FENERBAHÇE KARARI AÇIKLANDI! - Şok Ceza

Bak güzel kardeşim, fenerbahçenin veya b veya a takımının işleyeceği hata ahmeti mehmeti bağlamaz, fenerbahçeyi bağlar.Millet ahmet böyle yapmış vay efendim mehmet şike yapmış demez direkt kurum olarak fenerbahçeyi muhatap alır.Fenerbahçenin tarihinin cumhuriyetten daha eski olması onun suç işlemeyeceği anlamına gelmez.Nice kurumlar varki 16.17. yüzyıllarda kurulmuş olmalarına rağmen insanların zararına çalışmaktadır.Şimdi bunlar eski diye eleştirmeyecek miyiz?Bu nasıl bir çarpık anlayış.Böyle basit aklama çalışmalarına gireceğinize başınızı iki elinizin arasına alın düşünün biraz.Neden böyle bir karar alındı?Fenerbahçe uslu uslu oturuyordu da UEFA nın canı sıkıldı o yüzden mi ceza verdi acaba diye bir düşün, başka hiç bir şey yapma!
Bak yönetici başa gelmiş kişiyi ve ya kişileri yargılaya bilir cezalandırabilirsin, Ama bu yapılan yanlışlar doğrultusunda mal edilen Klüp ki menfaatleri doğrultusunda yöneten yöneticilerin yaptığı yanlış ve ya kurnazlığı Türkiye Cumhuriyetinden bile eski olan Fenerbahçeye diyemezsin, Cezasını elbet Fenerbahçe çekecektir ama sen burada kişi ve kişiler yerine Fenerbahçeye yüklersen olayı Ve ya aynı durumda galatasaray ve ya bi başka Türk klubüne işte o zaman yanlış olur ve sen direk Fenerbahçeyi pislemişsin açıkcası. Sorduğun soru benim için her Türk takımı için aynı yöneticiler haricinde O takımın onur ve geçmişini zedelememek ona gönül bağlayan taraftarları kırmamak için gene saygı duyup toplumsal acıda siz böylesiniz siz şöylesiniz deyip hedef almam sizin yanlışınız şu demek var siz öyle böylesiniz demek var. fark bu yani anlıyacağın.

Geç kalınmış bir karar.Çeksinler cezasını.

Suçlulara gerekli zamanda gerekli cezayı verselerdi bunların hiç biri olmazdı.
Youtube nasıl bize ufacık bir ihlalde 6 ay cezayı yapıştırıyor. Federasyon'da şike kokusu aldığı zaman; ismi geçen takımları küme düşürecekti. Yok şike sahaya yansımamış, yok sadece teşebbüs...

Bak güzel kardeşim, fenerbahçenin veya b veya a takımının işleyeceği hata ahmeti mehmeti bağlamaz, fenerbahçeyi bağlar.Millet ahmet böyle yapmış vay efendim mehmet şike yapmış demez direkt kurum olarak fenerbahçeyi muhatap alır.Fenerbahçenin tarihinin cumhuriyetten daha eski olması onun suç işlemeyeceği anlamına gelmez.Nice kurumlar varki 16.17. yüzyıllarda kurulmuş olmalarına rağmen insanların zararına çalışmaktadır.Şimdi bunlar eski diye eleştirmeyecek miyiz?Bu nasıl bir çarpık anlayış.Böyle basit aklama çalışmalarına gireceğinize başınızı iki elinizin arasına alın düşünün biraz.Neden böyle bir karar alındı?Fenerbahçe uslu uslu oturuyordu da UEFA nın canı sıkıldı o yüzden mi ceza verdi acaba diye bir düşün, başka hiç bir şey yapma!

ben kararın doğruluğu ve ya doğru olmadığından önce böyle bi ceza verilmişse çekilir ve bunun daha uygun olacağını belirtmişim zaten, o 16. 17. yy kurulmuş kurumlardan örnek verebilir misin, Konuyu anladığınız olay sizin düşünce çarpıklığınıza bağlı kalarak yön alıyor kimseyi akladığım yok cezası varsa çeker diyorum kurum ve ya kuruluş toplum olarak kendi içimizde dahada karalamanın ne anlamı var diyorum ? cezayla ilgili verilmişse çekilir yargısından başka da bi söz sarfetmedim sadece kendini temiz sananların da futbolun bi siyaset olduğunu ne türlü pazarlıklar döndüğünü bilmiyormuş gibi üste çıkmayı anlayamadım. Uefada en başarılı takımmış gibi sözler falan, üstünlük gösterinizi kendi platformunuzda yapın, ya da şu şu başarıyı gerekçe göstererek belirtip biz en başarılıyız diyin ama burası değil yeri dersiniz cezalarını çeksinler eyvallah da sizin gövde gösteriniz bu konun altında ne işi var başarıyla övünmek güzel bir şeyde beşiktaş ve fenerbahçe gibi kuruluşların uefa da olmamasının zararlarını yakında göreceğiz zaten, neyse çarpık düşünce kendiyle ve düşüncesiyle çelişene denir ki bu bende yok, sizin yargılarınız ve görüşlerinizede saygım sonsuz hadi eyvallah.

Bir Fenerbahçeli olarak üzüldüm.Federasyonun suçu.Böyle olacağı belliydi.Madem şike tespit ettin düşür kardeşim 1 sene kaybedelim.Şimdi 3 sene cezayı keserler işte :(

bu olay ilk patlak verdiğinde fenerbahçeliler böyle söylemiyorlardı, şike yok, olsa bile düşürmeye gerek yok deniliyordu, şimdi federasyon suçlanıyor. O zaman federasyonu suçlayan kesinlere aşırı tepki veriliyordu ve federasyonun doğru karar verdiği savunuluyordu, şimdi neden böyle bir çark yapıldı anlam veremiyorum? fenerbahçe bunu çoktan haketmişti, geç kalınmış bir ceza,

Bende Trabzonsporluyum ama sevinmek yerine üzüntü içerisindeyim bir Türk Takımının ne hale geldiği için ama bana göre ise Hak yerini bulduğuna inanıyorum.

Bir detay var, yazıldı mı bilmem.. UEFA'nın verdiği men cezaları yıl olarak ele alınmıyor.. Avrupa'ya katılım hakkı esastır. Yani örneğin Fenerbahçe 2 yıl cezasının 1'ini bu yıl tamamlar. Gelecek 3 yıl Avrupa Kupalarına katılım hakkı kazanamazsa kalan 1 yıl cezayı çekmiş olmaz.

Şike var ya da yok, aslında kapanan konudan sonra tekrar yazmak istemiyordum ama şu kadarını yazayım, bu cezanın en temel sebebi aziz yıldırımdır. İlk şike soruşturması başladığı dönem "şike yaptıysam fenerbahçe için yaptım" dediği an olayı bitirdi zaten.

Fenerbahçeli arkadaşlara geçmiş olsun.

Bir detay var, yazıldı mı bilmem.. UEFA'nın verdiği men cezaları yıl olarak ele alınmıyor.. Avrupa'ya katılım hakkı esastır. Yani örneğin Fenerbahçe 2 yıl cezasının 1'ini bu yıl tamamlar. Gelecek 3 yıl Avrupa Kupalarına katılım hakkı kazanamazsa kalan 1 yıl cezayı çekmiş olmaz.

Benim bildiğim öyle bir kural yok .
2 Yıl üst üste diye bir madde içermiyor , siz bence yanlış biliyorsunuz .
Bu yıl Avrupadan men , seneye Avrupaya gidemeyince diğer 1 yılı mantıken nasıl doldurmuş olacak ?
Sizcede biraz saçma olmaz mı ?

Yani Fb her türlü 2 yıl kuparalara gidemeyecek .
Uefa nezdinde yapılan organizasyonlarda .

Benim bildiğim öyle bir kural yok .
2 Yıl üst üste diye bir madde içermiyor , siz bence yanlış biliyorsunuz .
Bu yıl Avrupadan men , seneye Avrupaya gidemeyince diğer 1 yılı mantıken nasıl doldurmuş olacak ?
Sizcede biraz saçma olmaz mı ?

Yani Fb her türlü 2 yıl kuparalara gidemeyecek .
Uefa nezdinde yapılan organizasyonlarda .

dostum yazdıgını okudum ama sanırım aynı şeyden bahsediyoruz :) bende onu diyorum bu sene tamam men seneye eğer avrupaya gidemesse 1 yıl cezasını doldurmuş olmuyor :)

Trabzonlusporlu olarak çok sevinmimiş ulan ne yapsak yaranamıyoruz uefa yarı final oynadık odamı şikeydi + fenerin avrupada olmaması bu ülke için özellikle futbolda çok büyük kayıptır sadece fener bu sene türkiye için ülke puanına nekadar katkıda bulunduğunu görmedinizmi at gözlüler sizin gibi geri kafalılar yüzünden futbolumuz hep geriye gitmeye mahkumdur.

Bu nasil bir mantik yahu :)

Resmen Trabzonun kupasi ve hakettigi sampiyonluk primleri calindi, sen ne basarisindan bahsediyorsun. şike yaptigi uefa ve mahkeme tarafindan kesinlesmis bir takimin avrupadaki basarisini icine sindirebiliyorsan sana denecek bisey kalmamistir zaten.

bu olay ilk patlak verdiğinde fenerbahçeliler böyle söylemiyorlardı, şike yok, olsa bile düşürmeye gerek yok deniliyordu, şimdi federasyon suçlanıyor. O zaman federasyonu suçlayan kesinlere aşırı tepki veriliyordu ve federasyonun doğru karar verdiği savunuluyordu, şimdi neden böyle bir çark yapıldı anlam veremiyorum? fenerbahçe bunu çoktan haketmişti, geç kalınmış bir ceza,

Kesinklikle katılıyorum son cümlelerine .şu ligde şike yapmayan takımmı varki merak ediyorum.sadece Aziz Yıldırım ben büyüğüm bana bişey olmaz düşüncesiyle eline yüzüne bulaştırmıştır.Sakın kimse demesinki biz şike yapmadık diye.kimse sütten çıkmış ak kaşık değil.Çok takım ceza almalıydı bence!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri