Batuhan Koçhan
Yasaklanmış
Fenerbahçeli olarak söylüyorum ki bence Fenerbahçe en kötü 1 yenilgiyle kalan 6 haftayı bitirerek şampiyon olur.Siz ne diyorsunuz ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu da sizin düşüncenizFenerbahçe bu 6 maçın 4 ünü kazanamaz buraya yazıyorum ha olurda kazanırsa kesin hakemlerin katkısı olur![]()
Fenerbahçe bu 6 maçın 4 ünü kazanamaz buraya yazıyorum ha olurda kazanırsa kesin hakemlerin katkısı olur![]()
Eyvallahtakımını tahmin ettim, profil resmine bakınca tebessüm ettim![]()
ne olacak paniğe gerek yok ! fener acık ara ŞAMPİYON olacak ve öyle bi kutlama yapacakı dünya görmemiş !!! şampiyon olmasa forumdan kendimi banlatıyorum ! bukadar net konuşuyorum ! yeter artık fenerin önünü kesmeyin kimsede kesemez ! bitirdiniz takımı dağıtınız şike dediniz terör dediniz oyuncuları korkutunuz fenerin en güclenecegi zaman oyuncular ayrılmaya mecbur kaldı (lugano,niang,emenike,santos vs) ! sonunda ne oldu fenerbahçe daha da cok güclenerek karşınıza cıktı !
Fenerbahçe bu 6 maçın 4 ünü kazanamaz buraya yazıyorum ha olurda kazanırsa kesin hakemlerin katkısı olur![]()
Adam konuyu açmış tahmin sormuş bende cevapladım oraya yazsaydı sadece fenerliler cevaplasın bende yazmazdım sen gelmiş ne boş boş konuşuyosun ben kazanamaz dedim diye kazanamıyacak mı bak yukardada arkadaşlar benim mesajı alıntılamış ama saygı çerçevesinde senide saygıya davet ediyorum.boş konuşma arkadaşım, git fener maçlarını izle lig başından beri fenerin kaç puanı gitti hakemler yüzüne futboldan anlamayanlar yorum yapıyor ona deliriyorumya....
ne olacak paniğe gerek yok ! fener acık ara ŞAMPİYON olacak ve öyle bi kutlama yapacakı dünya görmemiş !!! şampiyon olmasa forumdan kendimi banlatıyorum ! bukadar net konuşuyorum ! yeter artık fenerin önünü kesmeyin kimsede kesemez ! bitirdiniz takımı dağıtınız şike dediniz terör dediniz oyuncuları korkutunuz fenerin en güclenecegi zaman oyuncular ayrılmaya mecbur kaldı (lugano,niang,emenike,santos vs) ! sonunda ne oldu fenerbahçe daha da cok güclenerek karşınıza cıktı !
Adam konuyu açmış tahmin sormuş bende cevapladım oraya yazsaydı sadece fenerliler cevaplasın bende yazmazdım sen gelmiş ne boş boş konuşuyosun ben kazanamaz dedim diye kazanamıyacak mı bak yukardada arkadaşlar benim mesajı alıntılamış ama saygı çerçevesinde senide saygıya davet ediyorum.
Yav he he gece gece senle uğraşamamsaygı duyan saygı görür !! tutmayabilirsin ama yalan yanlış şeyler konuşmaya hakkın yok bende senin hakkında öyle böyle konuşayım hoşuna gidermi ?
Yav he he gece gece senle uğraşamam
Adam konuyu açmış tahmin sormuş bende cevapladım oraya yazsaydı sadece fenerliler cevaplasın bende yazmazdım sen gelmiş ne boş boş konuşuyosun ben kazanamaz dedim diye kazanamıyacak mı bak yukardada arkadaşlar benim mesajı alıntılamış ama saygı çerçevesinde senide saygıya davet ediyorum.
Bende konunun kapatılmaması için yazmıyorum bundan sonra bir şey iyi günler sana.uğraş sıkıntı değil. ama hem haksızsın hem artist neyse tahriklere kapılıp ceza almak istemiyorum...
bülent ersoyda önümü kesmeseler dünya starı olurdum diyordu. mağlesef fenerbahce bu sene federasyon ve hakemler sayesinde suanki konumunda.hakem hatalar olmasa suan lider karakartaldı tartışmasız.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.