Fazla kanal açma sebebi nedir?

Bugün 6.932 izlenme ve 13 tık aldım. Tıklama oranı çok düşük 2.55 tl kazanmışım ve kazandığım en yüksek rakam. :) Tıklama almak için neler yapılmalı ki? Sabah, 5 farklı kanala da aynı 200 video yükleyeceğim. Bir deneyelim bakalım ne olacak. Günden güne iyiye gidiyoruz sanırım. İşe başlayalı 1 hafta olmak üzere... Ümidi kaybetmek yok.

3 kere film kanalı denedim olmadı 20-10-15 civarlarında video kaldı
2 veya 3 kere çizgi film denedim olmadı kalan video üstekiyle aynı
2 kere teknoloji kanalı yine aynı sonuç
videoyapa kanal çekmede Jpopsuki.tv diye biryer gelmiş dedim kontrolsüz bi 300-400 video çektim attım sabah ihtar geldi 1 kişi 3 videoya atmış öğleden sonra başka bir kişi 1 videoya ihtar atınca kanalı videoyaptan çıkardım allahtan ads. bağlamamışım dedim.
dün haber kanalı denedim 2. günde hiçbirşey atamıyorum ünlemden dolayı..

kanalların hepsinde açtıktan sonra en az 2-3 özgün video attım
en az da 2-3 gün sonra video yüklemeye başladım.
videoyap kullanıyorum.

bu aralar boşuna kürek çekiyorum ama bir yolunu bulup birşeyler tutturacam
haber kanalı açıp 2 ay 250-300 civarında birşeyler aldım
kapanınca halen uğraşıyoruz..
kategori/destek/çneri vermek istersen açığım hocam :)

Bi kanal aç ve ne videosu bulursan at öyle öyle bır sürü kategori bulursun en iyilerinı seç edit medit ünlemi geç

en iyi hitime haftasonu ulaştım 28bin küsürdü ve 20 tl getirisi vardı hafta içi 8-10 bin arası civarda ve 8-15 tl arası getiri olmakta
bu arada bu işte 32 gündür girdim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri