Farklı Kazanç Sistemleriniz?

• Kullanıcı buhar41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları

buhar41

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar, uzun süredir youtube dan para kazanmaya çalışıyoruz. çoğu kişide normal bir insanın bir yerde çalışarak kazanabileceğinden fazlasını kazanıyor. hatta bazıları akla gelmeyecek rakamlar kazanıyor :)

ben hayatımda en çok bu işten para kazandım diyebilirim ama hatırı sayılır rakamlar değil. son zamanlarda ise kazançlar düştü, adsenseler banlandı, kanallar son 3-4 aydır sürekli kapanıyor, ünlemdi vs derken baya zorlaştı bu iş.

youtube spam i iyice zorlamaya başladı. aşırı spam yapanı yakalamaya başladı. kesinlikle bırakma taraftarı değilim bunu belirteyim öncelikle. aynı zamanda özgün videoalr hazırlamaya da başladık. özgün kanalları olan kişilerin sayısı gittikçe artmaya başladı.

şimdi konu şu : artık eskisi kadar kendimi kasmıyorum bu işte. çok fazla zamanım kalıyor o yüzden. youtube harici ne tarz işlerle uğraşıyorsunuz? internet üstünden hangi yollarla paralar kazanılabilir? çok büyük rakamlar değil aylık 1k yakın bile kazandıracak olsa da olur. ne tarz sistemler önerirsiniz? vaktim çok ne iş olursa yaparım derler ya. sonuna kadar denemeye hazırım herşeyi.

link kısaltma, reklamlara tıklama gibi işleri deniyorum ama bişey kazanamadım malesef. blog açmaktan bahsettiler ama uzun zaman gerekiyor sanırım ondan kazanmak için.

not : lütfen önyargı yapmadan yaklaşırsanız sevinirim. birkaç aydır doğru düzgün kazanamıyorum ve maddi olarak zor duruma düştüm. borçlar birikti ve toparlayamıyorum. daha fazla detaya girmek istemiyorum bu konuda ama ailevi sıkıntılarımdan kurtulamıyorum. onların yüzüne bakacak halim kalmadı. evli değilim. anne-babamla yaşıyorum. allah hepinizin kazancını daim etsin. önerilerinizi bekliyorum.

ben website işlerine yöneldim,yakında yumurta gibi bir websitem olacak-ilk adımlar atıldı :)
youtube de sonsuza kadar para kazanamayacağımız gün gibi ortada..en iyi alternatif ,site işlerine yönelmek olacaktır bence..

ben website işlerine yöneldim,yakında yumurta gibi bir websitem olacak-ilk adımlar atıldı :)
youtube de sonsuza kadar para kazanamayacağımız gün gibi ortada..en iyi alternatif ,site işlerine yönelmek olacaktır bence..

website işinde iyi para var diyorlar da işte sabır gerekiyor sanırım. sen bile youtube dan ümidi kesmeye başladıysan diğer üyeler ne yapsın.

website derken nasıl bi sistem kurmayı düşünüyorsun? blogspot veya wordpress den ücretsiz domain ve hostinger dan ücretsiz host kullanarak mı yoksa farklı bir yolu da var mı?

bu işlerle ilgilenen arkadaşların önerebileceği farklı bir yol var mı arkadaşlar? hesap yapınca kazanabiliriz gibi duruyor ama evdeki hesap çarşıya uymuyor malesef. ne kadar hite ne kadar kazanabiliriz acaba blog tarzı işlerden?

aynen bende site işlerine girmek istiyorum yardımcı olacak var mı ne yapmamız gerek

6 senedir web kodlama ile ugrasiyorum,cevren yoksa ve kodlama islerine hakim degilsen
Zor isler.film islerinde iyi para var ama riskli.blog yazarligi iyi ama zaman istiyo

aynen bende site işlerine girmek istiyorum yardımcı olacak var mı ne yapmamız gerek
aynen şöyle nerden başlayacağımızı veya takip edebileceğimiz bir site önerisi olan varsa iyi olur.
6 senedir web kodlama ile ugrasiyorum,cevren yoksa ve kodlama islerine hakim degilsen
Zor isler.film islerinde iyi para var ama riskli.blog yazarligi iyi ama zaman istiyo

ben anlamıyor değilim ama internet aleminden bir dönem 3 sene falan uzak kaldığım için herşeye yeniden başlamak zorunda kaldım. 8-9 aydır ufak tefek youtube dan bişeyler yapıyordum ama işler çok zorlaşmaya başladı. ne yapsam bilemiyorum.

film işi çok riskli malesef, blog işinde ne kadar sürede neler yaparsak ne kadar kazanabiliriz ortalama sizce? yani 1 ay boyunca hergün 5 adet bloga 3 er özgün yazı girsek, site ortalama ne kadar bırakır sizce?

