Farklı Dashboard'a Aynı veya Farklı Cüzdan Ekleme? (Webmoney)

h4ck4n

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar;
Bundan yaklaşık bir ay önce quizgroup belli bir süre önce kapanıp açılmıştı. Tam bu zamanlarda quize kanal eklemiştim. Kanalımı kullandığım dashboarddaki diğer kanalların yanına eklediğim halde yeni dashboard gibi eklemişti. (Youtube de reklam açık ama dashboardda kanalın gözükmeme sorunu vardı.)
Neyse sorun farklı dashboard olarak açılmıştı.

Ama bu dashboardda hiç bir kişisel bilgi yazmıyordu. Sadece ödeme yöntemi olarak kullandığım webmoney cüzdanı yazık diye hatırlıyordum. Neyse bugün girdim oda ne ödeme bilgiside yazmıyormuş. Yeni ödeme bilgisi olarak kullandığım cüzdan numarasını yazıyım dedim. Bu cüzdan numarası başka kullanıcı tarafından kullanılıyor başka bir cüzdan numarası gibisinden birşey yazdı. (ingilizce ifadesi yazıktı tabi).

Dedim bu dashboardı topladığım ana dashboardda birleştirip o şekilde ödeme yöntemini değiştiriyim diye. Dashboard birleştirme de sıkıntı varmış. Bu yüzden alternatif çözüm için bunu yapmam gerekiyor.

Şimdi sorum?
Farklı dashboardlara aynı cüzdan numarası eklenemez mi?
Farklı dashboardlara farklı cüzdan numarası eklenmesi şart mı?
Farklı dashboard için farklı cüzdan eklenmesi durumunda webmoneydeki sıkıcı formal hesap yapma işlemini tekrardan yapmak şartmı?

(Farklı dashboard kişisel bilgiler kısmında ad soyad hiçbirşey yazmıyor, bunuda gözönünde bulundurursanız sevinirim.)

NOT: Konuyu açmadan önce arama bölümünü kullandım ama sorularıma cevap verebilecek konu başlığı göremedim.

farklı dashboarda aynı cüzdan numarası eklenmez
aynı cüzdan 2 kez kullanılamadığı için farklı cüzdan eklemek şart
hesabı bi kere formal yapıp masaüstüne programı indirip ordan cüzdan oluşturuyorsunuz

webmoney program

farklı dashboarda aynı cüzdan numarası eklenmez
aynı cüzdan 2 kez kullanılamadığı için farklı cüzdan eklemek şart
hesabı bi kere formal yapıp masaüstüne programı indirip ordan cüzdan oluşturuyorsunuz

Hocam hangi programı indirmemiz gerekiyor, bot programı falan mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri