Farklı kanalları aynı adsense bağlamak?

• Kullanıcı MtnOzd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Kardeş bir sürü kanal bağladım ancak görmeden olmuyor. Bir yerde eksiklik veya atlama var ama onu da görerek yapmak lazım. Nette resimli anlatım diye arat vardır mutlaka. Dedim ya adımları görmediğim için bir şey diyemiyorum.

Valla işte bende dediğin bütün adımları yaptım. Hatta şöyle bişi var bi sekmede o adresle adsense açıyorum ekran önüme geliyor tutarlar falan filan. ama youtubeden aynı adresle adsense'de oturum aç deyince o hatayı veriyor çözemedim gitti deliricem resmen.

Sen youtube için ayrı adsense için farklı tarayıcı kullandın mı? Aynı anda iki farklı tarayıcı. Adsense için firefox ve aynı anda youtube için chrome veya başkası? Bunu tam anlamadım. Mesela bir tarayıcıdan adsens davet gönderdin sonra aynı tarayıcıdan mı youtube kanalına girdin?

Yok şöyle yaptım. Asıl adsense hesabımı internet explorerle açtım davet gönderdim.. Davet gönderdiğim maili firefoxla açtım ve onayladım zaten yönlendirmelerle falan da youtube'a gittim işte. Sonra para kazanma sekmesinden eklemeye çalıştım ama olmadı :S

Evet üstad aynen ordan yaptım. orayı tıkladım. Daha sonra işte ileri diye bişi çıkıyor o paylaştığım resimlerde vardı sonrada ilerledim işte.

sen adresi ver benim adense yüz tane kalan alır oraya baglayak :)

Konu güncel

Başka bu konudan anlayan yok mu arkadaşlar? Akşam 5'ten beri falan aynı konu ile uğraşıyorum bir ton gmail denedim hiç birinde olmadı nedendir bilgisi olan var mı? En son kaldığım ekran burası...

krn75.jpg

kardesım bende aynen bu sıkıntıyı yasıyorum eger sorunu çözersen lutfen özel msj ıle bılgılendırır mısın ben çözersem bende aynı sekılde bılgılendırıcem.

kardeş bunu denedinmi şimdi adsense hesabın olan youtube a gir ardından hesabı değiştir sekmesine tıkla sonra yeni hesab ekle sekmesinden ilişkilendirmek istediğin hesabı ekle ben bu yöntemle yaptım

ly0c8.jpg

ly0cc.jpg

kardes bende de aynı sıkıntı var ve söyledıgın yöntemı denedım ama yınede olmuyor uyarı olarak '' hala onaylanmayı bekleyen yada onaylanmamıs bır adsense hesabına farklı bır kanal baglayamazsınız '' tarzında uyarı verıyor :S normalde adsense mailim uzerınde olan kanala vıdeo yukledım 5 adet ve reklamlar cıkıyor adsenseyede yansıyor aynı zamanda adsensenız onaylandı maılıde geldı bu gmaıle ama nıye yenı kanal ekleyemıyorum anlamadım :S

Kardeşim sen muhtemelen yanlış yapıyorsundur ben bu şekilde diğer kanallarımı adsenseye bağladım bence yöntem bu daha önce deneyen olmadımı hiç

kardes 2 aydır youtube ıle ugrasıyorum ılk actıgım adsense hesabımın uzerındekı kanala tehlıf hakkı geldı ve adsensede kanalda banlandı o adsense hesabıma 10 ayrı kanal bagladım herhangı bı sıkıntı yasamadım pratik var yani. ama yenı actgım adsense hesabım onaylanmasına ragmen farklı gmaıl ıle kanal baglayamıyorum ya da 2. bi onaydan gecmesı gerekıyor onu beklemıyorum çözemedım yanı :S her zamankı yaptıgım cok basıt olan kanal baglama ıslemıne onay vermıyor cıldıracam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri