Fenerbahçe - Galatasaray Süper Kupa maçı [ manisa ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hee boynunu kırsın.Pozisyonlara girecek olursak, Emre'nin ayağını kırsınlar dimi? Her iki takımında birsürü pozisyonu oldu.Hiçbirine yorum yapmadım, sırf tahrik olmayın diye.

Ayrıca bu kadar hazmedemiyorsan, soğuk bir maden suyu öneririm.İyi gelir...

Hemen olayı geçistirdin futboldanda anladıgın yok ben fanatik degilim futboldanda parada kazanmıyorum ne hali varsa görsünler ama

Ben volkanın yaptıgına kızdım ve açıklamasıda yok 2 li pozisyonda olacak onlar . Melo penaltı kullandı atamadı sonra volkan niye boynuna atlayıp tartışma çikartti ?

Maçta 2 adet 2 kırmızı kart banko çıkması lazımdı....1 telles 2 volkan (penaltıdaki hareketi)

Bu yoruma katılıyorum. 1 tane Fenerbahçeli arkadaşın Volkan'ı savunacağına inanmıyorum. O hareketin cezası kırmızı kart olmalıydı.

arkadaslar bu forum bazi kisileri durduk yere banladi arkadaslarim dahil sizde banlanmak istemiyorsaniz birakin tartismayi tum forum yoneticilerini davet ediyorum ozellikle kkundakci cok ayar oluyom bu kisiye

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hemen olayı geçistirdin futboldanda anladıgın yok ben fanatik degilim futboldanda parada kazanmıyorum ne hali varsa görsünler ama

Ben volkanın yaptıgına kızdım ve açıklamasıda yok 2 li pozisyonda olacak onlar . Melo penaltı kullandı atamadı sonra volkan niye boynuna atlayıp tartışma çikartti ?

Arkadaşım olayın içinde müdahil misin? Volkan'ı savunuyorum mu dedim? Sana laf mı attım ? Alıntı mı yaptım ?
Bu sene Fenerbahçe kazanır bu kupayı, seneye Galatasaray..

Adam gelecek buraya ne demek istediğini zaten herkes biliyor.O tür birşey yazacak, bizde sesimizi çıkarmıcaz öyle mi ?
Bak kaç kişi Volkan hakkında neler söyledi, neden birtek o mesajı alıntıladım ? Bunu bi düşün.Sonra belki tartışabiliriz seninle..

Arkadaşım olayın içinde müdahil misin? Volkan'ı savunuyorum mu dedim? Sana laf mı attım ? Alıntı mı yaptım ?
Bu sene Fenerbahçe kazanır bu kupayı, seneye Galatasaray..

Adam gelecek buraya ne demek istediğini zaten herkes biliyor.O tür birşey yazacak, bizde sesimizi çıkarmıcaz öyle mi ?
Bak kaç kişi Volkan hakkında neler söyledi, neden birtek o mesajı alıntıladım ? Bunu bi düşün.Sonra belki tartışabiliriz seninle..

Sadece gülüyorum dahada mesaj yazmıyorum daha ne yazdıgını bilmiyorsun.

Ayrıca bu kadar hazmedemiyorsan, soğuk bir maden suyu öneririm.İyi gelir...

Burada laf attın

Hee boynunu kırsın.

Burada volkanı savundun

Dahada mesaj yazacak kadar zamanım yok gidim 2-3 kanal açım ;)

6-Futbol takimlari taraftarlarinin karsilikli atismaya varacak yada siyaset dini konularda tartisma ve kalp kirmaya gidecek turde mesajlar yazilmasi,Tahrik etme,kiskirtici sozler yasakdir.
Bu Kuralin ihlalinde 7 Gun Forumdan Uzaklastirma alacakdir.

Her 2 Takımda oyunu oynadı normal bir derbi tadı yoktu açıkçası. Amatör lig maçı gibi geçti maç. Her 2 takımda taraftarı hata yaptı böyle bir anlamlı maçta o tavırlar sahaya atılanlar 2 takımada yakışmadı. Futbolda 1 kazanan 1 Kaybeden olur Fenerbahçeli arkadaşlarımızı kutluyorum Galatasaraylı arkadaşlarımı da kutluyorum.

Tebrikler Fenerbahçe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri