FastAcc.Net Online Sms Onay Sitemi

• Kullanıcı Sathko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı

Sathko

Kayıtlı Üye
Gerekli bilgilendirme Yapıldı Konu Siline bilinir isteyen ÖM Yolu ile ulaşa bilir

Son düzenleme:
Merhaba,
Kısa bir süre önce FastAcc adı altında bu hizmeti vermeye başladık. YTPARA üyelerinden ve arkadaşlarıma haberdar etmek istedim.

7N3JON.png

FASTACC.NET

Çeşitli istek ve arzularınız, karşılaştığınız problemler için bize sitemiz üzerindeki "destek" kısmından ulaşabilirsiniz.

Uyarı ve Bilgilendirmeler
Üye olduktan sonra aktivasyon e-postası kayıt olduğunuz e-posta adresinize gönderilecektir. SPAM'a düşme olasılığı yüksektir. Lütfen kontrol ediniz.

Steam gibi bazı sistemlerde numaraları kabul etmiyor veya SMS gelmiyor. Bu gibi durumlarda kullandığınız internet sitesinin dilini İngilizce yapın. Bu şekilde bir çok problem çözülmektedir.

Hizmet günden güne iyileştirilmektedir ve geliştirilmektedir. Lütfen karşılaştığınız problemleri bizlere "destek" kısmından ulaştırın. Hep beraber çözelim...
numaralar rus mu ? google sms başı fiyat ne kadar ? gmail onay yapılıyor mu ?

Numaralar Rus Sms Başı 60 Kuruş Şuana Kadar google Dogrulaması ise buyrun kendim şimdi denedim

1gO5Lj.png

Q7Oqay.png

qWOLjR.png

anladım sistemi apiyle yazdınız ama bir çok kişi zaten sms ru tarzı siteleri biliyor bir + nız olması lazım ki kullanalım normalde 20 kuruşa siteden aldığımız numarayı sizden 60 kuruşa almamız için geçerli bir sebebiniz var mı?

Sistemi kullanan 3 bin kişi birşey biliyor demkki.
Herhangi bir sorun ve sıkıntınızda yazmaktan çekinmeyiniz

Yok nerede ne yapacağınızı şaşırıyorsunuz gidin oradan kullanın o zaman konuyu farklı noktalara çekmenin bir anlamı yok konu açın insanlar bilgilensin gelip konumu baltalama gibi bir lüksünüz maalesef yok ve şuan sistemde zaten 3 bin kullanıcı var stabil işleyen sırf yazmak için yazanları Malesefki yönetime raport etmek zorundayım
Tabi report etmekte özgürsünüz hocam sonuçta soru sordum neden birden celallendiniz anlamadım yazmak için yazmıyorum normalde elin altında 20 kuruş olan şeyi apiyle siteye giydirip numara başı da değil onay başı 60 kuruş istiyorsunuz bende sizden almamız için bir sebep var mı diyorum?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri