Fenomen Yarışması

Fırat Andiç

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar survivor playcard uygulamasını bilenler vardır oy verirsin birinci yapmaya çalışırsin acaba çeşitli hediyeler vererek bizde sosyal medya fenomenleri ile alakali bu şekilde bir uygulama sitesimi yapsak? :)

---------- Spam Engelliyici 16:35 ---------- Önceki Mesaj 16:34 ----------

Yaparsak tutarmi ? Sizce yapmalimiyim?

---------- Spam Engelliyici 16:56 ---------- Önceki Mesaj 16:35 ----------

Yorum alsam arkadaşlar :D

hediyeleri sen alacaksan 10 a yakın fenomen arkadaşım var sokayım ama öyle cep telefonu kabına gelmezler haftalık 300 - 500 cepten çıkar.

Çıktı bir proje daha hadi iyisin :cool::cool::cool:

ahahhahaha bu projeler sayesinde bi gün biryerlere gelemezsem o zaman asın beni
bir gün ytpara olarak gizlice toplanıp şu sontorunun bir projesini tutturalımda bir yıldız çıksın aramızdan dediniz mi :(

Gideri varmı sence? Yani tutma ihtimali varmi acaba :)

Emek verilen herşeyin benim görüşeme uzun yada kısa vadede geri dönüşü mutlaka olur. Ne kadar çok uğraştığınıza bağlı.. Fikrinize gelince daha da geliştirilebilinir, güzel bir kanal, intro artı bol bol reklam neden olmasın..

bir gün ytpara olarak gizlice toplanıp şu sontorunun bir projesini tutturalımda bir yıldız çıksın aramızdan dediniz mi :(
Projeni açıkla kardeşim destek verelim :D :D

---------- Spam Engelliyici 17:24 ---------- Önceki Mesaj 17:24 ----------

Emek verilen herşeyin benim görüşeme uzun yada kısa vadede geri dönüşü mutlaka olur. Ne kadar çok uğraştığınıza bağlı.. Fikrinize gelince daha da geliştirilebilinir, güzel bir kanal, intro artı bol bol reklam neden olmasın..

Teşekkürler :)

Ben sizi hep gördüğüm proje üreten ama onu sürdüremeyen kişi olarak aklıma geliyorsunuz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri