Fast-Food Yemeden Önce İzleyin

yiyerek forumda tur atıyodum.d bi bakayım

canım çekti beyler ben bi fast food atıp geliyorum

mezhabaların duvarları camdan olsa vejeteryan olurmuşuz iki sene kasapta çalıştım her günde hala afiyetle et yerim :D

[MENTION=15163]Elturqo[/MENTION]

Hocam ayrıca ülkemizde helal kesim yapılıyor.Videodaki gibi yaşayan tosunların kafasına hızar vurulmuyor

Mcdonaldsta çalıştım hocam zamanında Türkiyede hepsi belli bir markadan geliyor örneğin etler pınardan geliyor ama yurtdışını bilemiyorum

fast food ucuz kaldığı sürece tercih edilecek ve tercih eden sayısı daha da artacaktır. Fast foodun dünyada asıl tercih edilme nedeni lezzeti değil ucuz olmasıdır. Umarım ev yemekleri ucuzlar!

yiyende ölüyor yemeyen de tabi biraz sağlıklı kalmak içinde her gün değilde haftada bir ye

fast food ucuz kaldığı sürece tercih edilecek ve tercih eden sayısı daha da artacaktır. Fast foodun dünyada asıl tercih edilme nedeni lezzeti değil ucuz olmasıdır. Umarım ev yemekleri ucuzlar!
bu yoruma katılmamak eldemi amerika'da coğunluk evde yemek pişirmez çünkü pahalıdır sebze fast food ucuzdur tercih edilir
Türkiye de bu durumun içine giriyor artık sebze meyve el yakıyor

bu yoruma katılmamak eldemi amerika'da coğunluk evde yemek pişirmez çünkü pahalıdır sebze fast food ucuzdur tercih edilir
Türkiye de bu durumun içine giriyor artık sebze meyve el yakıyor
Kesinlikle hocam bes liraya ogun gecirilebiliyor fast food sayesinde.. Saglikli besleneyim dersen bir ogun en az 20 liraya patliyor...

Mobilden yazildi.

Cips, fast-food ve kola'yı bıraktım. En son bir meyve suyu kaldı, onu da yavaş yavaş bırakıcaz inşAllah. Zehirleniyoruz gerçekten.

Ben de geçen gün şunu görmüştüm.

http://www.youtube.com/watch?v=bsnysPa299k

---------- Spam Engelliyici 21:02 ---------- Önceki Mesaj 21:01 ----------

yiyende ölüyor yemeyen de tabi biraz sağlıklı kalmak içinde her gün değilde haftada bir ye

Hocam tiryaki lafını dediniz tam. :)

---------- Spam Engelliyici 21:08 ---------- Önceki Mesaj 21:02 ----------

Kesinlikle hocam bes liraya ogun gecirilebiliyor fast food sayesinde.. Saglikli besleneyim dersen bir ogun en az 20 liraya patliyor...

Mobilden yazildi.

5 TL'ye hangi fast-food öğününü yiyebiliyorsun hocam?

Cips, fast-food ve kola'yı bıraktım. En son bir meyve suyu kaldı, onu da yavaş yavaş bırakıcaz inşAllah. Zehirleniyoruz gerçekten.

Ben de geçen gün şunu görmüştüm.

http://www.youtube.com/watch?v=bsnysPa299k

---------- Spam Engelliyici 21:02 ---------- Önceki Mesaj 21:01 ----------

Hocam tiryaki lafını dediniz tam. :)

---------- Spam Engelliyici 21:08 ---------- Önceki Mesaj 21:02 ----------

5 TL'ye hangi fast-food öğününü yiyebiliyorsun hocam?

KFC'de var hocam 5 liraya menü

bizim burda dürümcü var insan yedikçe yiyesi geliyor içine monosodıum glutamate mi atıyorlar acaba :) fast food yememde dürümcüden kurtulmam lazım

tamda iskender sipariş etmiştim dur cila olsun diye birde hamburger söylüyeyim :D

Mcdonaldsta çalıştım hocam zamanında Türkiyede hepsi belli bir markadan geliyor örneğin etler pınardan geliyor ama yurtdışını bilemiyorum

benim de mal taciri bi arkadaşım vardı hasta olan inekleri ölmeye yakın köylerden toplar izmir pınara satmaya giderdi :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri