Fazla kanal açma sebebi nedir?

youtubecaylagi

Kayıtlı Üye
Dostlar merhaba, bu aralar kafamda deli sorular esiyor. :)

Herkes diyor ki en az 50-100 kanal aç. Benim anlamadığım nokta 50 100 kanal açılacak kategori nasıl bulunuyor? Tek kanala 1000 video yüklesek ne olur ki? 50 100 kanalın video sayısına eşdeğer olur. Bir de her kanala farklı video mu yükleniyor, yoksa aynı videolar mı?

50 videoya gelecek 3 telifle,
500 videoya gelecek 3 telifin oranları aynı değil.

o kadar kanal açmak boşa kürek çekmek demektir.

1 kanalın para kazanması gittimi diğerleride tehlikeye giriyor.

çok kanal çok para demek düzenli gidersen

Fazla kanal her zaman fazla kazanç demek değil ayrıca onu diyen arkadaşlara soruyorum 1 kanal uçunca ne yapacaksınız ? çok riskli kafa rahat olmaz kontrol falan uğraştırıyor. Az kanal iyidir güzeldir. Ama tabi ki yol yordam bilmiyorsan öğrenmek için yüklenirsin fakat bir talihsiz anda yerde oluyosun geçmişte yaşadım biliyorum. Allah bol kazançlar versin herkese içindende bize :)

Çok kanal yanında çok adsense gerektirir birde çok risk ama tutarsa tadından yenmez orası ayrı konu :)

eskiden olsa çok kanal çok para idi bana göre.

google yeni sistemler çıkartalı çok kanal eziyetten başka bişey değil.

az kanal çok para hedef :D

o kadar kanal açmak boşa kürek çekmek demektir.

1 kanalın para kazanması gittimi diğerleride tehlikeye giriyor.

benim bi sorum olacaktı kardeşim.
şimdi adsenseye bağlı youtube hesabıma 2 telif hakkı ihtarı geldi. Bu kanalın para kazanması kapanmış.Adsenseyi etkiler mi bu durum. Yani ben yeni gmailler ile kanal açıp aynı bu adsense bağlasam sıkıntı olur mu?:confused:

Şimdi 5-6 kanala aynı video yüklesem sıkıntı olur mu? Ben günlük 50 video yüklüyorum. Farklı videolar tabi.

en güzeli az kanal az uğraş az risk = çok kalite çok kazançtır
eve bencede ama..

ünlem belası çıktığından dolayı 1 kanal açıyorum videolar atıyorum taa ki özgünler bile ünleme dönüşmeye başldığında tekrardan 1 kanal açıyorum video atıyorum özgünler bile ünleme düşmeye başladığında tekrardan vs vs :)

ünlem bitirdi 1 adsenseye kanal açıp bağlıyap duruyorum
şimdilik 5-6 kanal oldu devam edecek galiba böyle..
ünlemm ünlemm ünlemm

Bende spamcı biri olarak az kanal diyorum.
Bu işe başladıysan kendine bir hedef belirleyin hocam günlük 30 tl seviyesine gelince frenleyecem gibi. Günlük istediğin hedefe ulaşınca bence frenleyin.
Kimisi tek kanalla günde 100 tl kaldırır. Kimisi 15 kanalla 100 tl kaldırır. Tabi bu içeriklede alakalı bir durum.
Çok kanal içerlerinde az video mantıklı olabilir. Azdan kastım minumum 100 maximum 300.
Benim çalışma prensibim bu

eve bencede ama..

ünlem belası çıktığından dolayı 1 kanal açıyorum videolar atıyorum taa ki özgünler bile ünleme dönüşmeye başldığında tekrardan 1 kanal açıyorum video atıyorum özgünler bile ünleme düşmeye başladığında tekrardan vs vs :)

ünlem bitirdi 1 adsenseye kanal açıp bağlıyap duruyorum
şimdilik 5-6 kanal oldu devam edecek galiba böyle..
ünlemm ünlemm ünlemm

o kadarda çok ünlem yok ya ne atıyorsunki sen bıktıracak kadar

Hocam başlayalı 5 gün oldu günlük toplam 50 video yüklüyorum bir de. suan pek bir kazanc elde edemedim :)

benim bi sorum olacaktı kardeşim.
şimdi adsenseye bağlı youtube hesabıma 2 telif hakkı ihtarı geldi. Bu kanalın para kazanması kapanmış.Adsenseyi etkiler mi bu durum. Yani ben yeni gmailler ile kanal açıp aynı bu adsense bağlasam sıkıntı olur mu?:confused:

sorunlu kanalları sildikten sonra bişi olmaz adsense eskisi gibi kullanabilirsiniz.

ama a adsense hesabına bağlı unutmuş oldğunuz bir hesap olup olmadığına dikkat edin. bağlayacağın yeni kanalları etkiler onun dışında adsense hesabı rahatlıkla kullanabilirsin.

benimde başıma geldi adsense ektilenmiyor tabi şimdilik öyle gelecekte ne olur bilinmez.

sorunlu kanalları sildikten sonra bişi olmaz adsense eskisi gibi kullanabilirsiniz.

ama a adsense hesabına bağlı unutmuş oldğunuz bir hesap olup olmadığına dikkat edin. bağlayacağın yeni kanalları etkiler onun dışında adsense hesabı rahatlıkla kullanabilirsin.

benimde başıma geldi adsense ektilenmiyor tabi şimdilik öyle gelecekte ne olur bilinmez.

saol başkan teşekkür ederim. yaw iyiki üye oldum bu foruma...

o kadarda çok ünlem yok ya ne atıyorsunki sen bıktıracak kadar
3 kere film kanalı denedim olmadı 20-10-15 civarlarında video kaldı
2 veya 3 kere çizgi film denedim olmadı kalan video üstekiyle aynı
2 kere teknoloji kanalı yine aynı sonuç
videoyapa kanal çekmede Jpopsuki.tv diye biryer gelmiş dedim kontrolsüz bi 300-400 video çektim attım sabah ihtar geldi 1 kişi 3 videoya atmış öğleden sonra başka bir kişi 1 videoya ihtar atınca kanalı videoyaptan çıkardım allahtan ads. bağlamamışım dedim.
dün haber kanalı denedim 2. günde hiçbirşey atamıyorum ünlemden dolayı..

kanalların hepsinde açtıktan sonra en az 2-3 özgün video attım
en az da 2-3 gün sonra video yüklemeye başladım.
videoyap kullanıyorum.

bu aralar boşuna kürek çekiyorum ama bir yolunu bulup birşeyler tutturacam
haber kanalı açıp 2 ay 250-300 civarında birşeyler aldım
kapanınca halen uğraşıyoruz..
kategori/destek/çneri vermek istersen açığım hocam :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri