---
son taktik sabit gelir getiri... benım dediğimi yap kazançlı çık... hepsini denedim...
- 4adsense al
1-her adsenseni sabitlemeye çalış sabit gelir elde etmeye çalış...
her adsense aylık ortalama kendı halınde 300 tl bıraksa 300*4= 1.200,00 tl yapar... yanı bu rakam 1.000 tl ile 1.250,00 tl arası olur...
neden boyle ? :
bir adsenseye çok yuklenınce şikayetler yada telifler dunya engeli vb... para kazanma gidiyor yaşadım. bir kanal ciddi glır getiriyor youtube çok par akazanan kanalı sebepsiz durduruyor adsense donuyor yaşadım... v.b..vb..
şimdi adsenseye bağladın kanalları 3 kanal sabitte bir kanal ciddi 2 uyarı aldı.. parayı alınca ödemenı o kanalı kopartıp atıyorsun yenı sıfır kanal eklıyorusn adsensene... oyle devam edıyorsun...
ben sana bunu oneririm.... ben bu yolda gidiyorum şuan.. abartı olmadna aç gozlu olmadan ....
ki 2 adsense sabitledım kendı halınde gund 15 - 30 arası biri gelıyor 3 kanalı bir adsenseya bağladım... diğer adsensede 2 kanal bir adsensey bağlaı gunde 10-20 arası gelıyor...
neden değişim yaptım ? eskisi gibi değil youtube, para kazanma gidiyor adsense donuyor , bir kanal ciddi para kazanıyor hopp adsense kapanıyor.. abuk subuk şeyler işte... en guzelı garantı olsun cebe girsin..