Bir blogum var toplam 5-7 sayfalık ayda 60 lira kesin bırakıyor.
Aslında sayfa işinde daha fazla var para , ama alıştık birkere youtubeye.

Bir blogum var toplam 5-7 sayfalık ayda 60 lira kesin bırakıyor.
Aslında sayfa işinde daha fazla var para , ama alıştık birkere youtubeye.

5-7 sayfa dediğiniz her sayfada kaç yazı var? diğer arkadaş da sormuş reklam gelirleri adsense mi yoksa farklı tercihler de var mı kullandığınız?

bilinen reklam türleri neler aslında bloglarda?

merhaba arkadaşlar, uzun süredir youtube dan para kazanmaya çalışıyoruz. çoğu kişide normal bir insanın bir yerde çalışarak kazanabileceğinden fazlasını kazanıyor. hatta bazıları akla gelmeyecek rakamlar kazanıyor :)

ben hayatımda en çok bu işten para kazandım diyebilirim ama hatırı sayılır rakamlar değil. son zamanlarda ise kazançlar düştü, adsenseler banlandı, kanallar son 3-4 aydır sürekli kapanıyor, ünlemdi vs derken baya zorlaştı bu iş.

youtube spam i iyice zorlamaya başladı. aşırı spam yapanı yakalamaya başladı. kesinlikle bırakma taraftarı değilim bunu belirteyim öncelikle. aynı zamanda özgün videoalr hazırlamaya da başladık. özgün kanalları olan kişilerin sayısı gittikçe artmaya başladı.

şimdi konu şu : artık eskisi kadar kendimi kasmıyorum bu işte. çok fazla zamanım kalıyor o yüzden. youtube harici ne tarz işlerle uğraşıyorsunuz? internet üstünden hangi yollarla paralar kazanılabilir? çok büyük rakamlar değil aylık 1k yakın bile kazandıracak olsa da olur. ne tarz sistemler önerirsiniz? vaktim çok ne iş olursa yaparım derler ya. sonuna kadar denemeye hazırım herşeyi.

link kısaltma, reklamlara tıklama gibi işleri deniyorum ama bişey kazanamadım malesef. blog açmaktan bahsettiler ama uzun zaman gerekiyor sanırım ondan kazanmak için.

not : lütfen önyargı yapmadan yaklaşırsanız sevinirim. birkaç aydır doğru düzgün kazanamıyorum ve maddi olarak zor duruma düştüm. borçlar birikti ve toparlayamıyorum. daha fazla detaya girmek istemiyorum bu konuda ama ailevi sıkıntılarımdan kurtulamıyorum. onların yüzüne bakacak halim kalmadı. evli değilim. anne-babamla yaşıyorum. allah hepinizin kazancını daim etsin. önerilerinizi bekliyorum.

Link kısaltma işiyle uğraşıyorsan hg1.in dene diğer servislerin sayımlarının ne kadar hileli olduğunu gör :)

---------- Spam Engelliyici 15:00 ---------- Önceki Mesaj 14:59 ----------

Özgün konu özgün fikir özgün site mesala bakartık forumlar tutmuyor ama bu forum tam zamanında tam konusunda açıldı ne kadar canlı

facebook, twitter vs. sayfa hazırlayıp, beğeni yorum vs. satıyorlar. bunun gibi şeyler yapan var mı aramızda?

Youtube kazançlarını farklı şekilde değerlendiren arkadaşlar bu konuya yazarlarsa bizide bilgilendirmiş olurlar..

konuyu güncel tutayım istedim akşam saatlerinde daha fazla insan oluyor.

arkadaşlar cidden zor durumdayım youtube dan kazanamıyorum yeterli miktarda aylık 1k kazanabileceğim işler önerebilirseniz memnun olurum. kimse kendi ekmeğini bölüşmek istemez belki ama zor durumda olsam böyle bir konu açmazdım. ocağa kadar 10k dan fazla paraya ihtiyacım var. youtube dan o kadar kazanabileceğimi zannetmiyorum bu dönemde :(

youtube işleri artık milletin açgözlülüğünden dolayı çok zorlaştı.O yüzden başka türlü sektörlere yönelmenizi tavsiye ederim.Sektörleri kendiniz araştırırsanız en mantıklı sonuca siz varırsınız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri