Donmayan tek link az önce verdiğim linktir.İzlemek isteyenler aramasınlar başka yerde.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Donmayan tek link az önce verdiğim linktir.İzlemek isteyenler aramasınlar başka yerde.
sopcast mı oluyor bu bilgisayara indirdim ama windows kurmasına izin vermedi
sen şimdi gelmiş burda sivaspor oyuncularına ******** diyorsun ? sanane o adamdan o mu top oynuyor ? o mu kadroyu çıkartıyor o adam carlosa diyebilir mi şu oynat bu oynat ?? yemezz
---------- Spam Engelliyici 19:55 ---------- Önceki Mesaj 19:53 ----------
iyi yapmış !!! sizin gibiler ne zaman bırakıcak böyle şeyleri
6
6
6
6
6
666![]()
![]()
istediğin kadar et kardeşim, adalete fener yak ama gerçekler acıdır.
Fenerbahçe Holiganı Ziya Erdal:
http://www.youtube.com/watch?v=Uveim3mAcZo
Deplasman sonrası ne hikmetse gene karşılaşmaları:
Aziz Yldrm ok ard
gooogle'da zaten "aziz yıldırım mecnun otyakmaz" yazınca zibilyon tane yemek yerken, orda burda karşılaşırken resmini bulursunuz. Video olanı aynı tarihli beyaz futbol programından izlenebilir.
Fenerbahçe kongre üyesiyim:
Sivasspor Başkanı: Fenerbahçe kongre üyesiyim ama Sivaslıyım @ Turksportal Haberleri
Ytkoray ve Doo sizinle ergence futbol muhabbetine girmeyeceğim. İşinize geldiği gibi kendinizi kandırın. Dönen dolabı siz de biliyorsunuz. Menun Otyakmaz'ı kimdir, bunu anlatmayacağım size. Ama sizin için bu hayatta önemli olan bazı değerler değilde; 3 puan, 4. yıldız, şampiyonluk gibi şeyler demek.
dostum ben galatasaraylı falan değilim. size adamın fenerbahçeli olduğunu kanıtlamak için attım o videoyu. o da sizin gibi fenerbahçe holiganı olduğu için kendini tutamamış.
http://hls.goodgame.ru/hls/20932.m3u8ben bursasporluyum
---------- Spam Engelliyici 20:10 ---------- Önceki Mesaj 20:06 ----------
ya hocam k.bakmaaçıyorum 10 saniye devam ediyor sonra kapanıyor. nerde yanlış yapıyorum
---------- Spam Engelliyici 20:13 ---------- Önceki Mesaj 20:10 ----------
buldum hocam eyw
FENERBAHÇE ve FENERBAHÇE oyuncularının emeklerını hiçe sayıp şike diyen insanlar eğer şike yoksada ALLAH hepinizin belasını versın okadar diyorum yetti bitti artık şikedir.
şike yoksada derken? bura ciddimiydi yoksa arayamı karışmış
şike yoksada derken? bura ciddimiydi yoksa arayamı karışmış
Ofsayttan goller, rakibe verilmeyen penaltılar şike yok da ne var peki.
---------- Spam Engelliyici 21:52 ---------- Önceki Mesaj 21:50 ----------
Ve nedense bu tür pozisyonları yayıncı kuruluş tartışmalara yol açmasın diye tvlere vermiyor neden acaba.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.