Farklı İp Girişi Spamdan Kapanma Sebebi mi

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Alex

Kayıtlı Üye
5 kanalım vardı, Vpn ile her seferinde ip değiştirerek giriyordum.

5 kanal da spamdan kapandı bu sabah.

Sizce Vpn ile sürekli farklı ip lerden kanala giriş yaptığım için mi oldu bu?

Benimde 10 kanal gitti 4.5 aylık spamdan kapanmalar sanırım tekrardan başladı

Benim ip adresim her gun internete baglandigimda degisiyor fakat spam sorunuyla karsilasmadim daha.

Yine başladı spamdan uçurmaya kanalları sebebini de net olarak bilmiyoruz

Sürekli ip değiştirerek girmek sorun değilde.
Sürekli PROXY'den kanala girersen sorun olabilir.
VPN ipi sonuçta proxy yani düz ip değil.

Mail-Kanal açarken ip değiştirmek istersen farklı ip dersen VPN kullanabilirsin fakat sürekli VPN ipinden girmekte spama yol açabilir.
( kesin bilgi değil varsayım )

ben ip deiştirmeden giriyom benimkinide kapatıyo hımne youtube

Kanalları spama düşürmeme konusunda bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen

alex bu spam işi bitmemiş
ben zannettiydim ki spam tamamen bitti, youtub spam yerine toplu para kazanmaları kapatıyor diye düşünüyordum
hem spam hala devam ediyor, hemde toplu para kazanma
Allah gerçkten bize yardım etsin
yani bari bu iki sorundan bir tane olsunda bizde ona göre bilelim, vallahi hem spamdan kapanma hemde toplu para kapanması bana şahsen ağır geliyor
Bari bir taneyle uğraşsak ama nerde............

bi yöneticinin sattığı bir kitap vardı spama çözüm gibi niki biraz karışık ama ismi muhammed diye biliyorum ondan almışmıydın alex?

Arkadaşlar ne yapıyorsunuzda bu spama düşüyorsunuz adım adım yazabilir misiniz ? Gerçekten çok ama çok merak ediyorum.Mesela [MENTION=1316]Alex[/MENTION] sen adım adım yazar mısın neler yaptığını bir kanal için?

Allah gostermesin daha hiç kanalim kapanmadı, spam konusu açılmışken bir ipden en fazla kaç kanal açılır ? Ben daha ne vpn/proxy gibi bir șey kullanmadım ve bu bir kanal patlayınca bütün aynı ip deki kanalar patlar olayı doğru mu ?

ben en sağlam 3 kanala aynı IP manuel giriyorum ve riskli diye düşünüyorum. Allah'a şükür daha sıkıntı olmadı ama bu yt'nin spam muhabbeti beni korkutuyor.

fazla yüklemeden dolayı kaynaklanıyor olabilir mi? Aynı ip adresinden bir çok kanala aynı anda yükleme yapılması?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri