FBI'ın Özel Ajanlar İçin Yaptığı Test!

• Kullanıcı Dj Precision
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

Dj Precision

Kayıtlı Üye
bBX230.jpg

Sosyal medyada dolaşan bu test kullanıcıların büyük ilgisini çekti. Amerikan Federal Soruşturma Bürosu'nun (FBI) özel ajanları için yaptığı bu testi katılımcılardan sadece yüzde 5'i geçebiliyor. İşte yaratıcı düşünme ve mantığınızı kullanma becerilerinizle sonuca ulaşabileceğiniz o sorular...

https://www.youtube.com/watch?v=XOG6onc7qkM

İlk defa video hazırladım. :)

Bence güzel olmuş, sonuna kadar izlettiriyor. İçerik seçimi bu tarz videolarda önemli, umarım başarılı olursunuz.

Sorular cok basit bu tarz sorular sormuyorlar emin olabilirsiniz benim takıldıgım bir kurumda sorular soru misal şöyleydi
uçak neden uçar ? Biraz saçma gelecektir size işte mantık.
diğer soruda şöyleydi bir akarsu var altında taşlar gözüküyor fotograf vardı birde oraya bez parcası vardı o bez parcasının orda olma amacı nedir yırtık ?

baslık ve resım cok ıyı ılgı uyandırıyor..
bu tarz bılgı kanallarına sınır olsamda ılgı uyandırıyor ızlenır
basarılar

İlk soruda yanıldım. Ama yanılmadığımı düşünüorum.

İki kadın var, sol da oturan kadının yüzü somurtkan. Yada şöyle diyelim, tebessüm etmiyor. Fakat sağ da oturan kadının yüzünde tebessüm var. Çocuk oyun oynuyor, çocuk oyun oynarken mutlu olduğu için annesi de mutlu ve yüzünde tebessüm var.

Zaten bu bir psikoloji sorusuydu. İki kadın arasından hangisini seçeceğinize göre kişilik testi yapılıyor yani burada ''bu annedir'' diye bir cevap yok. Fakat olması gereken cevap , çocuğu mutlu olduğu için mutlu olan anne olmalı yani sağda ki.

Aynı zaman da yeşil olan solda ki kadın sağ bacağını sol bacağının üstüne atmış. Yani ilk hamlede kalkması gereken bacak sağ olacak. Bu yüzden sağ bacağı çocuktan olan yöne değil diğer tarafa hareket edecek ve çocuğun başına bir şey gelme ihtimaline karşın milisaniyelik dahi olsa zaman kaybı yaşayacaktır.

Ama sağ da ki kadın da sağ bacağını solun üstüne atmış olmasına rağmen oturma pozisyonlarından dolayı sağ bacağını açacağı ilk taraf çocuktan taraf. Yani ilk hamlesinde çocuğa ulaşabilir, onu alabilir , sarılabilir, koruyabilir.

Kesinlikle sağ taraf da ki annedir.

Son düzenleme:
İlk soruda yanıldım. Ama yanılmadığımı düşünüorum.

İki kadın var, sol da oturan kadının yüzü somurtkan. Yada şöyle diyelim, tebessüm etmiyor. Fakat sağ da oturan kadının yüzünde tebessüm var. Çocuk oyun oynuyor, çocuk oyun oynarken mutlu olduğu için annesi de mutlu ve yüzünde tebessüm var.

Zaten bu bir psikoloji sorusuydu. İki kadın arasından hangisini seçeceğinize göre kişilik testi yapılıyor yani burada ''bu annedir'' diye bir cevap yok. Fakat olması gereken cevap , çocuğu mutlu olduğu için mutlu olan anne olmalı yani sağda ki.

Aynı zaman da yeşil olan solda ki kadın sağ bacağını sol bacağının üstüne atmış. Yani ilk hamlede kalkması gereken bacak sağ olacak. Bu yüzden sağ bacağı çocuktan olan yöne değil diğer tarafa hareket edecek ve çocuğun başına bir şey gelme ihtimaline karşın milisaniyelik dahi olsa zaman kaybı yaşayacaktır.

Ama sağ da ki kadın da sağ bacağını solun üstüne atmış olmasına rağmen oturma pozisyonlarından dolayı sağ bacağını açacağı ilk taraf çocuktan taraf. Yani ilk hamlesinde çocuğa ulaşabilir, onu alabilir , sarılabilir, koruyabilir.

Kesinlikle sağ taraf da ki annedir.

Bu bir kişilik testi, insanların düşüncelerini, fikirlerini öğrenmeleri için sorulmuş bir sorudur. Net bir cevap yok zaten olamazda.

Bu bir kişilik testi, insanların düşüncelerini, fikirlerini öğrenmeleri için sorulmuş bir sorudur. Net bir cevap yok zaten olamazda.

Öyle zaten bende onu belirttim mesajımda bu kişilik testi diye ama arkadaşın videosunda hangisi anne diye geçiyor ya bence oması gereken net kişi sağ taraftaki anne :D

Yoksa cevabı her kişi farklı veriyor bir sitede testte görmüştüm sanırım bende.

0:45'teki Sherlock Holmes'un 2.sezonunda vardı sanırım :)

ABD hükümeti tarafından yürütülen gizli LSD deneyleri

Yg7ppj.jpg

Bu çizimler, 1950'lerin sonlarında ABD hükümeti tarafından yürütülen bir testin parçası olarak LSD'nin etkisi altında olan bir sanatçı tarafından yapıldı.

Kaliforniya Üniversitesi'nde profesör olan Oscar Janiger, 1954 - 1962 yılları arasında bir deney gerçekleştirdi. O dönemin önemli psikiyatristlerinden olan Janiger, bir portre sanatçısına LSD vererek yüzünü çizmesini istedi.

9 Resim Deneyi olarak kayıt altına alınan bu deneyin, sonuçları oldukça ilgi çekici.

Not: LSD, bir çeşit uyuşturucudur.

https://www.youtube.com/watch?v=dRM5XeiUMcs

Senin kanalın mı kanal?
Kanal seninse ben özgünüm başlığında tek başlıkta vermeni öneririm videoları.

Neden forumda sürekli böyle komplo teorisi içeren boş video kanallarının videoları açılıyor anlamadım gitti.

Çok gizli ama siz biliyorsunuz. :)

Yg7ppj.jpg

Bu çizimler, 1950'lerin sonlarında ABD hükümeti tarafından yürütülen bir testin parçası olarak LSD'nin etkisi altında olan bir sanatçı tarafından yapıldı.

Kaliforniya Üniversitesi'nde profesör olan Oscar Janiger, 1954 - 1962 yılları arasında bir deney gerçekleştirdi. O dönemin önemli psikiyatristlerinden olan Janiger, bir portre sanatçısına LSD vererek yüzünü çizmesini istedi.

9 Resim Deneyi olarak kayıt altına alınan bu deneyin, sonuçları oldukça ilgi çekici.

Not: LSD, bir çeşit uyuşturucudur.

https://www.youtube.com/watch?v=dRM5XeiUMcs

kanal size mi ait? diğer konunuz da paylaşılan yt linki de aynı kanaldan...

Senin kanalın mı kanal?
Kanal seninse ben özgünüm başlığında tek başlıkta vermeni öneririm videoları.

Neden forumda sürekli böyle komplo teorisi içeren boş video kanallarının videoları açılıyor anlamadım gitti.

forumda biri trolluk ogretıyor youtube sırları adı altında ondan kaynaklı :) http://prntscr.com/j28wlv şaka gibiler :D

en azından öğretiyor siz daha iyisini öğretebilirsiniz...

güzel insan bana ne sordunda cevabını alamadın da böyle bir şey diyebiliyorsun? 30 yaşında adamsın bundan 10 sene sonra senin çocuğun şu saçma videoları izleyip kuzey kore bizim yanımızdaydı demesini mi istiyosun?

kanal size mi ait? diğer konunuz da paylaşılan yt linki de aynı kanaldan...

Evet kanal bana ait.

---------- Spam Engelliyici 17:08 ---------- Önceki Mesaj 17:07 ----------

forumda biri trolluk ogretıyor youtube sırları adı altında ondan kaynaklı :) http://prntscr.com/j28wlv şaka gibiler :D

Doğrusu trolluk yapmıyorum ben benim için söylediyseniz. Gerçek olan şeyleri video haline getiriyorum. Akp ve rte tarzın'da videoları para kazandıracağını bilsem'de yapmam...

---------- Spam Engelliyici 17:11 ---------- Önceki Mesaj 17:08 ----------

Çok gizli ama siz biliyorsunuz. :)

1950'ler abd'de tarafından yapılan deneyler bunlar. Sonra'dan gizli dosyalar açığa çıkıyor..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri