgiyi kim nerden öğrendiyse bende bu forumdan öğrendim
tek adsenseye 500 e kadar kanal bağlanabiliyormuş
bu nekadar doğru bilemiyorum

Benim bildiğime göre.Adsensi aldıgın kanal kapatılmadığı sürece bağladığın kanalların kapanması veya telif yemesi adsens'i etkilemiyor.yeterki adsensi açtıgın kanalın sağlam dursun.

İşi riske atmamak için alternatif adsense hesabın bulunsa iyi olur fakat onaylanması konusunda bu hesaplarda sıkıntı olabilir.Güvendiğiniz arkadaş vs varsa bunlar adına da adsense hesabı almanızı öneririm..

Benim bildiğime göre.Adsensi aldıgın kanal kapatılmadığı sürece bağladığın kanalların kapanması veya telif yemesi adsens'i etkilemiyor.yeterki adsensi açtıgın kanalın sağlam dursun.

evet bılıyıorum o yuzden adsensenın baglı oldugu kanala vıdeo atmıyorum merak ettıgım dıger kanallardan ötürü ban yeme ıhtımalı varmı

Benim tercihim yuksek kanallarla calisma durumunda maximum 50 kanali 1 adense'ye baglamak iyi gibi geliyor bana.Tabi 1 adsense icin 499 kanal limiti olsada bunu maximum 100 kanal =1 adsensede yapabiliriz.Bu sizin tercihinize vs kalmis.

Yok dostum merak etme bağlı hesaplardan başına bişi gelmez.benim 2 kanalım gitti öyle bişi olsa çoktan adsensim giderdi.

sultan aynı kanalla adsense almışsan
o kanala dikat et ihtar yemesin
bizzat bi arkadaşın başına geldi
aynı kanalla adsense almıştı o kanalı banlandı
artık o kanalın bağlı olduğu adsenseye başka kanal ekleyemedik sürekli uyarı veriyodu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri