Fazla Kanal Açanlar Nasıl Bir Taktik Uyguluyor?

sefaburak0714

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar forumda çok kanal ile çalışan arkadaşlar gördüm onlara sorum olucaktı.

1- Her kanala günde kaç video atıyorsunuz?
2- Kanalı açıp aynı gün içinde 200 video yada daha az atıp bırakıyor musunuz?
3- Alt kanal olarak mı açıyorsunuz yoksa farklı gmailler mi?

1-)kimisi 100de 10 ünlem yer kimisi 100de 95 o artık ayarlamana bağlı
2-)değişir duruma göre ama sağlıklı değil o kadar
3-) alt kanal

Her hesabı farklı ip ve çerezlerle açıyorum
Bir gün beklettikten sonra kanalları oluşturuyorum
Bir gün beklettikten sonra para kazanma özelliklerini açıyorum
Bir gün beklettikten sonra 50-100 arası video atıyorum
Ve bu videolar sonraki güne kadar izlendikten sonra adsense hesabıma bağlantı yapıyorum.Sonrasında her gün düzenli olarak video atmaya devam ediyorum. (40-50 arası)

1) Eskiden devamlı olarak video atardım şimdi birkaç yüz tane atıyorum temizleri ayıklıyorum.
2)Cevabını yukarıda verdim sanırım
3)Farklı hesaplar

yani 150 kanal acıyorsanız 150 side alt kanal mı

---------- Mesaj saat 16:36:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:22:15 civarında gönderildi. ----------

cevaplar ıcın tesekkurler arkadaslar

ip değiştirme olayını nasıl yapıyorsunuz.zenmate vs kullananınca o vpn nin ip sini bi sürü kisi kullanmıyormu.

Arkadaşlar forumda çok kanal ile çalışan arkadaşlar gördüm onlara sorum olucaktı.

1- Her kanala günde kaç video atıyorsunuz?
2- Kanalı açıp aynı gün içinde 200 video yada daha az atıp bırakıyor musunuz?
3- Alt kanal olarak mı açıyorsunuz yoksa farklı gmailler mi?

---
son taktik sabit gelir getiri... benım dediğimi yap kazançlı çık... hepsini denedim...
- 4adsense al
1-her adsenseni sabitlemeye çalış sabit gelir elde etmeye çalış...
her adsense aylık ortalama kendı halınde 300 tl bıraksa 300*4= 1.200,00 tl yapar... yanı bu rakam 1.000 tl ile 1.250,00 tl arası olur...

neden boyle ? :
bir adsenseye çok yuklenınce şikayetler yada telifler dunya engeli vb... para kazanma gidiyor yaşadım. bir kanal ciddi glır getiriyor youtube çok par akazanan kanalı sebepsiz durduruyor adsense donuyor yaşadım... v.b..vb..
şimdi adsenseye bağladın kanalları 3 kanal sabitte bir kanal ciddi 2 uyarı aldı.. parayı alınca ödemenı o kanalı kopartıp atıyorsun yenı sıfır kanal eklıyorusn adsensene... oyle devam edıyorsun...
ben sana bunu oneririm.... ben bu yolda gidiyorum şuan.. abartı olmadna aç gozlu olmadan ....
ki 2 adsense sabitledım kendı halınde gund 15 - 30 arası biri gelıyor 3 kanalı bir adsenseya bağladım... diğer adsensede 2 kanal bir adsensey bağlaı gunde 10-20 arası gelıyor...
neden değişim yaptım ? eskisi gibi değil youtube, para kazanma gidiyor adsense donuyor , bir kanal ciddi para kazanıyor hopp adsense kapanıyor.. abuk subuk şeyler işte... en guzelı garantı olsun cebe girsin..

---
son taktik sabit gelir getiri... benım dediğimi yap kazançlı çık... hepsini denedim...
- 4adsense al
her adsense aylık ortalama kendı halınde 300 tl bıraksa 300*4= 1.200,00 tl yapar... yanı bu rakam 1.000 tl ile 1.250,00 tl arası olur...

neden boyle ? :
bir adsenseye çok yuklenınce şikayetler yada telifler dunya engeli vb... para kazanma gidiyor yaşadım. bir kanal ciddi glır getiriyor youtube çok par akazanan kanalı sebepsiz durduruyor adsense donuyor yaşadım... v.b..vb..
şimdi adsenseye bağladın kanalları 3 kanal sabitte bir kanal ciddi 2 uyarı aldı.. parayı alınca ödemenı o kanalı kopartıp atıyorsun yenı sıfır kanal eklıyorusn adsensene... oyle devam edıyorsun...
ben sana bunu oneririm.... ben bu yolda gidiyorum şuan.. abartı olmadna aç gozlu olmadan ....
ki 2 adsense sabitledım kendı halınde gund 15 - 30 arası biri gelıyor 3 kanalı bir adsenseya bağladım... diğer adsensede 2 kanal bir adsensey bağlaı gunde 10-20 arası gelıyor...
neden değişim yaptım ? eskisi gibi değil youtube, para kazanma gidiyor adsense donuyor , bir kanal ciddi para kazanıyor hopp adsense kapanıyor.. abuk subuk şeyler işte... en guzelı garantı olsun cebe girsin..

hocam peki adsense leri alırken hep başkası adına mı alıyorsun yoksa kendi ismine mi

hocam peki adsense leri alırken hep başkası adına mı alıyorsun yoksa kendi ismine mi

Tabikide kendı adıma alıyorum.... isim soy isim aynı adres kısaltmalarla oynadım, ki postacı isim soy isimden tanıyor beni.... sana onerım arkadaşının dukkanı, mahalle bakkalı vb... yanı ne bilim bir akrabanın ev adresi olabilir... ki sana gelmedi ulaşmadı diyelim.. mektup gelmeyınce zaten tanımla yapıp otamatık açtırıyorsun ;) o konuda sıkıntı yok. ama bankalar farklı olmalı
1-enapra %100 beleş hesap işletim vb. yok
2-kuveytturk beleş hesap işsleim vb. yok
3-başk abank aoldumu en az 2 otamatık odeme yada kredi kart olacak diye biliyorum ozaman vadesiz hesapo açarsın para kesıntı vb. yok...
sana kolay gelsın. ben kalıcı gelır istiyorum bıraktım deliler gibi saatlece pc başında video yuklemektebn;) hatta orjınal kanal bile yapıyorum girişim başladı...

hiç kendim açmıyorum hesapları,sürekli farklı kişilerden satın alıyorum ben,ayrıca alt kanallada hiç çalışmadım bu güne kadar.

Bu adsense alirken istenen numarayi vermesek veya kafadan sallasak oluyo demi hocam

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

---
- 4adsense al

neden boyle ? :

adsenselere aynı banka hesabımı veriyorsunuz aynı olsa sıkıntı yaparmı? adsenseleri nasıl kontrol ediyorsunuz

adsenselere aynı banka hesabımı veriyorsunuz aynı olsa sıkıntı yaparmı? adsenseleri nasıl kontrol ediyorsunuz

her adsense bağımsız ve ayrı banka hesabında tanımlı....
ama şunu denicem denemedim...
bir bankadna attım halkbank hesap açtım...
oraya euro ve tl ve usd gibi hesaplar açıp her birinde farklı iban no alıp tek bankadan 3 adsense balanırmı ? denemedım... ama denıcem sorun ise şu olur, bana gelen deneme parası karşılığını nasıl aşarım ? ya kazancçlarımı adsensede usd euro yapacam denıcem vb.. ilerde artık şuan gereksınım yok

---------- Mesaj saat 10:03:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:02:21 civarında gönderildi. ----------

Bu adsense alirken istenen numarayi vermesek veya kafadan sallasak oluyo demi hocam

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

tel no is eolur bi sorun olmaz.. amailerde sıkıntılı durumda sana telefon doğrulama felan isteyebilir.. durduk yere bişe istemez tabikide... hesap doğrulaması yapman gereken özel durum olursa kımlık tezbiti için yanı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri