Fatih terim istifa etmiş

Üzülmedim Hacı Hiç

Kulüp Başkanına Karşı Sürekli Söylemlerde Bulunuyordu Haketti

çek çek çek olay var dediler geldik hemen youtube düşer haberi düşürürüz :D

bu konu tutar beyler :D gerçi kaç dolar kazandırack türk içerik sonuçta :D

Lucescu gelsin :) fatih hoca iyidir ya gelir yine Allah ömür verirse başkanla uyuşamadılar sadece..

Ünal Aysal çok daha büyük bir adam getirir bu takıma adamın vizyonu büyük

galatasaray için iyi oldu bence. ünal aysal dünya çapında birini getirir kesin.

Ünal Aysal çok daha büyük bir adam getirir bu takıma adamın vizyonu büyük

büyük adam gelse nolcak kimler gelmedi ki zaten:D lucescu ilk tercihim olur şimdi herkes Jupp Heynckes gelsin der ama görürsün :)

Galatasaray Başkanı Aysal'ın aralarında bazı yöneticilerin de bulunduğu bir ortamda Fatih Terim için, "Bize ilkokul, ortaokul, hatta lise de okutur. Ama üniversite okutamaz. Bize üniversite okutacak bir hoca lazım" dediği öne sürüldü.
kaynak: sabah.com.tr

Bir Beşiktaşlı olarak en iyisini yaptığını düşünüyorum. Fatih Terim bu saatten sonra milli takıma yakışırdı zaten.

En son Fatih Terim:

Beni Galatasaray ile koparmaya çalışanlarla savaşırım, kolay kolay bu klüpten beni kimse ayıramaz dememişmiydi

fatih hoca ayrıldıysa kendisine hizmetleri için teşekkür ederiz kişiler gidici GALATASARAY kalıcıdır gs camiası fatih terime bağlı değildir iyi bir hocayla anlaşırız başımzıda ünal aysal oldukça başarılar daha çok gelir...fatih hoca milli takımıda kabul ettiği gün böle olacağını ben dahil çoğu kişi düşündü bakalım neler olacak bekleyip göreceğiz ama umarım fatih terim gitmez şuan takımı tanıyan en iyi hocadır türk olarak en iyi teknik direktördür

Borsaya bildirdiler ayrılığı

Şimdi her sene T.D değişir fetret dönemi başlamıştır hayırlı olsun .s

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri