Fenerbahçe'ye yeni gelecek yıldız kim ?

Galatasaraylıyım şmidi feneri yorumlayacak olursam

Fabiano Volkan birbiriyle eşit ne volkan ondan iyi ne fabiano ondan iyi
sağ bek şener gökhan iyi işler yapabilir
ba transferi yedekte dursun diye pererianın eski öğrenicis olduğu için alındı
kjaer uyum sağlarsa chedjou seviyesinde katkı verebilir
Josef bence boş transfer mehmet topal kat kat iyi
Mikel transferide aynı şekilde mehmet topal yollanıp alınacaksa büyük hata
nani bu ligin seviyesinden üst düzey bir futbolcu katkı sağlayacaktır eğer taraftar şişirmezse
stochu beğeniyorum fakat formu inişli çıkışlı güven olmuyor açıkcası
van persie kaliteli oyuncu bir süre oynamadı takıma katkı sağlar ama form tutması lazım önce
fernandaobursada iyiydi fakat emenike vakasıda olabilir izlememiz lazım

Galatasaraya gelirsek
Musleranın alternatifi hakan arıkan düşünülüyor eğer olursa mantıklı bir seçim olur.Muslera Gitse dahi.
sabri tariğın olduğu bölgeye maxi perreira gelir mi soruları var tarık çok iyi vücüdünü geliştirmiş 2 kamp dönemi olacak ilk kampta performansa göre büyük ihtimal transfer edilir
Chedjou Semih Dany korayın olduğu savunmaya dany aslında iyi bir stoper fakat bomba gibi bir takviye yapılacak yüksek ihtimalle sol beke Lionel Carole mantıklı bir hamle Lille ile kapışıyor galatasaray bu konuda lille istiyorsa bir bildiği var çünkü bir sürü savunma çıkarttı son sezonlarda örneğin chedjou kjaer gibi
melo gitsede gitmesede bir orta saha alınacak fakat melo giderse gökhan inler veya alex song gelecek gibi duruyor.
Sağ kanada bir hamle yapılacak gibi kanat forvet özellikli bir oyuncu alınır Guidetti gibi tahminimce
Podolski sneijder ikiside klas oyuncular iyi anlaşırlar önlerine burak değilde lider bir golcü gelirse takım iyi duruma gelir.

Geçen sene 2 kupa alsakta çoğu maçı Muslera kurtardı o yüzden bu mevkilere transfer şart.Fener bu sezon şampiyonlar ligi elemesini geçemezse veya şampiyon olamazsa zarar edecektir.Aziz biraz taraftara yönelik transfer yapıyor tıpkı galatasarayın elano keita jo kewell baros lincoln giovanni dos santos dönemi veya beşiktaşın simao guti q7 almeida dönemi gibi fenerin kadrosu çok değişti takımın birbirine alışması lazım alışırlarsa başarı gelir ama bireysel oyunculardan kurulu olduğu için bu süreç uzun sürerse feneri şampiyonlar liginden itebilir.

Ben Youtube'la ilgilenmiyorum dostum. Her gün haber sitelerini, sözlükleri, forumları takip ediyorum sadece ve hepsinde sadece "insanlar" RVP geldi yazıyor ama resmi bir açıklamaya hiçbir yerde rastlamadım. Sadece KAP'a RVP ile görüşmelere başladıklarını açıklamışlar. Belki anlaşamayacaklar? Belki sorun çıkacak? Nasıl bu kadar insanlar emin oluyor ben ona şaşırıyorum. Tamam gelme ihtimali yüksek şu an görüşmeler var o kesin ama tam anlamıyla geldi kesin imza da var demek garip.

Not: Herhangi bir takımı tutmuyorum futbolu da sevmem. :) İnşallah da gelir RVP güzel bir şey bence gelmesi. Ben sadece kesinlik olmadığı hâlde kesinmiş gibi konuşulduğunda rahatsız oluyorum. :D

hocam belli oluyor zten futbolla pekilgli olmadıgın eger FB kapa herhangi bir oyuncu ile görüşmeye baslandı yazmısıs bilki o futbolcuyla coktan imzalar atılmısıt:)
yani oraya acıklmayı yalandan yapıyorlar imzalar 2 gün önce atılmıs

Her şeyi söylemek için çok erken. Ama bir Beşiktaş'lı olarak şampiyonluk oranlarım:

%70 Fenerbahçe
%20 Galatasaray
%10 Beşiktaş

Ben fenerbahçem den daha başka bir şey beklemiyorum 2008 den beri o şampiyonlar ligi serüveninden beri bu kadar heycanlanmamıştım
hele Alex gittiğinde takip etmeyi bile bi süre bırakmıştım, şimdi gidip yeni sezon formasını alacağım bende takımama desteğimi yapacam
antreman macını izlerken teknik direktörün oyunu yaşadığını görmek bile beni çok mutlu etti, kim nederse desin ben bu sene fenerbahçem esecek diyorum.

yaşadığım Şehrin Antalya'mın da bu sene çok iyi olacağını düşünüyorum güzel bi sezon olur umarım,

passolig den dolayı dolmayan stadların bu sene dolacağını düşünüyorum

Fenerbahhçe taraftarı sezon öncesi gerçekten inanıyorsa şampiyon olacağına o heyecan varsa şampiyon olur

Fb isim olarak cok iyi oyuncular aldı ama isim olarak.Futbol sahada oynanır ne vereceklerini performanslarını lig başlayınca göreceğiz ligi kolay alabileceklerini sanarlarsa cok büyük yanılgı içine girerler ve yine sonuc hüsran olur.. Umarım Ş.ligi elemelerini geçer de bu kadar para harcadıklarına değer keza sadece R.v.P ye yıllık 8m Euro aylık verdiği konuşuluyor bu inanılmaz bi rakam ülke şartlarında.Fazla transfer hiç bi zaman iyi olmamıştır takımların oturması uyumu vs. vs. biraz zaman alacaktır.
Diğer takımlarımızdan Gs ş.ligi oynıyacak ama hiç Podolski harici transfer yapmadı oda tam bi kumar. bu kadroyla başarılı olacağını sanıyorsa cok yanılır Meloda gitti . en az 3-4 adam lazım takıma bu takımla devam ederseler gecen seneki 4-4-4 yeme serisine devam eder.Ligte ise Muslera ve Sneijderin performansına bağlı ayakta kalırlar.
Beşiktaş ise Dembanın yerini dolduramassa cok büyük sorun yaşar Q7yi alırsalar iyi bir hava yakalarlar bide iyi bir forvet alırsalar geçen seneki gibi ligi sonuna kadar kovalar. Avrupadada başarılı olur Şenol hocaya bu konuda güveniyorum. Zira onlarında en büyük zaafı Stoper ve Kaleci tarafı..
cok ilginc bir lig bizleri bekliyor Bakalım görelim neler beklicek bizim Hakemler umarım her sene olduğu gibi bu sene sonuclara etki etmezler inş. federasyonun yabancı kuralı iyimi kötümü oldu belli olur bu sene içinde..

Son düzenleme:
Hocam allah aşkına öyle bi yazmışsınız ki yani nerden vursam neresinden tutsam gibi olmuş.. Nani ve RvP hem isim olarak hem de kalite olarak dünya çapında isimler.. İkisi de deli gibi oynuyo.. Fenerbahçe ye ben de transfer olsam nası oynayacağım sene içinde belli olur yani.. İlk üç cümlenize istinaden böyle söylüyorum.. Ayrıca 8 milyon euro aldığını söylemişsiniz fotomaç dahil sizin yazınız haricinde hiçbir yerde bu rakamı görmedim.. Onu da gecelim.. Fenerbahçe nin parası var gerekirse 10 milyon verir niye fazla geliyo ki? Fenerbahçe enflasyona göre mi transfer yapsın.. Takdir etmeyi öğrenmek lazım.. Nani ve RvP den şüpheli bahsetmek Baytahmin isminize gölge düşürüyor.. Sevgiler

D6502 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam fenerbahçe her sezon inanıyor ama her zaman olamıyor.Bu bütün takımlar için geçerli.

Demek istediğim geçen sene mesela hiç kimsenin içinde böyle bir inanç yoktu takım o görüntüyü vermiyodu tek transfer yapılmasıda tuzu biberi bu sene aşırı motive aşırı hızlı başladı bu taraftara da yansıdı böyle sezonlarda fenerbahçe %90 şampiyon olmuştur.Verdiğim yüzdeye göre kesin bu sene şampiyon olur demiyorum ama inancım çok yüksek.Hocaya inancım tam

Demek istediğim geçen sene mesela hiç kimsenin içinde böyle bir inanç yoktu takım o görüntüyü vermiyodu tek transfer yapılmasıda tuzu biberi bu sene aşırı motive aşırı hızlı başladı bu taraftara da yansıdı böyle sezonlarda fenerbahçe %90 şampiyon olmuştur.Verdiğim yüzdeye göre kesin bu sene şampiyon olur demiyorum ama inancım çok yüksek.Hocaya inancım tam

Geçen seneye bakılırsa dediğiniz doğru bu sene iyi transferler yaptılar.

Bu gelecegin takimi kuruluyor ve suan ali koc bu takima el atmis bulunmakta . aziz yildirim ali koca zemini hazirladi eger surekli kumpas kurulmazsa feneri bu saaten sonra bi tek sabri durdurabilir.

Ligtv satış rekorları kıracak bu sene fenerbahçe sayesinde

tsubasa'yıda almışlar :D

1436770988530.png

hocam belli oluyor zten futbolla pekilgli olmadıgın eger FB kapa herhangi bir oyuncu ile görüşmeye baslandı yazmısıs bilki o futbolcuyla coktan imzalar atılmısıt:)
yani oraya acıklmayı yalandan yapıyorlar imzalar 2 gün önce atılmıs

Doğrudur. Aldı sonunda hayırlı olsun. Yazılanları fotoğrafları gördükçe futbolla alakam olmadığına çok seviniyorum. :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri