Farklı kazanç yolu News'e kayıtlı haber sitesi.

yalapşalap

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar news'e kayıtlı haber sitesi almayı düşünüyoruz. 4 kişiyiz full çalışıcaz. ama tam olarak aylık kazancının ne kadar olabiliceiğini bilmiyoruz. neler düşünüyorsunuz ?

hocam r10 dan bilgi toplayabilirsin ama girmek oldukça zor ve sitenin geçmişi olması gerkeiyor

+ olarak haber sitesinde çalışacağız derken muhabir misiniz? değilsiniz muhtemelen haber kopyalmaayı çalışacağız diyorsunuz ajanslara abone olmanız gerkeiyor yoksa başınız ağrır haber alma işi sıkıntı

Piyasada bir ton news sitesi kayıtlı hevesini kırmak gibi olmasın ama çok iyi bir sosyal medya desteğin olması lazım ve birazda viral reklamların olması lazım. İnan bana benim bir adet facebook hesabım var başka işler ile ilgili ona nerden bulaştıysa viral reklam sayfaları falan bulaşmış. Bir sayfanın 400 bin beğenisi var sürekli her dakika viral haberleri paylaşıyorlar ama yinede fazla kazandıklarını düşünmüyorum. Milliyet gazetesi gibi news kayıtlı siteler herşeyi işgal etmiş durumda inan bana bir dizinin ismini yazıp yanına full izle yaz yine milliyetin sitesini görürsün. Bence fazla umut bağlamayın hevesinizi de kırmış gibi olmasın benim düşüncem böyle çok uğraştım site işleri ile falan. Uzmanım demiyorum sadece kendi nacizane görüşüm bu dostum

edit : [MENTION=12056]candron[/MENTION] 'a katılıyorum.

edit 2 : dilersen r10 davetiyesi verebilirim. Forumda konu açıp yardım alabilirsin.

Arkadaşlar news'e kayıtlı haber sitesi almayı düşünüyoruz. 4 kişiyiz full çalışıcaz. ama tam olarak aylık kazancının ne kadar olabiliceiğini bilmiyoruz. neler düşünüyorsunuz ?

Usta haber sitesi fikri iyi güzel lakin önemli olan tanıtım. Tanıtımı da yapmanız için belirli bir bütçe ayırmanız lazım. Gerek sosyal medya olsun gerek başka sitelerde banner olsun. He bütçesiz yapmanız ancak şöyle olur paso video girersiniz Youtube'a girdiğiniz bir video patlar oradan hit gelir sitenize ama buda sizi tatmin etmez. Aylık kazanç için de şunu söyleyebilirim. 5.000-10.000 liralık yatırım yaparsanız sosyal medyaya belirli bir gelir düzeyiniz olur. He şu lira bu lira diyemem ama en azından maaşlık bir geliriz olur.

Fakat benim fikrimi soracak olursanız e-ticarete girmenizi tavsiye ederim. Ne güzel ekibiniz de var. Biri kargoya biri muhasebe biri desteğe falan bakar güzel ve zevkli bir iş ortamı oluşur.

Sosyal medya konusunda detaylı bilgi almak isterseniz skype adresimi ekleyin yardımcı olayım.

İyi forumlar

Bende [MENTION=13693]LemaX[/MENTION] 'ın dediği gibi e-ticaret sitesi açma fikrine katılıyorum.

haber kategorisi şimdi hiç iyi gelir bırakmıyor ilk başlayanlar bu yolu deniyordu benim gibi çok eski para kazanma yöntemi bence hiç başlama

görüşleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar. youtube'de sanki haram paraymış gibi geliyor. o yüzden habere yöneldim. herkese iyi çalışmalar.

görüşleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar. youtube'de sanki haram paraymış gibi geliyor. o yüzden habere yöneldim. herkese iyi çalışmalar.
Bunları söylemek bize düsmez fakat spam zaten haramdır.
Helal olan özgün, kendi cektigin sadece sana ait olan kendi videolarındır.

Bizde bir nevi baskalarının emek harcayıp yaptıkları videolar üzerinden para kazanıyoruz.
İnşAllah bende birgün senin gibi bu isi bırakıp helal kazanc almaya baslarım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri