Fenerbahçe 1-2 Fethiyespor Fenerin Golü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçe'nin yenilmesinin tek sebebi. Rakibini küçümseyip ilk 11 i ile çıkmamasıdır. Yok Fener hak yedi vs. Şeyler yazan arkadaşların takımını merak ediyorum. Hiç mi? Güçsüz takıma yenilmemişler.

Hem Fenerbahçe'liyim hemde Fethiye'li olduğum için Fethiyespor luyum :) ama en başından beri Fethiye'nin yenmesini istiyordum. Önce vatan ;)

Ne oldu kardeş yenilince zorunamı gitti :) Dur sana bir şarkı al dinle sabah sabah kendine gel..
Azer Bülbül Zorunamı Gitti - YouTube

Mal mal konuşma ne diye zoruma gidecek.Senin zoruna giden şey çok herhalde.Kuyruk acın çok olmalıki sağa sola saldırmaya çalışıyosun.
Sırf senin gibi dangalaklar yüzünden şurda adam gibi tartışma bile yapamıyoruz.
İnsan gibi yorumunu yapar çıkarsın, hayvanlığın lüzumu yok.

Mal mal konuşma ne diye zoruma gidecek.Senin zoruna giden şey çok herhalde.Kuyruk acın çok olmalıki sağa sola saldırmaya çalışıyosun.
Sırf senin gibi dangalaklar yüzünden şurda adam gibi tartışma bile yapamıyoruz.
İnsan gibi yorumunu yapar çıkarsın, hayvanlığın lüzumu yok.

Konuşmalarına dikkat et demicem. Çünkü zoruna gitmiş belli. Senin gibilerle .....k geçmek güzel oluyor. :D Devam et...

Milletin hakkını yiyorsunuz diyen adamın tuttuğu takıma bi göz atın .. İBRAHİM AKIN ŞİKE .. yaz google amcaya bak neler çıkacak penaltılar kupalar finaller :D

La bi konuda da tartışma olmasın be. Son gunlerden nerdeyse tüm konularda tartışma oluyor.Forum yönetiminden ricam siyaset konuları yasak olduğu gibi Takım konuları da yasaklasınlar. ( İspanya devlet başkanı Franco'ya
muhabir sormuş bir zamanlar: " bu
insanları bu krize, işsizliğe, bunalıma
rağmen nasıl yönettiniz?" diye. Devlet
başkanı ise: " yüz bin kişilik üç tane
beşik yapıp sallayarak" demiş. )

Bu forumun yöneticileri nerde ???

Yukarıdaki hakaret edenler ....... yazıp küfür edenler neden hala forumda geziyor ??

Yavaş yavaş seviye düşmeye başladı bu forumda.

http://www.youtube.com/watch?v=8n8nXVJWAVA

Hocam birşey diyeceğim ama :)
Video bana ait,yanı videoyu kesip-biçen,birleştiren ve golleri pozisyonları çeken benim.Video benim imalatım yanılmıyorsam Fethiyespor'un golü yok çekemediğim için ekleyememiştim :)
Bende attım 2 kanalıma biri 3k,diğeri 2k izlense başka biri daha kopyalamış bu videoyu 100k olmuş şans işte :)
Bol izlenimler hocam bu arada :)

Fethiyespor'u tebrik ederim hak ettiler kazandılar hakları yendi yinede kazandılar gol attılar ofsayt diye iptal ettiler ama ofsayt yoktu :(

Hocam bu arada video bana ait demiştim...
Ana kanal ve bir alt kanalıma attım direk onaylandı,bir başka alt kanalıma daha attım soru işaretinde kaldı...
Ben bu youtubeyi anlamıyorum video benim adamlar para kazanmayı aktif etmiyor :) :)

[MENTION=3272]fth[/MENTION] dün uyarmıştım sizi hala devam ediyorsunuz milletle t..k geçmek sizin işiniz ve yeri de burası değildir.Sizi biraz dinlendireceğim.Saygılar..

---------- Mesaj saat 17:30:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:28:21 civarında gönderildi. ----------

Konuyu da kilitliyorum gerçekten artık spor konularına direkt müdehale edeceğim konuyu kapatacağım her hafta aynı şeyler azcık duyarlı olunursa sevinirim yönetim adına..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri