D
Dean
Guest
hani bi söz varya hocam,ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol diye.işte ben hiç öyle degilimtanımayan,dışarıdan bakanlar sessiz,sakin,efendi bi adam,kötü huyları yoktur filan diyor ama yanımda 3-5 gün takılanlar anlıyor gerçegi.sessiz görünürüm ama aşırı derecede konuşmayı severim.baksan hayatta sigara filan içmez bu dersin,dogrudur sigara içmem ama 10 yıldır içkiyi çok fazla tüketiyordum,bıraktım çok şükür onuda.bide yaş meselesi var.üniye hazırlık için dershanede,ünide,üni sonrası kpss dershanesindeki arkadaşlar inanki yaşıma inanmadıkları için defalarca kimlik sordular
adamlara 85liyim diyorum,hadi len bizimi yiyosun diyorlar,kimligi görmeden inanmıyorlar.kardeşim var benden 7 yaş küçük.ikimizi yanyana görsen aramızda 7 yaş olduguna hayatta inanmazsın,abi-kardeşiz desek abinin adı ne diye sorarsın bana yani yaşımıda hiç göstermiyor.sevdigim bi sözdür işte bu ama ben bi türlü ne göründügü gibi olabildim,nede oldugum gibi görünebildim
benim gizli saklı işim yoktur,gezdigim kızları ailemde bilirdi,tanırdı işte o zamanlar bırak kızlarla gezmeyi git dersini çalış dediler ben okula gitmezdi şimdi yaş 30 oldu işte git kız bul diyorlar,ben pek takmıyorum kızları şimdide.kız kardeşim var bitane,sen ne ters adamsın diyor.o zaman ders çalış dediler kızları bırakıp okula gittigin yoktu,şimdi kız bul diyoruz/buluyoruz kimseye baktıgın yok diyor.yalnız benim gidişat pek iyi degil sanırım
![]()
Hahaa yok yok cidden bn diyecektim yaşını hiç göstermiyosun görmüştğmde resmini max. 23 işte. Sözün kısası iyi adam gibisin vesselam