Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocan önün açık durma devam çok güzel olmuş![]()
helal olsun
teşekkürlerYaratıcı bir fikir . Güzel olmuş elinize sağlık
fena olmuş![]()
Hocam hayal gücünüze hayranım.Çok iyi olmuş![]()
begendim Bizi unutma![]()
gayet başarılı olmuş hocam
https://www.youtube.com/watch?v=zEYCPc9P-Q0
şu video stop motionlar arasında en iyisi bence![]()
gittikçe geliştiriyorsunuz tebrikler çok güzel olmuş
kocaman adamım ben bile güle güle izledim vallahi billahi helal olsun size![]()
duzenli olarak video atarsan cok kisa surelerde tutacaktir sana tavsiyem ucretli google video reklami vermen abone ve izlenim saglamis olursun bu teknikte ben daha onceden gormedim gayet guzeller
Bu aralar Home Racers çekimleriyle uğraşıyorum fırsat buldukça ve sağlık durumum el verdikçe.
Bunun dışında geçenki yumurta videosundan sonra bir yumurta videosu daha yapmak istiyordum. Daha fazlasını yapmayı düşünüyorum ve çeşitli fikirlerimiz var bu konuda.
Bunun ilk adımını bugün hazırladığım kısa bir video ile yaptım. Oyun hamuru biraz dandik olduğundan sonralarında canımı sıktı ama emek verdim, çöpe atmak istemedim.
Umarım beğenirsiniz
Soracaklar olabilir. yaklaşık 750 fotoğraf kullandım bu videoda. Hazırlamak ise 4-5 saatimi aldı diyebilirim.
Stop Motion - Magic Play doh Kinder Surprise Eggs Unboxing Angry Birds Disney Eggs Animation HD - YouTube
Hocam Bende güzel bir içerik var aklımda ama böyle video felan editleyemiyorum bu videoları nereden nasıl editliyorsunuz hangi program?
video editleme derken?
yani hocam o oyuncak hamuru felan nasıl haraket ettirdiniz
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.