Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
fazla disliketan banlanmaz ancak yanıltıcı içerik veya benzeri bir sebepten dolayı fazla dislike alıyorsan bilki flaglanıyorsun. bunun sonucu kanalda banlanır, adsenseye bile zarar verebilir
Hocam korkuyorsan beğenileri devre dışı bırakhocam 100 like 300 dislikem var korkuyorum![]()
flagtan kapanırsa açılmazmı hocam çok kötü o yagenelde dislike çok olursa flag kaçınılmaz oluor![]()
flagtan kapanırsa açılmazmı hocam çok kötü o ya![]()
ben de bi keresinde 10 like 1055 dislike vardı![]()
Oylamayı kapattım.Hiçbir şey olmadı
![]()
Video düzgünse problem olacağını sanmam.Ama yine de korkmanda fayda var
2side değil hocamSanırım içeriği ile bağıntısız bir paylaşımın var yada karşıt düşünceli bir paylaşım attınHer türlü risk yani
![]()
oylamayı nerden kapatıyoruz hocam bulamadım?
2side değil hocam![]()
Video Düzenle - Gelişmiş Ayarlar - Yorumlar bölümündeki tikleri kaldır.
eyvallah hocam sağol peki flagtan nasıl kurtulacağız? 20-30 flag a kapanırmı kanal?
eyvallah hocam sağol peki flagtan nasıl kurtulacağız? 20-30 flag a kapanırmı kanal?
Abone sayına bağlı abone çok olunca kapanmaz kolay kolay fake de olsa abone bas kanalına.
Dislike yiyecegini bildigine göre dislike yemeyecek sekilde calısırsan problem olmazArkadaşlar fazla dislikeden kanal banlanırmı?,banlanan oldumu?
Teşekkürler...
Hocam o dediğin para kazanma bi problem olmaz gibi oluyorDislike yiyecegini bildigine göre dislike yemeyecek sekilde calısırsan problem olmaz![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.