Fazla Gelir Adsense Sorun Olurmu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu şekilde tek kanalda spamda yüksek kazanç alanlar varmış forumda bende araştırmıştım ama tecrübeli arkadaşlar yazarsa sevinirim. Tek kanalda yüksek kazançın önüne kesmelimiyiz yoksa ay sonuna kadar devam mı bende merak ediyorum.

Sana Katılıyorum Kardeşim. Bu Konuya Gerçekten 4k ile 10k Arasında Ödeme Alan Arkadaşlar Dahil Olursa En Azından Kafamızdaki Soru İşaretleri Az da Olsa Gider. Bırak Yeni Kanal Oluşturmayı Kanala ve Adsenseye Girmeye Korkar Olduk. İhtiyaç Olmasa Sorun Değil de O Paraya Çok İhtiyacım Var Gelmezse Dünyam Yıkılır. Bütün Ödemelerimi Falan O Paraya Göre Ayarladım... :(

Risk her zaman vardır ,kazanabildiğin kadar kazan,daha sonra youtube ya kanalı banlar ya parana el koyar,paranı aldığında kendini şanslı hisset ve yoluna devam et sadece bu...bol kazançlar....

ben yeri geldı aylık 16 k kazanc elde ettım sıkıntısızda çektim parayı şu andada adsensem sağlam, onun için allah ne verdiyse yardır

günlük 600 bin izlenim geliyor 10 bin tıklanma 3 haneli miktar para geliyor neredeyse askeri maaşa denk gelicek korkuyorum acaba sorun çıkarmı hile hurda yok telif yok aboneler tavan yapıyor nugün gmaile 300 subscribe yorum vs geldi diyorumki videoları gizleyeyim para elimizde kalmasın mantıklı olurmu sizce not:sağlık harcamalarına gidecek tüm masraflar
günlük 4 hane geliyor sıkıntı olmaz kanalların temizse hiçbişicik olmaz

Tek seferde çekebilme ihtimalin yüksek fakat diğer aylar o kazancını baz alarak yaklaşıcak değerlerindeki iniş çıkışlarda bir farklılık olursa Google nin gözüne batarsın dikkatli ol.

Google bu konuda neye göre ban atıp atmadıgını kimse bilmiyor. O yüzden sonuna kadar gitmek galiba daha mantıklı.

Bir şey olacağını zannetmiyorum sürekli iniş çıkış olursa göze batabilirsin ama arkadaşların da dediği gibi.

yok spam değil bir yıldır aynı adsense aynı yt hesabı ile çalışıyorum katekulle yok 60 kps ile upload yapıyorum şimdilik sorun çıkmadıieskiden 30 tl kazanınca niye az biraz fazla olsun derdim şimdi hiç yükselsin istemiyorum :)

günlük 600 bin izlenim geliyor 10 bin tıklanma 3 haneli miktar para geliyor neredeyse askeri maaşa denk gelicek korkuyorum acaba sorun çıkarmı hile hurda yok telif yok aboneler tavan yapıyor nugün gmaile 300 subscribe yorum vs geldi diyorumki videoları gizleyeyim para elimizde kalmasın mantıklı olurmu sizce not:sağlık harcamalarına gidecek tüm masraflar

:D :D merak etme hocam bir şey olmaz.Yani Olmaması lazım.Gerçi şu sıralar ban yiyen adsenseler iyice çoğaldı :)

adsense banlarının sebebi kazanç değil çalışma tekniğinden kaynaklanmaktadır. böyle kurumsal bir şirketin kazançları manuel kontrol ettiği düşünelemez. dört haneli gidiyorum sıkıntı yok.

---------- Spam Engelliyici 23:57 ---------- Önceki Mesaj 23:56 ----------

iniş çıkışlarla ilgili değil aslında kazançla hiç ilgisi yok tamamen çalışma tekniğine göre ban atıyor. çok keskin iniş çıkışlar yaşadımı hatırlıyorum sıkıntı olmadı.

Bir şey olacağını zannetmiyorum sürekli iniş çıkış olursa göze batabilirsin ama arkadaşların da dediği gibi.

google bırden yukselmeye neden ban versın kı.belkı videom guncel bır vıdeo ve tavan yaptı.bu ban sebebı mı yooooo

Kanallarını birden fazla adsenseye dağıt o şekilde kazanc düşektir en azından birinde işleme girmese diğerinde girer diye düşünüyorum tek adsensede bu kazanç fazla riski bence.

Forumda çogu kişi günlük 4 haneli kazanıyor inanılmaz rakam şok edici , Allah daha çok versin

Bende de aynı durum söz konusu.Sahte teliften korktuğum için videoları gizledim,ama şimdi de bu göze batarda içerideki parayı vermezlerse diye korkuyorum,videoları gizlemekle hata mı yaptım sizce,lütfen tecrübeli arkadaşlar fikir versin.Bakın konuyu açan arkadaş sağlığa gidecek diyor,benimde içeride biriken paraya çok ihtiyacım var,yol gösteren olursa sevinirim

ekimde 30k brüte kadar birşey olmadı 25,5k ödeme aldım.
kasım bürüt 47k yaptım bir hesaptan.
bu ay da öderse forumdaki herkese lolipop ısmarlayacam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri