Fazla Gelir Adsense Sorun Olurmu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam günlük 600 alsanız 20 gün bağlı kalsa 12.000 Tl yapar sonra kalan 10 günüde benim adsenseye bağlayın 3-5 milyar ateşleriz sizede maksat işiniz görülsün ahahaha :D

Rahat ol benim de aynı şekilde çok şükür yola devam

Allahım yoruma bak ya... Sabah sabah güldürdün beni dostum.. günlük 600 K' lara gelesin..gelesin de ne yapsam ne etsem diyesin.. boğazına kuru simitler değil de buzlu bademler girsin..:):)

Eskiden tek kanal ile günlük 50k izlenime 170 tl alırdım. Şimdi günlük 1-2 tl ye şükrediyorum :D

Aniden bir yükseliş varsa ve kazanç birden fırlayıp sürekli artıyorsa ban olabilir olur demiyorum ama benim adsense bu şekilde banlandı birazda şans faktörü var tabi :)

Aniden bir yükseliş varsa ve kazanç birden fırlayıp sürekli artıyorsa ban olabilir olur demiyorum ama benim adsense bu şekilde banlandı birazda şans faktörü var tabi :)

benim adsensede bu şekilde gümledi ama kazançta birden artış olmamıştı lakin iyi kazanıyorum derken hayallerim yerle bir oldu :D dediğin gibi şans yok

benim adsensede bu şekilde gümledi ama kazançta birden artış olmamıştı lakin iyi kazanıyorum derken hayallerim yerle bir oldu :D dediğin gibi şans yok

Sorma 1Klık adsense gitti :( aşırı artış bence ban sebebi bazende şans olunca işte bizde o şans yok.

Günlere dağılmış şekilde yavaş yavaş 3-4 gün içinde yükseldiyse, aynı şekilde yine yavaş yavaş aşağı iner. Ama ani iniş-çıkışlar göze batabilir.

günlük 600 bin izlenim geliyor 10 bin tıklanma 3 haneli miktar para geliyor neredeyse askeri maaşa denk gelicek korkuyorum acaba sorun çıkarmı hile hurda yok telif yok aboneler tavan yapıyor nugün gmaile 300 subscribe yorum vs geldi diyorumki videoları gizleyeyim para elimizde kalmasın mantıklı olurmu sizce not:sağlık harcamalarına gidecek tüm masraflar

askeri maaş derken? er maaşımı yoksa genel kurmay maaşımı :D

Şaka bir yana kanallarında göze batacak (sürekli telif, dünya geneli,3.taraf kabulu vs...) gelmiyorsa adsensede düzenli ödeme alıyorsan bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ama yinede %01 ihtimal bu googlenin sağı solu belli olmaz. Sorunsuz ödemenizi alırsınız umarım.

[MENTION=16071]slowloris[/MENTION] tamamen şans işi sorun falan. Benimde tıklamalar geçen sene birazcık fazlaydı bu sene dibe vurdum aynı adsensede günde en fazla 10-50 tık geliyodu geçende reklam veren için risk teşkil ediyomuşum diye kapattılar. Yani biri fazla tıklarsa falanda sıkıntı. Ayrıca tek kanaldan o kadarsa git partnere bağla dostum

Alırsın devam et böyle.

Bu kadar gövde gösterisi yeter, konu yardımlaşmadan çıkmış şımarık bir hal almış.
Çoğu da bol keseden sallıyor zaten. Sonra kazanamayan arkadaşları da yanlış yönlendiriyorlar. Bu konu neyse de, bazı arkadaşlar var her konuda nasıl bağlıyorlarsa kazandığı paraların hanelerini yazma gereği duyuyor.
Kazanan var, kazanamayan var.
Biraz daha duyarlı davranalım.

"Konu sahibine gelince, bu konuda kimsenin net bir bilgisi yok. Normal şartlarda 20k'ya kadar sıkıntı çıkarmıyorlar ancak son dönemlerde ne olacağı hiç belli olmaz. O yüzden net cevap bulamazsınız. Beklemeniz gerekiyor.
İyi Forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri