Favori diziniz nedir ?

güneşin kızlarını izliyorum son 1 haftadır :)

eskiden ;

pusat
kaybolan yıllar
Acı Hayat

Birbirine çok yakın ama bir o kadar da uzak!
Kara Sevda
strese giriyorum izlerken bu aralar :) tavsiye ediyorum

Dünya tarihinin en iyi dizisidir

The X Files
The X Files (TV Series 1993

Çok başarılı buda
Fortitude
Fortitude (TV Series 2015

Ayrıca 2016 yılında çıkacak bazı diziler de bunlar çok merak ediyorum şahsen bunları

The X-Files ( yine soluksuz izleyeceğim)
Colony
Star Trek: Constellation
The Shannara Chronicles
Shadowhunters
Emerald City

Az önce LOST u bitirdim harika bir şeydi ya

bende son sezon dayım 2 güne biter nasıl bir diziymiş bu ya bunca yıl izlemediğime üzüldüm soluksuz izliyorum harika bir dizi ama o kadar aradım 6. sezonun türkçe dublajlısını bir türlü bulamadım...

Yenilerden Paramparça
Eskilerden Ezel

Evet yabancı dizi izlemiyorum, sevmiyorum :D

Yayındaki dizilerden Muhteşem Yüzyıl Kösem'de güzele benziyor izlemiyorum arada göz atıyorum ama sanırım Kösem'i canlandıran Anastasija adlı oyuncu gidip Beren Saat gelicekmiş. Çöpe at daha iyi artık o diziyi. Hülya Avşarda berbat bir oyuncu zaten.

---------- Spam Engelliyici 06:57 ---------- Önceki Mesaj 06:53 ----------

Çoğunuzun aksine şahsen türk dizilerini izlemem. Nedeni basit. Konusu basit, oyunculuk yok, görsel zevkten yoksun, kesinlikle özensiz ve en önemlisi de, herhangi bir mesaj verme kaidesi taşımıyor. Türk dizilerin %70'i aşk konulu, %20'si komedi, %5'i polisiye, diğer yüzde 5 ise tarihi. Türk dizilerin son birkaç yıldır Tarihi konular seçmesi bence bir devrimdir, tv adına. Sadece Aşk-ı Memnu (ki o da arkasında H.Z. Uşaklıgil gibi bir usta olduğu için) ve Behzat Ç. (kilişelerin dışına çıktığı için) seviyordum.

Asıl soruya gelecek olursak, her dizinin farklı tadı vardır. Bu yüzden de "en iyi" seviyesine her zaman tek bir dizi giremeyebilir.

Bu yüzden şöyle sıralıyorum: House of Cards, True Detective, Fargo ve Boardwalks Empire.

Konu basit desen anlarımda oyunculuklar başarısız değil kesinlikle. Ezel konu olarak ve oyunculuk olarak üst düzey bir diziydi. Zaten 40th Century Fox seneryonun telif haklarını satın aldı.

Narcos kesinlikle son zamanlarda favorim. Hangi diziyi sevsek bitirdiler Leyla ile Mecnun, ulan İstanbul, Behzat Ç...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri